Home » Nieuws » Anycoin Direct list MANA en 3 andere coins; dit verwachten analisten van MANA

Anycoin Direct list MANA en 3 andere coins; dit verwachten analisten van MANA


De Nederlandse crypto-broker Anycoin Direct heeft vandaag een aantal nieuwe altcoins toegevoegd aan hun assortiment. Dit zijn: Decentraland (MANA), Basic Attention Token (BAT), Celo (CELO) en Amp (AMP). Eigenlijk al deze altcoins hebben aardig wat potentie. In dit artikel zetten we kort uiteen wat deze projecten inhouden en wat onze analisten verwachten voor de koersen!

Decentraland

Het Decentraland netwerk buigt zich volledig over de wereld van virtual reality en de metaverse. Het is een netwerk dat bovenop de Ethereum (ETH) blockchain is gebouwd en biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen content te creëren en hier vervolgens zelfs geld aan te verdienen. Decentraland is een van de meest populaire metaverse projecten van de afgelopen tijd.

Basic Attention Token

De Basic Attention Token is gericht op adverteerders. Het moet ervoor zorgen dat er een nieuwe manier van adverteren gaat ontstaan online. Deze nieuwe manier is uiteraard geheel gebaseerd op blockchain-technologie. Bedrijven die advertenties willen tonen aan gebruikers op het internet zouden met BAT betere resultaten moeten zien dan via de traditionele wegen.

Celo

Het Celo-netwerk heeft een duidelijk doel. Dat doel is om het gebruik van cryptocurrency te promoten bij smartphone-gebruikers. Je kunt met Celo namelijk je telefoonnummer als private key gebruiken en zo op een kinderlijk eenvoudige manier je eigen cryptomunten bewaren. 

Amp

Amp is een netwerk dat bepaalde digitale verzekeringen voor cryptocurrencies biedt. Elke soort waardeoverdracht kan middels Amp vrijwel en direct en gemakkelijk worden verzekerd. 

MANA-koersanalyse

De analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben uitgebreid een blik geworpen op de koers van Decentraland (MANA). Zij zijn tot de conclusie gekomen dat, hoewel de grafiek er op dit moment nog bearish uitziet, er goede tijden aan kunnen komen voor de cryptocurrency. 

MANA lijkt op de dagelijkse grafiek nog een stuk omlaag te willen voordat we de harde stijging zullen krijgen. De koers maakt nu een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden, waarbij de handelaren op dit moment bezig zijn met het vormen van de vierde correctieve wave. Deze wave zal naar verwachting in drie stappen omhoog gevormd worden. De analisten verwachten dat deze stijging uit zal komen tussen de 38,2% en 50% fibonacci, ofwel de $0,6861 en de  $0,7708 respectievelijk. 

Na deze korte termijn stijging krijgen we een flinke daling richting de 127,2% en 161,8% fibonacci, ofwel de $0,4369 en $0,1855 respectievelijk. Dit is volgens de theorie het niveau waar de vijfde wave van een 12345 EW patroon uitkomt. 

Nadat deze laatste wave is gevormd komt MANA in de door de analisten getekende koopzone terecht. Vanuit hier wordt een flinke stijging verwacht. Het juiste moment zit er dus nog aan te komen voor handelaren. Het is hier belangrijk om goed voorbereid te zijn en alles klaar te hebben staan om snel te kunnen handelen zodra de koers deze zone bereikt.  

Maak een account aan op Anycoin Direct

Zie jij het wel zitten om deze cryptocurrencies te verhandelen, dan is een kijkje nemen op het handelsplatform van Anycoin Direct zeker de moeite waard. Anycoin Direct is een van de meest gebruikersvriendelijke platforms van heel Europa. Niet alleen gevorderde handelaren komen dus aan hun trekken, maar ook beginners kunnen direct uit de voeten.

Maak hier een account bij Anycoin Direct aan om deze vier en nog veel meer cryptocurrencies te verhandelen!


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

  De totale waarde van assets vastgezet in het Cardano (ADA) netwerk, ook wel total value locked (TVL) genaamd, is in rap tempo toegenomen. De stijging van decentralised finance (DeFi) heeft ook het Cardano netwerk niet overgeslagen. Sinds begin dit jaar steeg de TVL van Cardano met meer dan 200 procent. Cardano DeFi groeit hard Op

 • Let op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto

 • Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

  Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een

 • Waarom jij soms uit (onterechte) angst bitcoin verkoopt

  Michael Eisink is 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van bitcoin en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. We kennen waarschijnlijk allemaal het ik zei het toch fenomeen, in verschillende varianten. Mensen zijn geneigd tot het toepassen van

 • Tientallen bitcoin en crypto bedrijven willen naar Hong Kong

  Sinds kort heet Hong Kong crypto bedrijven van harte welkom. De stadstaat wil een een crypto vriendelijk wettelijk kader implementeren en heeft de ambitie om ware een crypto hub te worden. Sinds oktober hebben daarom al meer dan 80 bedrijven interesse getoond in een verhuizing naar Hong Kong, 23 hiervan hebben zelfs al plannen aangekondigd

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: