Home » Nieuws » 3 crypto investeringen om dit jaar goed te beginnen

3 crypto investeringen om dit jaar goed te beginnen


Het is ondertussen alweer 2023 en dat betekent dat er weer een heel jaar vol crypto-kansen is aangebroken. Hoewel 2022 uiteraard in het teken stond van crashes en een hardnekkige bearmarkt, wil dat niet zeggen dat dit jaar ook weer enkel ellende voor investeerders in petto zal hebben. Met de volgende 3 crypto investeringen zorg jij in ieder geval mogelijk voor een uitstekende uitgangspositie in het nieuwe jaar!

PostNL NFT-cryptopostzegel

In de herfst van 2022 ging PostNL van start met de verkoop van unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ kan niet alleen zoals elke andere postzegel gebruikt worden, de NFT kan ook op de Polygon (MATIC) blockchain verhandeld worden. Handelaren en investeerders grepen hun kans om een dergelijk uniek verzamelitem te bemachtigen.

Zoals bij veel andere NFT-collecties bestaan de cryptopostzegels van PostNL in verschillenden niveau’s van zeldzaamheid. De zwarte NFT is het minst zeldzaam en de rode komt het minst vaak voor, en is daarom ook het meest waard. Als we de data op OpenSea bekijken dan zien we dat de rode cryptopostzegel al enorm in waarde is gestegen.

Aan het einde van 2022 kwam PostNL echter nog met een schepje bovenop deze NFT-collectie. Er kwam namelijk ook een ‘gold edition’. Dit is het ultieme verzamelitem en komt zelfs met een gram fysiek goud! Door het jaar te beginnen met een investering in een NFT-cryptopostzegel van PostNL kun je eigenlijk haast niet de plank misslaan.

Bitcoin

Het is natuurlijk geen verrassing dat de koning der cryptocurrencies, bitcoin (BTC), in dit lijstje staat. Het is niet alleen de allereerste cryptomunt in de geschiedenis, het is anno 2023 nog altijd verreweg de grootste en meest populaire coin. Dat betekent dat bitcoin een vast onderdeel is van het portfolio van vrijwel elke crypto investeerder.

Vooral nu de markt onstuimig is, is een bitcoin investering eigenlijk een no-brainer. Vergeleken met bijna alle altcoins houdt de bitcoin koers namelijk goed stand. Een bitcoin investering geeft meer zekerheid.

Ripple

Voor de investeerder die iets meer risico durft te nemen is ripple (XRP) mogelijk een uitstekende keuze om het nieuwe jaar in te luiden. XRP heeft al jaren een plekje in de harten van menig crypto investeerder veroverd, en het is erg onwaarschijnlijk dat de populariteit van XRP in 2023 zal afnemen.

Wat XRP een interessante investering maakt in 2023 is de nog altijd lopende rechtszaak. Ripple werd reeds in 2020 voor de rechter gesleept door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, maar het lijkt erop dat deze rechtszaak spoedig ten einde zal zijn.

Mocht Ripple deze zaak winnen dan is het helemaal niet gek om te verwachten dat de koers van XRP zal exploderen. Let wel, Ripple kan de rechtszaak ook verliezen. Een XRP-investering draagt dus een bepaalde mate van risico met zich mee.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin duikt onder $23.000 terwijl SEC de aanval opent op crypto

  Het lukte bitcoin (BTC) gisteren niet om boven $32.200 stand te houden en de koers verloor vervolgens ook grip op de $23.000. Bitcoin dipte afgelopen nacht even helemaal naar $22.400, een daling van zo’n 2,5% in slechts enkele minuten. Sindsdien is de BTC koers voorzichtig aan het herstellen en komt vanochtend uit op $22.725 op

 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

® Cryp-Tic.nl