Home » Nieuws » Anycoin Direct list MANA en 3 andere coins; dit verwachten analisten van MANA

Anycoin Direct list MANA en 3 andere coins; dit verwachten analisten van MANA


De Nederlandse crypto-broker Anycoin Direct heeft vandaag een aantal nieuwe altcoins toegevoegd aan hun assortiment. Dit zijn: Decentraland (MANA), Basic Attention Token (BAT), Celo (CELO) en Amp (AMP). Eigenlijk al deze altcoins hebben aardig wat potentie. In dit artikel zetten we kort uiteen wat deze projecten inhouden en wat onze analisten verwachten voor de koersen!

Decentraland

Het Decentraland netwerk buigt zich volledig over de wereld van virtual reality en de metaverse. Het is een netwerk dat bovenop de Ethereum (ETH) blockchain is gebouwd en biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen content te creëren en hier vervolgens zelfs geld aan te verdienen. Decentraland is een van de meest populaire metaverse projecten van de afgelopen tijd.

Basic Attention Token

De Basic Attention Token is gericht op adverteerders. Het moet ervoor zorgen dat er een nieuwe manier van adverteren gaat ontstaan online. Deze nieuwe manier is uiteraard geheel gebaseerd op blockchain-technologie. Bedrijven die advertenties willen tonen aan gebruikers op het internet zouden met BAT betere resultaten moeten zien dan via de traditionele wegen.

Celo

Het Celo-netwerk heeft een duidelijk doel. Dat doel is om het gebruik van cryptocurrency te promoten bij smartphone-gebruikers. Je kunt met Celo namelijk je telefoonnummer als private key gebruiken en zo op een kinderlijk eenvoudige manier je eigen cryptomunten bewaren. 

Amp

Amp is een netwerk dat bepaalde digitale verzekeringen voor cryptocurrencies biedt. Elke soort waardeoverdracht kan middels Amp vrijwel en direct en gemakkelijk worden verzekerd. 

MANA-koersanalyse

De analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben uitgebreid een blik geworpen op de koers van Decentraland (MANA). Zij zijn tot de conclusie gekomen dat, hoewel de grafiek er op dit moment nog bearish uitziet, er goede tijden aan kunnen komen voor de cryptocurrency. 

MANA lijkt op de dagelijkse grafiek nog een stuk omlaag te willen voordat we de harde stijging zullen krijgen. De koers maakt nu een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden, waarbij de handelaren op dit moment bezig zijn met het vormen van de vierde correctieve wave. Deze wave zal naar verwachting in drie stappen omhoog gevormd worden. De analisten verwachten dat deze stijging uit zal komen tussen de 38,2% en 50% fibonacci, ofwel de $0,6861 en de  $0,7708 respectievelijk. 

Na deze korte termijn stijging krijgen we een flinke daling richting de 127,2% en 161,8% fibonacci, ofwel de $0,4369 en $0,1855 respectievelijk. Dit is volgens de theorie het niveau waar de vijfde wave van een 12345 EW patroon uitkomt. 

Nadat deze laatste wave is gevormd komt MANA in de door de analisten getekende koopzone terecht. Vanuit hier wordt een flinke stijging verwacht. Het juiste moment zit er dus nog aan te komen voor handelaren. Het is hier belangrijk om goed voorbereid te zijn en alles klaar te hebben staan om snel te kunnen handelen zodra de koers deze zone bereikt.  

Maak een account aan op Anycoin Direct

Zie jij het wel zitten om deze cryptocurrencies te verhandelen, dan is een kijkje nemen op het handelsplatform van Anycoin Direct zeker de moeite waard. Anycoin Direct is een van de meest gebruikersvriendelijke platforms van heel Europa. Niet alleen gevorderde handelaren komen dus aan hun trekken, maar ook beginners kunnen direct uit de voeten.

Maak hier een account bij Anycoin Direct aan om deze vier en nog veel meer cryptocurrencies te verhandelen!


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Ethereum analyse: ETH koers lijkt kantelpunt bereikt te hebben

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

 • Coca Cola en Crypto.com lanceren WK voetbal NFT’s

  Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is in volle gang en brengt miljoenen voetbalfans samen in de strijd om de felbegeerde gouden WK-beker. Het WK is tevens de ideale mogelijkheid om een passende non-fungible token (NFT) collectie te lanceren. Coca Cola wilt de gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan en heeft een samenwerking gesloten met

 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: