Home » Nieuws » Bitcoin Koers Stuitert naar $22.000, Maar Dalen We Alsnog Dieper? » Crypto Insiders

Bitcoin Koers Stuitert naar $22.000, Maar Dalen We Alsnog Dieper? » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Goedemorgen crypto-fanaten! Gister was de spanning in onze Discord community al om te snijden, want hoe zou de bitcoin (BTC) koers gaan reageren op de grote renteverhogingen die zijn aangekondigd vanuit de Federal Reserve?

Dit gebeurde er met bitcoin toen jij lag te slapen

Bitcoin is de afgelopen 24 uur 4% gestegen. De bitcoin euro prijs op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo is op het moment van schrijven €20.862. Sinds 6 uur vanochtend staat onze bitcoin koers teller op -2,5% nadat de koers na een korte stuiter een kleine pullback maakt.

Het wereldwijde bitcoin handelsvolume steeg de afgelopen 24 uur tijdsbestek met 22%, dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken gehad met de enorme volatiliteit rondom de rente verhogingen vanuit de Federal Reserve. Voor diegene die iets willen weten over de verwachtingen voor morgen. Zet je Senseo-machine maar vast aan want we gaan vandaag koffie dik kijken met niemand minder dan crypto analist Dave the Wave!

Analist komt met nieuwe bitcoin  voorspelling

Dave the Wave, een cryptocurrency analist met 115.000 Twitter-volgers, is voornamelijk bekend geworden door zijn voorspelling van de 2021 crypto crash. Op Twitter deelt hij veel interessante analyses, zo ook de onderstaande analyse van de bitcoin koers. Een duidelijke analyse van BTC in deze tijd is ook zeker geen overbodige luxe.

Dave gebruikt verschillende technische indicatoren bij het maken van zijn analyses. Zo viel het hem op dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD) van zowel de wekelijkse als maandelijkse grafiek op hetzelfde niveau is als dat we zagen bij de bodems in 2014 en 2018.

Op de grafieken zien we echter dat de MACD zelfs nog wat lager zou kunnen zakken, echter zal de koers, net als bij de vorige bodems, zijwaarts bewegen. Als we inderdaad de analyse volgen en vergelijkbare prijs actie krijgen als in 2014 en 2018 dan zullen we de komende maanden enkel nog zijwaarts gaan voordat we weer naar boven zullen uitbreken.

Bitcoin prijsvoorspellingen van de analisten van Crypto Insiders

Eerder deze week voorspelde onze analisten in Discord het volgende scenario. Onderstaande grafiek is op het moment van schrijven (15 juni 2022) nog van toepassing. Hier is de verwachting nog steeds dat bitcoin op basis van Elliott Wave analyse mogelijk wat verder weg kan zakken aangezien we bezig zijn met een wave 5. Deze wave 5 zal tevens ook het einde zijn van de neerwaartse prijsactie aangezien de grotere waves compleet zijn.

Daarnaast is de neerwaartse dynamische trendlijn (dikkere lijn op de grafiek) hier ook erg belangrijk voor de bulls. Mochten we hier doorheen breken kunnen het zomaar nog eens rode weken worden voor bitcoin. Vooralsnog zien we de groene zone op de grafiek nog als duidelijk steunzone.

Mocht je nou vragen hebben naar aanleiding van deze analyse, stel deze dan gerust in onze Discord community voor leden.

Bovenstaande BTC analyse werd op 13 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden en is op dit moment nog geldig.

Handel samen met Crypto Insiders

Wil jij graag dit soort koers analyses van crypto eerder zien? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Premium dienstverlening, hier wordt de bitcoin koers dagelijks besproken. Ook bediscussiëren ervaren analisten en handelaren hier dagelijks hun eigen handelsplannen en koers analyses van andere crypto-projecten. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

 • Meer dan 80% van Ethereum-stakers maakt verlies

  Een belangrijke drijfveer achter de afgelopen crypto-bullrun was staking van ether-tokens op Ethereum. ‘S werelds grootste layer 1-netwerk is namelijk aan het overstappen op Proof-of-Stake (PoS). Die drijfveer had op zichzelf al goed genoeg kunnen zijn om meer waarde vast te leggen op het netwerk, en daarmee ook in andere cryptocurrencies. Maar nu de markt

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: