Home » Nieuws » Bitcoin prijs vormt volgens analist hier een mogelijke bodem » Crypto Insiders

Bitcoin prijs vormt volgens analist hier een mogelijke bodem » Crypto Insiders


Dave the Wave, een bekende finfluencer op Twitter met meer dan 100.000 volgers, heeft een bitcoin (BTC) prijsvoorspelling geplaatst. Hij geeft aan te denken dat bitcoin richting de 48-maanden moving average gaat bewegen. Dit is in het verleden vaak een plek geweest waar bitcoin een bodem maakt.

Eerder succes bij het voorspellen van bitcoin

De analist wist in mei 2021 ook de bitcoin crash te voorspellen en later ook het double top patroon, ofwel een dubbele piek patroon, op $69.000. Hij voorspelt nu dat de bodem in zicht is en mogelijk deze maand gevormd zou kunnen worden.

Hij zegt: “Ongetwijfeld nog een maand erin [op basis van deze statistiek] … dat is wat je zou verwachten als de prijs de dieptepunten in de loop van deze maand opnieuw zou testen.”

BTC piek en bodem

Dave the Wave had in oktober 2021, toen bitcoin de $60.000 doorbrak, aangegeven dat hij dacht dat er een dubbele piek gevormd zou worden rond de $65.000 voordat bitcoin weer omlaag zou gaan en een dubbele bodem vormt rond de $29.000.

Hij gaf aan dat hij het niet gek zou zijn dat bitcoin nu een dubbele bodem vormt aangezien we eerder ook al een dubbele piek hebben gezien. 

Dave kijkt ook naar verschillende technische indicatoren. Hij geeft bijvoorbeeld aan dat de moving average convergence divergence (MACD) aangeeft dat bitcoin klaar is voor een bodem. 

De vergelijking van de wekelijkse MACD-structuur van bitcoin ziet er veelbelovend uit …

Crypto Insiders voorspelde een koers van $28.800

Niet alleen Dave the Wave wist bitcoin goed te voorspellen. Een van de analisten van de Premium omgeving van Crypto Insiders deelt dagelijks verschillende technische analyses en wist op 31 maart, toen de koers van bitcoin op $47.000 stond, te voorspellen dat bitcoin mogelijk naar de $28.800 zou zakken.

Later op 12 april konden we betere een richting kiezen en werd de $28.800 helemaal duidelijk. Alle technische analyses worden gearchiveerd en zijn terug in te zien. Samen met de community proberen we mooie in- en uitstapmomenten te vinden voor verschillende cryptocurrencies waaronder bitcoin, ethereum (ETH), Cardano (ADA) en meer. 
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

  De totale waarde van assets vastgezet in het Cardano (ADA) netwerk, ook wel total value locked (TVL) genaamd, is in rap tempo toegenomen. De stijging van decentralised finance (DeFi) heeft ook het Cardano netwerk niet overgeslagen. Sinds begin dit jaar steeg de TVL van Cardano met meer dan 200 procent. Cardano DeFi groeit hard Op

 • Let op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto

 • Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

  Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een

 • Waarom jij soms uit (onterechte) angst bitcoin verkoopt

  Michael Eisink is 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van bitcoin en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. We kennen waarschijnlijk allemaal het ik zei het toch fenomeen, in verschillende varianten. Mensen zijn geneigd tot het toepassen van

 • Tientallen bitcoin en crypto bedrijven willen naar Hong Kong

  Sinds kort heet Hong Kong crypto bedrijven van harte welkom. De stadstaat wil een een crypto vriendelijk wettelijk kader implementeren en heeft de ambitie om ware een crypto hub te worden. Sinds oktober hebben daarom al meer dan 80 bedrijven interesse getoond in een verhuizing naar Hong Kong, 23 hiervan hebben zelfs al plannen aangekondigd

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: