Home » Nieuws » Bitcoin koers stijgt naar $21.000, een korte opleving of herstel? » Crypto Insiders

Bitcoin koers stijgt naar $21.000, een korte opleving of herstel? » Crypto Insiders


Goedemorgen!

Er is veel gebeurd in de tijd dat we voor het laatst naar bitcoin (BTC) hebben gekeken. Ondanks dat de koers op het moment van schrijven gelijk staat met de koers waarop bitcoin stond bij het publiceren van de vorige analyse, heeft de prijs toch grote sprongen gemaakt. In het weekend zagen we de koers een nieuwe lokale bodem maken. Hier werd zelfs de $17.600 aangetikt. Uiteindelijk wisten we over de volgende dagen enkel nog maar te stijgen en staan we weer comfortabel boven de $20.000

Bitcoin is met 4% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.043 op crypto exchange Coinbase. De euro prijs van bitcoin is €19.990 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daaöde in hetzelfde tijdsbestek met 12%. Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 7% in waarde. In de afgelopen 24 uur steeg de koers echter met ongeveer 4,8%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $401,7 miljard. Vergeleken met de totale crypto marktkapitalisatie komt de bitcoin dominantie hiermee uit op 43,4%, hetzelfde niveau als 24 uur geleden.

Lange termijn trend van 10 jaar doorbroken

Om een beeld te krijgen van de markt is het soms beter om het groot plaatje te pakken. Hier past het gezegde “when in doubt zoom out” perfect bij. Dit wil eigenlijk zeggen, mocht je twijfelen of mocht de daling toch wel heel heftig lijken, zoom dan even uit op je grafiek om een beeld te krijgen van de prijsgeschiedenis in plaats van het korte termijn plaatje.

Zo heeft ook het Twitter-account van Bitcoin Archive dat gedaan. Op deze grafiek is heel mooi een opwaartse trend te zien voor de bitcoin koers van over de afgelopen tien jaar waar de pieken met elkaar verbonden zijn en de bodems ook.

Op het moment zien we echter dat de recente prijsactie even onder de onderste trendlijn kwam. Hierdoor zou je misschien denken dat de steunlijn doorbroken is en we naar lagere steunniveaus moeten zoeken. Echter als we naar het verleden kijken zien we dat de koers hier vaker aan de onderkant is uitgebroken. Deze punten bleken later juist de perfecte koopmomenten te zijn.

Hoewel de geschiedenis zich natuurlijk nooit herhaalt, zien we vaak wel dat deze rijmt. Het zou dus mogelijk opnieuw een mooi moment zijn om nog in te stappen voor bitcoin.

Bitcoin voorspellingen van de analisten van Crypto Insiders

Gisteren hebben onze analisten weer een nieuwe analyse gedeeld over bitcoin in de Discord omgeving van Crypto Insiders. Hierin zagen we dat de entry van onze vorige analyse perfect is geraakt en dat we naar boven richting ons target kunnen stijgen.

Ook reageerde de koers duidelijk op de door ons opgestelde dynamische support lijnen. Door deze analyse hebben we een korte en middellange termijn doelstelling kunnen maken.

Voor de volledige analyse en alle waardes en prijsniveaus die bij de analyse horen kan je een kijkje in de Discord omgeving nemen. Hier staat alles duidelijk beschreven. Ook kan je via deze weg in contact komen met onze analisten die al je vragen kunnen beantwoorden.

afbeelding 1: Bovenstaande BTC analyse werd op 13 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden. Er staat een nieuwe analyse voor jullie klaar!

Dagelijks actuele analyses ontvangen?

Ook de analisten van Crypto Insiders hebben hun eigen analyses gedeeld in de Premium Omgeving van Crypto Insiders voor leden. Hier wordt o.a. bitcoin dagelijks besproken en zal je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom de koers en het project zelf. Ook analyseren onze analisten verschillende andere cryptocurrencies. Er staan op het moment al verschillende technische analyses voor je klaar! Neem een kijkje in onze Discord omgeving voor leden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: