Home » Nieuws » Bitcoin prijs vormt volgens analist hier een mogelijke bodem » Crypto Insiders

Bitcoin prijs vormt volgens analist hier een mogelijke bodem » Crypto Insiders


Dave the Wave, een bekende finfluencer op Twitter met meer dan 100.000 volgers, heeft een bitcoin (BTC) prijsvoorspelling geplaatst. Hij geeft aan te denken dat bitcoin richting de 48-maanden moving average gaat bewegen. Dit is in het verleden vaak een plek geweest waar bitcoin een bodem maakt.

Eerder succes bij het voorspellen van bitcoin

De analist wist in mei 2021 ook de bitcoin crash te voorspellen en later ook het double top patroon, ofwel een dubbele piek patroon, op $69.000. Hij voorspelt nu dat de bodem in zicht is en mogelijk deze maand gevormd zou kunnen worden.

Hij zegt: “Ongetwijfeld nog een maand erin [op basis van deze statistiek] … dat is wat je zou verwachten als de prijs de dieptepunten in de loop van deze maand opnieuw zou testen.”

BTC piek en bodem

Dave the Wave had in oktober 2021, toen bitcoin de $60.000 doorbrak, aangegeven dat hij dacht dat er een dubbele piek gevormd zou worden rond de $65.000 voordat bitcoin weer omlaag zou gaan en een dubbele bodem vormt rond de $29.000.

Hij gaf aan dat hij het niet gek zou zijn dat bitcoin nu een dubbele bodem vormt aangezien we eerder ook al een dubbele piek hebben gezien. 

Dave kijkt ook naar verschillende technische indicatoren. Hij geeft bijvoorbeeld aan dat de moving average convergence divergence (MACD) aangeeft dat bitcoin klaar is voor een bodem. 

De vergelijking van de wekelijkse MACD-structuur van bitcoin ziet er veelbelovend uit …

Crypto Insiders voorspelde een koers van $28.800

Niet alleen Dave the Wave wist bitcoin goed te voorspellen. Een van de analisten van de Premium omgeving van Crypto Insiders deelt dagelijks verschillende technische analyses en wist op 31 maart, toen de koers van bitcoin op $47.000 stond, te voorspellen dat bitcoin mogelijk naar de $28.800 zou zakken.

Later op 12 april konden we betere een richting kiezen en werd de $28.800 helemaal duidelijk. Alle technische analyses worden gearchiveerd en zijn terug in te zien. Samen met de community proberen we mooie in- en uitstapmomenten te vinden voor verschillende cryptocurrencies waaronder bitcoin, ethereum (ETH), Cardano (ADA) en meer. 
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

 • VeChain klaar voor stijging voordat crypto koers naar dieptepunt zakt

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: