Home » Nieuws » Bitcoin koers stijgt naar $21.000, een korte opleving of herstel? » Crypto Insiders

Bitcoin koers stijgt naar $21.000, een korte opleving of herstel? » Crypto Insiders


Goedemorgen!

Er is veel gebeurd in de tijd dat we voor het laatst naar bitcoin (BTC) hebben gekeken. Ondanks dat de koers op het moment van schrijven gelijk staat met de koers waarop bitcoin stond bij het publiceren van de vorige analyse, heeft de prijs toch grote sprongen gemaakt. In het weekend zagen we de koers een nieuwe lokale bodem maken. Hier werd zelfs de $17.600 aangetikt. Uiteindelijk wisten we over de volgende dagen enkel nog maar te stijgen en staan we weer comfortabel boven de $20.000

Bitcoin is met 4% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.043 op crypto exchange Coinbase. De euro prijs van bitcoin is €19.990 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daaöde in hetzelfde tijdsbestek met 12%. Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 7% in waarde. In de afgelopen 24 uur steeg de koers echter met ongeveer 4,8%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $401,7 miljard. Vergeleken met de totale crypto marktkapitalisatie komt de bitcoin dominantie hiermee uit op 43,4%, hetzelfde niveau als 24 uur geleden.

Lange termijn trend van 10 jaar doorbroken

Om een beeld te krijgen van de markt is het soms beter om het groot plaatje te pakken. Hier past het gezegde “when in doubt zoom out” perfect bij. Dit wil eigenlijk zeggen, mocht je twijfelen of mocht de daling toch wel heel heftig lijken, zoom dan even uit op je grafiek om een beeld te krijgen van de prijsgeschiedenis in plaats van het korte termijn plaatje.

Zo heeft ook het Twitter-account van Bitcoin Archive dat gedaan. Op deze grafiek is heel mooi een opwaartse trend te zien voor de bitcoin koers van over de afgelopen tien jaar waar de pieken met elkaar verbonden zijn en de bodems ook.

Op het moment zien we echter dat de recente prijsactie even onder de onderste trendlijn kwam. Hierdoor zou je misschien denken dat de steunlijn doorbroken is en we naar lagere steunniveaus moeten zoeken. Echter als we naar het verleden kijken zien we dat de koers hier vaker aan de onderkant is uitgebroken. Deze punten bleken later juist de perfecte koopmomenten te zijn.

Hoewel de geschiedenis zich natuurlijk nooit herhaalt, zien we vaak wel dat deze rijmt. Het zou dus mogelijk opnieuw een mooi moment zijn om nog in te stappen voor bitcoin.

Bitcoin voorspellingen van de analisten van Crypto Insiders

Gisteren hebben onze analisten weer een nieuwe analyse gedeeld over bitcoin in de Discord omgeving van Crypto Insiders. Hierin zagen we dat de entry van onze vorige analyse perfect is geraakt en dat we naar boven richting ons target kunnen stijgen.

Ook reageerde de koers duidelijk op de door ons opgestelde dynamische support lijnen. Door deze analyse hebben we een korte en middellange termijn doelstelling kunnen maken.

Voor de volledige analyse en alle waardes en prijsniveaus die bij de analyse horen kan je een kijkje in de Discord omgeving nemen. Hier staat alles duidelijk beschreven. Ook kan je via deze weg in contact komen met onze analisten die al je vragen kunnen beantwoorden.

afbeelding 1: Bovenstaande BTC analyse werd op 13 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden. Er staat een nieuwe analyse voor jullie klaar!

Dagelijks actuele analyses ontvangen?

Ook de analisten van Crypto Insiders hebben hun eigen analyses gedeeld in de Premium Omgeving van Crypto Insiders voor leden. Hier wordt o.a. bitcoin dagelijks besproken en zal je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom de koers en het project zelf. Ook analyseren onze analisten verschillende andere cryptocurrencies. Er staan op het moment al verschillende technische analyses voor je klaar! Neem een kijkje in onze Discord omgeving voor leden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

 • Waarom jij bitcoin steeds te duur koopt: Door ‘t oog van de psycholoog

  Michael Eisink is al 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van crypto en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. In de huidige bearmarkt zien we, net als in de vorige cycli, een vermindering van aandacht voor

 • Coinbase CEO: “Vertrouw voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried niet”

  Onlangs werd de crypto industrie wakker geschud door de teloorgang van crypto exchange FTX. De voormalig CEO van de exchange, Sam Bankman-Fried (SBF) werd vervolgens ineens een van de meest beruchte personen in de hele sector. Volgens de CEO van Coinbase, Brian Armstrong, is SBF simpelweg niet te vertrouwen. De $8 miljard die FTX kwijt

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: