Home » metaverse » Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – het gedecentraliseerde advertentieprotocol

heeft zojuist een asset pack voor DCL Builder gedeeld, dat naadloze integratie, geautomatiseerde afwikkeling en automatische monetisatie van advertenties over Decentraland ($MANA) mogelijk maakt.

Metaverse reclame is onvermijdelijk

Reclame is aanwezig in elke sfeer van het leven en verschijnt nu al in metaverses in een zeer vereenvoudigde vorm. Vroeg of laat zal het daar op grote schaal verschijnen. Aangezien de virtuele wereld zich bovendien in een zeer vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, hebben de evenementen en ervaringen die voor de metaverse worden gecreëerd, reclame nodig om gasten aan te trekken – en te groeien.

Eigenaars van terreinen die in Decentraland hebben geïnvesteerd, zijn wellicht op zoek naar manieren om hun ROI te verhogen door hun percelen te gelde te maken met betaalde reclame.

Opkomende advertentienetwerken die hun advertentieplaatsingen willen automatiseren met een meer geautomatiseerde uitwisseling en advertentie-aankoopproces.

Adshares biedt intuïtieve, op smart-object gebaseerde advertentie-integratie

Een smart-object, zojuist gepubliceerd op de Github pagina van het bedrijf, stelt elke DCL pakket eigenaar in staat om eenvoudig en intuïtief hun advertentieplaatsingen te integreren met het Adshares protocol. Het systeem zal automatisch een nieuwe plaatsing detecteren – en onmiddellijk advertenties serveren. Het hele proces duurt ongeveer 10 minuten en het is te zien in dit nieuwe blogpost van het bedrijf.

De winsten (‘ad shares’) worden automatisch, elk uur, overgemaakt naar hun eigen ADS wallet. Dit maakt $ADS tot de “advertentievaluta” – en geeft elke houder een aandeel in de hele digitale advertentiemarkt. Het hele proces vereist geen kennis van media of codering. Wie echter de prestaties van zijn advertenties wil volgen, kan een ad server account aanmaken om live campagnegegevens te ontvangen: inkomsten, kliks, views, CPM, CPA, en andere, in een gemakkelijk te exporteren formaat. Eigenaars kunnen vrij de grootte en de plaats van hun advertenties wijzigen of advertenties verwijderen die ze ongeschikt achten – en zo bijdragen tot een betere Metaverse-advertentie. Decentraland is de tweede geïntegreerde metaverse direct na Cryptovoxels. Terwijl de ruimte groeit, groeit Adshares ook. Het team werkt voortdurend aan nieuwe integraties met metaverse projecten zoals Sandbox, TCG World, Polkacity en anderen.

Het creëren van een gezondere adtech industrie

“Haters zeggen dat we Metaverse willen bezaaien met advertenties, maar ze missen het punt volledig” – zegt Adshares CEO Chris Bochenek, “we doen precies het tegenovergestelde. Door een protocol aan te bieden dat ontworpen is voor reclame, door het gedecentraliseerd te maken, en door DAO te creëren – wat we van plan zijn te doen – bieden we een basis, een ruggengraat, een standaard voor gezondere digitale reclame”. De samenvatting is eenvoudig. Al onze activiteiten leiden tot de versnelling van dit nieuwe universum.

Over het bedrijf

Adshares ($ADS) is een gedecentraliseerd advertentie-verrekening-protocol dat sinds 2017 werkt. Met behulp van een blockchain protocol maakt ADS directe contracten tussen Publishers en Adverteerders mogelijk en stelt hen in staat om advertentiecontracten te tekenen zonder tussenpersonen. Adshares is gebouwd om enorme hoeveelheden advertentie microtransacties te dragen, waardoor het het beste blockchain-gebaseerde advertentieprotocol is.

Het Adshares team is constant bezig om zijn ecosysteem uit te breiden – het integreren van meer uitgevers, websites, reclame plaatsingen in de Metaverse. Adshares is nu al een van de grootste gedecentraliseerde advertentieplatformen ter wereld, met meer dan 200 miljoen maandelijkse advertentie-impressies over het web en de Metaverse.

Goed nieuws voor investeerders. Op 15 februari 2022 werd $ 1.400.000 toegevoegd aan de liquiditeitspool op Uniswap, waardoor ADS gemakkelijker kan worden uitgewisseld en verhandeld. Naast de huidige bruggen naar ERC-20, BSC en Polygon – maakt dit de Adshres-munt tot een echte universele advertentievaluta.

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: