Home » Nieuws » 6 crypto cadeaus voor bitcoin, NFT & crypto-liefhebbers & 3 voor jou

6 crypto cadeaus voor bitcoin, NFT & crypto-liefhebbers & 3 voor jou


De Kerst staat voor de deur en dus is men op zoek naar hét cadeau. En met crypto dat nog altijd in populariteit groeit is de kans groot dat je een echte crypto-fanaat in de vriendengroep of familie hebt zitten. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar? Dan ben je aan het juiste adres!

1. PostNL Cryptostamp – €9,05

De NFT-trein is flink op snelheid. De grootste bedrijven wereldwijd zijn al aan boord gestapt met hun eigen NFT-collecties. Aan boord van die trein ligt ook een brief van onze eigen PostNL, gefrankeerd met een heuze Cryptostamp!

De Cryptostamp-collectie is uitgegeven door PostNL en bestaat zowel uit een fysieke als digitale postzegel. De postzegel kost €9,05, evenveel dus als een aangetekende brief. De Cryptostamp van PostNL is een uniek verzamelobject voor crypto-fanaten die ook nog echt gebruikt kan worden om post te versturen. Kortom, een leuk cadeau om te geven aan die ene vriend of vriendin die helemaal gek is van NFT’s!

2. CRYPTOTAG seed phrase opslag – €129

Als crypto-investeerder heb vrijwel zeker een crypto wallet in bezit. Zeker in deze tijden kan het geen kwaad om je bitcoins in je eigen wallet te hebben staan. Hij of zij zal weten dat de seed phrase een extreem belangrijk stukje data is waarmee je een wallet kan herstellen bij verlies.

Het bewaren van deze seed phrase is altijd een risicovolle bedoeling; schrijf je hem op een stuk toiletpapier en verstop je hem onder het bed van je ouders, of stuur je een mail naar jezelf met daarin je seed phrase? (beide manieren zijn zeker NIET aan te raden trouwens). Veel stoerder en veiliger is om je seed phrase in titanium te slaan.

Cryptotag biedt met de Zeus titanium seed phrase storage hodler een hele gave optie. Nog geen crypto wallet? Cryptotag verkoopt ook pakketten waarin je, of een Trezor, of Ledger wallet krijgt in combinatie met de Zeus seed storage hodler. Een iets duurder cadeau, maar zeker geen overbodige luxe!

3. Ellipal Titan cold wallet – €130

En we blijven nog even in de hoek van de crypto wallets. Waar de doorgewinterde crypto-fanaat Trezor en Ledger natuurlijk door en door kent, zijn er ook andere opties. Zo is de Ellipal Titan een relatief onbekende wallet. Desalniettemin staat de wallet alsnog in de top van Forbes 2022. Een Ellipal Titan is dus zelfs voor de ervaren crypto-investeerder een leuke verrassing.

4. Crypto encyclopedie – €29

Praat jij graag over Bitcoin, maar begrijpt je familie er telkens geen ene snars van? Help ze op weg met de Nederlandse Crypto encyclopedie! Na het lezen van dit boek zal je eindelijk diepe discussies met je familie aan kunnen gaan over de voordelen van Bitcoin, mits ze hem lezen natuurlijk.

5. NFT Geurkaars

De NFT geurkaars, weliswaar via Etsy; of deze op tijd komt voor onder de boom zal een verrassing zijn, die inspeelt op het huidige marktsentiment en verbrandt én ruikt naar geld gemaakt van kaarsvet. 

6. World’s okayest trader 40 euro

Als je een cadeau zoekt voor juist de persoon wiens stemming mee wisselt met de bitcoin koers; zoek niet verder dit is dé hoodie voor hem/haar. De titel én hoodie van World’s okayest trader moet met trots gedragen worden!

Bonus: cadeautjes voor jezelf

1. 1 gram goud gratis van Gold Republic

De laatste twee cadeautips mag je ook zeker zelf gebruiken. Zo geeft Gold Republic 1 gram goud cadeau wanneer je via deze link een account aanmaakt en minimaal 100 euro stort. Met de onzekere tijden waarin we ons bevinden kan goud zomaar eens een reddingsboei vormen, zoals het al eeuwen doet.

2. Crypto Insiders Premium

Gaat Bitcoin nou omhoog of omlaag? Snap jij het nog? We hebben een actieve community met ervaren analisten die de markt wél begrijpen. En dit is een cadeautje, dus nee dit kost nu niks: de eerste 30 dagen kan je het namelijk gratis proberen.

3. 10 euro gratis dogecoin via Bitvavo

En dan ten slotte ontvangen nieuwe Bitvavo accounts 10 euro gratis aan tegoed. Wat je hier vervolgens mee doet mag je zelf bepalen, of je nu bitcoin of dogecoin wilt kopen, het mag allemaal! Stap achterop de slee van de Kerstman en vlieg via deze link naar Bitvavo om je gratis 10 euro te claimen.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

 • AI crypto stijgen hard, dit is waarom

  Sinds ChatGPT de mainstream heeft bereikt, is artificial intelligence hét onderwerp van het moment. ChatGPT is een AI chatbot die binnen enkele dagen al meer dan één miljoen gebruikers wist binnen te harken. Onlangs kon je in het crypto nieuws lezen dat steeds meer mensen de opkomst van AI een belangrijkere ontwikkeling vinden dan die

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: