Home » Nieuws » Bitcoin prijs vormt volgens analist hier een mogelijke bodem » Crypto Insiders

Bitcoin prijs vormt volgens analist hier een mogelijke bodem » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Dave the Wave, een bekende finfluencer op Twitter met meer dan 100.000 volgers, heeft een bitcoin (BTC) prijsvoorspelling geplaatst. Hij geeft aan te denken dat bitcoin richting de 48-maanden moving average gaat bewegen. Dit is in het verleden vaak een plek geweest waar bitcoin een bodem maakt.

Eerder succes bij het voorspellen van bitcoin

De analist wist in mei 2021 ook de bitcoin crash te voorspellen en later ook het double top patroon, ofwel een dubbele piek patroon, op $69.000. Hij voorspelt nu dat de bodem in zicht is en mogelijk deze maand gevormd zou kunnen worden.

Hij zegt: “Ongetwijfeld nog een maand erin [op basis van deze statistiek] … dat is wat je zou verwachten als de prijs de dieptepunten in de loop van deze maand opnieuw zou testen.”

BTC piek en bodem

Dave the Wave had in oktober 2021, toen bitcoin de $60.000 doorbrak, aangegeven dat hij dacht dat er een dubbele piek gevormd zou worden rond de $65.000 voordat bitcoin weer omlaag zou gaan en een dubbele bodem vormt rond de $29.000.

Hij gaf aan dat hij het niet gek zou zijn dat bitcoin nu een dubbele bodem vormt aangezien we eerder ook al een dubbele piek hebben gezien. 

Dave kijkt ook naar verschillende technische indicatoren. Hij geeft bijvoorbeeld aan dat de moving average convergence divergence (MACD) aangeeft dat bitcoin klaar is voor een bodem. 

De vergelijking van de wekelijkse MACD-structuur van bitcoin ziet er veelbelovend uit …

Crypto Insiders voorspelde een koers van $28.800

Niet alleen Dave the Wave wist bitcoin goed te voorspellen. Een van de analisten van de Premium omgeving van Crypto Insiders deelt dagelijks verschillende technische analyses en wist op 31 maart, toen de koers van bitcoin op $47.000 stond, te voorspellen dat bitcoin mogelijk naar de $28.800 zou zakken.

Later op 12 april konden we betere een richting kiezen en werd de $28.800 helemaal duidelijk. Alle technische analyses worden gearchiveerd en zijn terug in te zien. Samen met de community proberen we mooie in- en uitstapmomenten te vinden voor verschillende cryptocurrencies waaronder bitcoin, ethereum (ETH), Cardano (ADA) en meer. 2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

 • Meer dan 80% van Ethereum-stakers maakt verlies

  Een belangrijke drijfveer achter de afgelopen crypto-bullrun was staking van ether-tokens op Ethereum. ‘S werelds grootste layer 1-netwerk is namelijk aan het overstappen op Proof-of-Stake (PoS). Die drijfveer had op zichzelf al goed genoeg kunnen zijn om meer waarde vast te leggen op het netwerk, en daarmee ook in andere cryptocurrencies. Maar nu de markt

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: