Home » Nieuws » BTC koers houdt stand boven belangrijke support

BTC koers houdt stand boven belangrijke support


Bitcoin (BTC)  is met 1,7% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.743 op crypto exchange Coinbase. De euro prijs van bitcoin is €21.709 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in hetzelfde tijdsbestek met 2,7%. Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 7% in waarde. In de afgelopen 24 uur steeg de koers echter met ongeveer 0,7%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $415 miljard. Vergeleken met de totale crypto marktkapitalisatie komt de bitcoin dominantie hiermee uit op 42,78%, en dat is 3% hoger dan 24 uur geleden.

Bitcoin nieuws van gisteren

Bitcoin vormt tijdelijke bodem bij $20.800

Na de uitbraak uit het rising wedge patroon dat we onlangs hebben getekend is de koers enorm hard gedaald. Toch lijkt er licht aan het eind van deze tunnel voor bitcoin. Op het moment heeft de BTC koers namelijk een tijdelijke bodem gevonden op de $20.800.

Dit niveau heeft in het verleden al vaker al belangrijk niveau gefungeerd. Zo was dit niveau een nieuwe higher low op 26 juli. Mochten we hier doorheen breken zal de eerstvolgende steun pas op de $19.000 liggen.

Premium crypto analyse van de dag: MANA

De analisten in de Discord omgeving van Crypto Insiders hebben onlangs een analyse gedeeld van Decentraland (MANA). In deze analyse werd het duidelijk dat MANA tegen flinke weerstand aan zou lopen en dat er hierdoor een daling aan zat te komen. De analisten hadden verwacht dat de koers rond de $1,05 neerwaartse prijsactie zou doormaken. Deze prijsactie hebben we uiteindelijk ook gekregen.

Op het moment van schrijven staat de koers al ongeveer 25% lager dan de aangegeven verkoopzone. Dit is dus precies gegaan zoals de analisten hadden verwacht.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande MANA analyse werd op 18 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

 • AI crypto stijgen hard, dit is waarom

  Sinds ChatGPT de mainstream heeft bereikt, is artificial intelligence hét onderwerp van het moment. ChatGPT is een AI chatbot die binnen enkele dagen al meer dan één miljoen gebruikers wist binnen te harken. Onlangs kon je in het crypto nieuws lezen dat steeds meer mensen de opkomst van AI een belangrijkere ontwikkeling vinden dan die

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: