Home » Nieuws » breekt bitcoin deze week de 200-weken moving average?

breekt bitcoin deze week de 200-weken moving average?


Dit gebeurde met bitcoin terwijl jij lag te slapen

Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 2% gestegen en sinds middennacht met 1,7%. Bitcoin doorbrak gisterenochtend de $22.000 en dipte rond middennacht even naar $21.500. De actuele prijs is op het moment van schrijven $22.060 op crypto exchange Coinbase en en €22.060 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 76%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $421 miljard en de bitcoin dominantie komt hiermee uit op 41%.

Bitcoin (BTC) nieuws van gisteren

In de bitcoin marktupdate was gisteren te lezen dat bitcoin miners capituleren. Tevens liet analysebedrijf Glassnode zien dat HODL’ers niet bereid zijn om hun BTC tegen lagere prijzen te verkopen, een mogelijk teken van de bodem. Coinbase trok eerder deze week dezelfde conclusie. Ook zei Edward Dowd, voormalig executive van BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, dat bitcoin here to stay is.

Belangrijkste niveau van de week

Bitcoin stortte in de week van 13 juni voor het eerst sinds de coronacrash uit 2020 onder de 200-weken moving average. De laatste keer daarvoor was in 2015. Dit is dus zeer zeldzaam en ditmaal zit de koers al meerdere weken onder dit niveau. De 200-weken MA komt momenteel uit op $22.700 en dat betekent dat de bitcoin koers afgelopen nacht eindelijk even boven dit niveau uitkwam. Echter werd bitcoin hier onmiddelijk afgewezen en zakte toen weer terug naar $22.000.

Het is voor bitcoin erg belangrijk om dit niveau terug te winnen. Dat zou namelijk veel vertrouwen terugbrengen naar de markt. Kan bitcoin deze week boven de 200-weken MA sluiten?

Premium crypto analyse van de dag: ADA

Op 27 juni is er in de Discord omgeving van Crypto Insiders een analyse gedeeld van cardano (ADA). Hierin is te zien dat de analisten een daling hadden verwacht naar de 127,2% en 161,8%. Dit is ook meteen de instapzone. De koers kwam op 13 juli in deze instapzone terechte en schoot vervolgens direct de lucht in. Ondertussen is de ADA koers al met ongeveer 20% gestegen ten opzichte van dit niveau. Vooralsnog is niet precies duidelijk waar de koers precies naartoe zou kunnen gaan. In de Discord community houden we deze analyse strak in de gaten.

Afbeelding 1: Het koersverloop van de analyse die in onze Discord omgeving voor leden is gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: