Home » Nieuws » 3 crypto games waar je geld mee kunt verdienen

3 crypto games waar je geld mee kunt verdienen


Er zijn vandaag de dag honderden crypto games beschikbaar waarmee je geld kunt verdienen tijdens het spelen. Vaak is dat echter niet geheel zonder risico, omdat je zelf geld moet inleggen. In de gevallen waarin dat niet zo is, zijn de verdiensten meestal zo laag dat je nog beter achter de kassa kunt gaan zitten bij de Albert Heijn.

Als je geïnteresseerd bent in geld verdienen met crypto-games, dan moet je nog even blijven opletten. In dit artikel geven wij drie tips voor spellen waar jij mee kunt verdienen.

Tamadoge

Als je in de jaren 90 of daarvoor bent geboren, dan heb je vast weleens van Tamagotchi gehoord. Dat is precies waar de Tamadoge game op gebaseerd is. Spelers kunnen een eigen NFT-doge minten en moeten deze vervolgens opvoeden van puppy tot volwassen hond. Iedere doge heeft weer eigen stats, karaktereigenschappen, krachten en zwaktes.

Vervolgens kun je met jouw Tamadoge ten strijde trekken en het gevecht aangaan met andere eigenaren. De winnaars hiervan ontvangen de TAMA coin. Die kun je vervolgens verkopen op de markt en eraan verdienen.

Axie Infinity

Eén van de meest populaire games binnen de crypto-wereld is ongetwijfeld Axie Infinity. In deze op Pokemon geïnspireerde game, gaan spelers met elkaar de strijd aan via wezens die de naam Axies dragen. Dit zijn NFTs die je kunt kopen en verkopen op de open marktplaats van het spel. Om Axie Infinity te kunnen spelen heb je tenminste drie Axies nodig.

Tijdens het spelen kun je de strijd aangaan met andere Axies, is het mogelijk om te handelen en kun je de Smooth Love Potion (SLP) cryptocurrency verdienen. De digitale coin is met name bedoeld om te betalen voor het creëren van nieuwe Axies, maar de munt kan ook verkocht worden op een beurs.

Decentraland

Als we het over crypto-games hebben, dan kunnen we natuurlijk niet om Decentraland heen. Deze virtuele wereld, waarin het mogelijk is om onder andere stukken land te kopen en verkopen, is de populairste game van allemaal. Om van start te gaan binnen Decentraland is het belangrijk om een eigen avatar te bouwen. Daarmee kan je vervolgens de wereld in en ontdekken wat deze allemaal voor jou in petto heeft.

Als je vervolgens land wil kopen, dan heb je daar MANA tokens voor nodig, die je kunt kopen bij verschillende exchanges. Ieder stuk land dat je koopt, krijg je in de vorm van een NFT in je wallet. Zo krijgt Decentraland het voor elkaar om ieder stuk land als een unieke token te verkopen.Je kunt binnen Decentraland ook investeren in spullen voor je avatar met de MANA tokens. Daarnaast is het mogelijk om huizen te kopen en natuurlijk meubels en dergelijke voor in je huis. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos voor deze game.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

 • AI crypto stijgen hard, dit is waarom

  Sinds ChatGPT de mainstream heeft bereikt, is artificial intelligence hét onderwerp van het moment. ChatGPT is een AI chatbot die binnen enkele dagen al meer dan één miljoen gebruikers wist binnen te harken. Onlangs kon je in het crypto nieuws lezen dat steeds meer mensen de opkomst van AI een belangrijkere ontwikkeling vinden dan die

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: