Home » metaverse » Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – het gedecentraliseerde advertentieprotocol

heeft zojuist een asset pack voor DCL Builder gedeeld, dat naadloze integratie, geautomatiseerde afwikkeling en automatische monetisatie van advertenties over Decentraland ($MANA) mogelijk maakt.

Metaverse reclame is onvermijdelijk

Reclame is aanwezig in elke sfeer van het leven en verschijnt nu al in metaverses in een zeer vereenvoudigde vorm. Vroeg of laat zal het daar op grote schaal verschijnen. Aangezien de virtuele wereld zich bovendien in een zeer vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, hebben de evenementen en ervaringen die voor de metaverse worden gecreëerd, reclame nodig om gasten aan te trekken – en te groeien.

Eigenaars van terreinen die in Decentraland hebben geïnvesteerd, zijn wellicht op zoek naar manieren om hun ROI te verhogen door hun percelen te gelde te maken met betaalde reclame.

Opkomende advertentienetwerken die hun advertentieplaatsingen willen automatiseren met een meer geautomatiseerde uitwisseling en advertentie-aankoopproces.

Adshares biedt intuïtieve, op smart-object gebaseerde advertentie-integratie

Een smart-object, zojuist gepubliceerd op de Github pagina van het bedrijf, stelt elke DCL pakket eigenaar in staat om eenvoudig en intuïtief hun advertentieplaatsingen te integreren met het Adshares protocol. Het systeem zal automatisch een nieuwe plaatsing detecteren – en onmiddellijk advertenties serveren. Het hele proces duurt ongeveer 10 minuten en het is te zien in dit nieuwe blogpost van het bedrijf.

De winsten (‘ad shares’) worden automatisch, elk uur, overgemaakt naar hun eigen ADS wallet. Dit maakt $ADS tot de “advertentievaluta” – en geeft elke houder een aandeel in de hele digitale advertentiemarkt. Het hele proces vereist geen kennis van media of codering. Wie echter de prestaties van zijn advertenties wil volgen, kan een ad server account aanmaken om live campagnegegevens te ontvangen: inkomsten, kliks, views, CPM, CPA, en andere, in een gemakkelijk te exporteren formaat. Eigenaars kunnen vrij de grootte en de plaats van hun advertenties wijzigen of advertenties verwijderen die ze ongeschikt achten – en zo bijdragen tot een betere Metaverse-advertentie. Decentraland is de tweede geïntegreerde metaverse direct na Cryptovoxels. Terwijl de ruimte groeit, groeit Adshares ook. Het team werkt voortdurend aan nieuwe integraties met metaverse projecten zoals Sandbox, TCG World, Polkacity en anderen.

Het creëren van een gezondere adtech industrie

“Haters zeggen dat we Metaverse willen bezaaien met advertenties, maar ze missen het punt volledig” – zegt Adshares CEO Chris Bochenek, “we doen precies het tegenovergestelde. Door een protocol aan te bieden dat ontworpen is voor reclame, door het gedecentraliseerd te maken, en door DAO te creëren – wat we van plan zijn te doen – bieden we een basis, een ruggengraat, een standaard voor gezondere digitale reclame”. De samenvatting is eenvoudig. Al onze activiteiten leiden tot de versnelling van dit nieuwe universum.

Over het bedrijf

Adshares ($ADS) is een gedecentraliseerd advertentie-verrekening-protocol dat sinds 2017 werkt. Met behulp van een blockchain protocol maakt ADS directe contracten tussen Publishers en Adverteerders mogelijk en stelt hen in staat om advertentiecontracten te tekenen zonder tussenpersonen. Adshares is gebouwd om enorme hoeveelheden advertentie microtransacties te dragen, waardoor het het beste blockchain-gebaseerde advertentieprotocol is.

Het Adshares team is constant bezig om zijn ecosysteem uit te breiden – het integreren van meer uitgevers, websites, reclame plaatsingen in de Metaverse. Adshares is nu al een van de grootste gedecentraliseerde advertentieplatformen ter wereld, met meer dan 200 miljoen maandelijkse advertentie-impressies over het web en de Metaverse.

Goed nieuws voor investeerders. Op 15 februari 2022 werd $ 1.400.000 toegevoegd aan de liquiditeitspool op Uniswap, waardoor ADS gemakkelijker kan worden uitgewisseld en verhandeld. Naast de huidige bruggen naar ERC-20, BSC en Polygon – maakt dit de Adshres-munt tot een echte universele advertentievaluta.

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: