Home » metaverse » Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – the decentralised advertising protocol

Adshares ($ADS) – het gedecentraliseerde advertentieprotocol

heeft zojuist een asset pack voor DCL Builder gedeeld, dat naadloze integratie, geautomatiseerde afwikkeling en automatische monetisatie van advertenties over Decentraland ($MANA) mogelijk maakt.

Metaverse reclame is onvermijdelijk

Reclame is aanwezig in elke sfeer van het leven en verschijnt nu al in metaverses in een zeer vereenvoudigde vorm. Vroeg of laat zal het daar op grote schaal verschijnen. Aangezien de virtuele wereld zich bovendien in een zeer vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, hebben de evenementen en ervaringen die voor de metaverse worden gecreëerd, reclame nodig om gasten aan te trekken – en te groeien.

Eigenaars van terreinen die in Decentraland hebben geïnvesteerd, zijn wellicht op zoek naar manieren om hun ROI te verhogen door hun percelen te gelde te maken met betaalde reclame.

Opkomende advertentienetwerken die hun advertentieplaatsingen willen automatiseren met een meer geautomatiseerde uitwisseling en advertentie-aankoopproces.

Adshares biedt intuïtieve, op smart-object gebaseerde advertentie-integratie

Een smart-object, zojuist gepubliceerd op de Github pagina van het bedrijf, stelt elke DCL pakket eigenaar in staat om eenvoudig en intuïtief hun advertentieplaatsingen te integreren met het Adshares protocol. Het systeem zal automatisch een nieuwe plaatsing detecteren – en onmiddellijk advertenties serveren. Het hele proces duurt ongeveer 10 minuten en het is te zien in dit nieuwe blogpost van het bedrijf.

De winsten (‘ad shares’) worden automatisch, elk uur, overgemaakt naar hun eigen ADS wallet. Dit maakt $ADS tot de “advertentievaluta” – en geeft elke houder een aandeel in de hele digitale advertentiemarkt. Het hele proces vereist geen kennis van media of codering. Wie echter de prestaties van zijn advertenties wil volgen, kan een ad server account aanmaken om live campagnegegevens te ontvangen: inkomsten, kliks, views, CPM, CPA, en andere, in een gemakkelijk te exporteren formaat. Eigenaars kunnen vrij de grootte en de plaats van hun advertenties wijzigen of advertenties verwijderen die ze ongeschikt achten – en zo bijdragen tot een betere Metaverse-advertentie. Decentraland is de tweede geïntegreerde metaverse direct na Cryptovoxels. Terwijl de ruimte groeit, groeit Adshares ook. Het team werkt voortdurend aan nieuwe integraties met metaverse projecten zoals Sandbox, TCG World, Polkacity en anderen.

Het creëren van een gezondere adtech industrie

“Haters zeggen dat we Metaverse willen bezaaien met advertenties, maar ze missen het punt volledig” – zegt Adshares CEO Chris Bochenek, “we doen precies het tegenovergestelde. Door een protocol aan te bieden dat ontworpen is voor reclame, door het gedecentraliseerd te maken, en door DAO te creëren – wat we van plan zijn te doen – bieden we een basis, een ruggengraat, een standaard voor gezondere digitale reclame”. De samenvatting is eenvoudig. Al onze activiteiten leiden tot de versnelling van dit nieuwe universum.

Over het bedrijf

Adshares ($ADS) is een gedecentraliseerd advertentie-verrekening-protocol dat sinds 2017 werkt. Met behulp van een blockchain protocol maakt ADS directe contracten tussen Publishers en Adverteerders mogelijk en stelt hen in staat om advertentiecontracten te tekenen zonder tussenpersonen. Adshares is gebouwd om enorme hoeveelheden advertentie microtransacties te dragen, waardoor het het beste blockchain-gebaseerde advertentieprotocol is.

Het Adshares team is constant bezig om zijn ecosysteem uit te breiden – het integreren van meer uitgevers, websites, reclame plaatsingen in de Metaverse. Adshares is nu al een van de grootste gedecentraliseerde advertentieplatformen ter wereld, met meer dan 200 miljoen maandelijkse advertentie-impressies over het web en de Metaverse.

Goed nieuws voor investeerders. Op 15 februari 2022 werd $ 1.400.000 toegevoegd aan de liquiditeitspool op Uniswap, waardoor ADS gemakkelijker kan worden uitgewisseld en verhandeld. Naast de huidige bruggen naar ERC-20, BSC en Polygon – maakt dit de Adshres-munt tot een echte universele advertentievaluta.

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • XRP analyse: Ripple gebruikers op hoogste punt sinds 2020

  In de premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Ripple (XRP) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen

 • Crypto-hedgefonds 3AC vraagt faillissement aan, oprichters spoorloos

  Het grote crypto-hedgefonds Three Arrows Capital (kortweg 3AC) kwam vorige maand in de financiële problemen na de crash van het Terra-ecosysteem (LUNA). Er viel maar weinig te redden, en nu heeft het bedrijf faillissement aangevraagd. Tegelijkertijd zijn de oprichters spoorloos verdwenen. Bescherming tegen schuldeisers Dat schrijft de Financial Times, die de aanvraag voor faillissement heeft

 • De vreemde plannen van centrale banken in Madelon Praat

  De Bank for International Settlements, eigenlijk de centrale bank voor andere centrale banken, waarschuwt toch voor een mogelijk scenario waarin de economische groei afneemt terwijl de inflatie hoog blijft. De nachtmerrie voor iedere centraal bankier.  Ook Christine Lagarde van de ECB kwam afgelopen week met een zeer opmerkelijk plan om een eurocrisis af te wenden

 • Ethereum transactiekosten naar laagste punt sinds 2020

  Een van de grootste valkuilen van het Ethereum (ETH) netwerk is het feit dat de transactiekosten, ofwel gas fees, vrijwel onbetaalbaar worden op het moment dat er drukte op het netwerk ontstaat. Dit is ook een van de redenen dat Ethereum in deze staat nooit echt mainstream zou kunnen worden. Toch zien we de laatste

 • Noord-Korea is wereldleider in crypto criminaliteit

  Het klinkt misschien vreemd, maar Noord-Korea staat bovenaan de lijst van wereldwijde crypto criminaliteit. De dictatuur heeft de afgelopen jaren op grote schaal hacks en andere aanvallen uitgevoerd op verschillende crypto projecten. In totaal zijn er miljarden door de dictatuur buit gemaakt. Noord-Koreaanse hackers Volgens data van Coincub is het land verantwoordelijk voor tenminste 15

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: