Home » Nieuws » BTC koers houdt stand boven belangrijke support

BTC koers houdt stand boven belangrijke support


Bitcoin (BTC)  is met 1,7% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.743 op crypto exchange Coinbase. De euro prijs van bitcoin is €21.709 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in hetzelfde tijdsbestek met 2,7%. Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 7% in waarde. In de afgelopen 24 uur steeg de koers echter met ongeveer 0,7%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $415 miljard. Vergeleken met de totale crypto marktkapitalisatie komt de bitcoin dominantie hiermee uit op 42,78%, en dat is 3% hoger dan 24 uur geleden.

Bitcoin nieuws van gisteren

Bitcoin vormt tijdelijke bodem bij $20.800

Na de uitbraak uit het rising wedge patroon dat we onlangs hebben getekend is de koers enorm hard gedaald. Toch lijkt er licht aan het eind van deze tunnel voor bitcoin. Op het moment heeft de BTC koers namelijk een tijdelijke bodem gevonden op de $20.800.

Dit niveau heeft in het verleden al vaker al belangrijk niveau gefungeerd. Zo was dit niveau een nieuwe higher low op 26 juli. Mochten we hier doorheen breken zal de eerstvolgende steun pas op de $19.000 liggen.

Premium crypto analyse van de dag: MANA

De analisten in de Discord omgeving van Crypto Insiders hebben onlangs een analyse gedeeld van Decentraland (MANA). In deze analyse werd het duidelijk dat MANA tegen flinke weerstand aan zou lopen en dat er hierdoor een daling aan zat te komen. De analisten hadden verwacht dat de koers rond de $1,05 neerwaartse prijsactie zou doormaken. Deze prijsactie hebben we uiteindelijk ook gekregen.

Op het moment van schrijven staat de koers al ongeveer 25% lager dan de aangegeven verkoopzone. Dit is dus precies gegaan zoals de analisten hadden verwacht.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande MANA analyse werd op 18 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Wintermute crypto hack van $160 miljoen was mogelijk ‘inside job’

  Om de zoveel tijd horen we weer over een DeFi platform dat door een kwetsbaarheid in de smart contracts miljoenen kwijtgeraakt is. Onlangs was het raak bij market maker Wintermute, waar voor ruim $160 miljoen dollar aan crypto buitgemaakt is. Het bijzondere aan de ‘hack’ van Wintermute is dat er geruchten gaan dat het om

 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

 • Gezochte Terra Luna oprichter Do Kwon ontkent dat hij zich verstopt

  Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt niet alleen gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten, maar inmiddels ook door Interpol. Hij ontving gisteren een zogeheten “Red Notice” van de internationale politieorganisatie, en dat betekent dat hij nu op de opsporingslijst van Interpol staat. Luna oprichter zou zich niet verstoppen Inmiddels heeft de oprichter van de ingestorte cryptocurrency

 • Bitcoin stoot 0,1% van totale CO2-uitstoot uit, maar het neemt af

  Het minen van bitcoin (BTC) kost een hoop energie. Dit feit is dan ook een van de belangrijkste tegenargumenten van ‘Bitcoin haters’ die de crypto het liefst ten onder zien gaan, of over zien stappen naar Proof-of-Stake (PoS) zoals Ethereum (ETH) dat deed. Maar hoe groot is de impact van BTC nu echt? Het Cambridge Centre for

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: