Home » Nieuws » Bitcoin Koers Stuitert naar $22.000, Maar Dalen We Alsnog Dieper? » Crypto Insiders

Bitcoin Koers Stuitert naar $22.000, Maar Dalen We Alsnog Dieper? » Crypto Insiders


Goedemorgen crypto-fanaten! Gister was de spanning in onze Discord community al om te snijden, want hoe zou de bitcoin (BTC) koers gaan reageren op de grote renteverhogingen die zijn aangekondigd vanuit de Federal Reserve?

Dit gebeurde er met bitcoin toen jij lag te slapen

Bitcoin is de afgelopen 24 uur 4% gestegen. De bitcoin euro prijs op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo is op het moment van schrijven €20.862. Sinds 6 uur vanochtend staat onze bitcoin koers teller op -2,5% nadat de koers na een korte stuiter een kleine pullback maakt.

Het wereldwijde bitcoin handelsvolume steeg de afgelopen 24 uur tijdsbestek met 22%, dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken gehad met de enorme volatiliteit rondom de rente verhogingen vanuit de Federal Reserve. Voor diegene die iets willen weten over de verwachtingen voor morgen. Zet je Senseo-machine maar vast aan want we gaan vandaag koffie dik kijken met niemand minder dan crypto analist Dave the Wave!

Analist komt met nieuwe bitcoin  voorspelling

Dave the Wave, een cryptocurrency analist met 115.000 Twitter-volgers, is voornamelijk bekend geworden door zijn voorspelling van de 2021 crypto crash. Op Twitter deelt hij veel interessante analyses, zo ook de onderstaande analyse van de bitcoin koers. Een duidelijke analyse van BTC in deze tijd is ook zeker geen overbodige luxe.

Dave gebruikt verschillende technische indicatoren bij het maken van zijn analyses. Zo viel het hem op dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD) van zowel de wekelijkse als maandelijkse grafiek op hetzelfde niveau is als dat we zagen bij de bodems in 2014 en 2018.

Op de grafieken zien we echter dat de MACD zelfs nog wat lager zou kunnen zakken, echter zal de koers, net als bij de vorige bodems, zijwaarts bewegen. Als we inderdaad de analyse volgen en vergelijkbare prijs actie krijgen als in 2014 en 2018 dan zullen we de komende maanden enkel nog zijwaarts gaan voordat we weer naar boven zullen uitbreken.

Bitcoin prijsvoorspellingen van de analisten van Crypto Insiders

Eerder deze week voorspelde onze analisten in Discord het volgende scenario. Onderstaande grafiek is op het moment van schrijven (15 juni 2022) nog van toepassing. Hier is de verwachting nog steeds dat bitcoin op basis van Elliott Wave analyse mogelijk wat verder weg kan zakken aangezien we bezig zijn met een wave 5. Deze wave 5 zal tevens ook het einde zijn van de neerwaartse prijsactie aangezien de grotere waves compleet zijn.

Daarnaast is de neerwaartse dynamische trendlijn (dikkere lijn op de grafiek) hier ook erg belangrijk voor de bulls. Mochten we hier doorheen breken kunnen het zomaar nog eens rode weken worden voor bitcoin. Vooralsnog zien we de groene zone op de grafiek nog als duidelijk steunzone.

Mocht je nou vragen hebben naar aanleiding van deze analyse, stel deze dan gerust in onze Discord community voor leden.

Bovenstaande BTC analyse werd op 13 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden en is op dit moment nog geldig.

Handel samen met Crypto Insiders

Wil jij graag dit soort koers analyses van crypto eerder zien? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Premium dienstverlening, hier wordt de bitcoin koers dagelijks besproken. Ook bediscussiëren ervaren analisten en handelaren hier dagelijks hun eigen handelsplannen en koers analyses van andere crypto-projecten. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

 • VeChain klaar voor stijging voordat crypto koers naar dieptepunt zakt

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: