Home » Nieuws » bullish opwaartse trend kan nog flink doorzetten

bullish opwaartse trend kan nog flink doorzetten


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 1,1% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $22.830 op crypto exchange KuCoin en €22.320 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 13,7%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $435,6 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de bitcoin marktanalyse van gister was al te lezen dat bitcoin aan het dalen was. Ook was te lezen dat een zeer betrouwbare indicator aangaf dat de bitcoin koers een bodem aan het vormen is. Dat kan echter een langdurig process zijn en de daling zetten dan ook in de afgelopen 24 uur voort. Ook konden we lezen dat er licht aan het eind van de donkere tunnel voor miners te zien is. 

Bitcoin opwaartse trend zet door

In een iets oudere analyses bespraken we al hoe de bitcoin koers momenteel een opwaartse trend maakt. Deze opwaartse trend kenmerkt zich door pieken en dalen die steeds hoger uitkomen. De BTC koers zet de afgelopen weken dus steeds een stapje omhoog en het ziet ernaar uit dat deze trend vooralsnog standhoudt. Opvallend was dat de koers afgelopen weekend de vorige piek doorbrak van $24.200 om uit te komen rond $24.600. Na het zetten van deze nieuwe piek, corrigeert de koers weer iets. 

Het valt ook op dat elke nieuwe piek en bodem gepaard gaat met een stijging of daling van de relative strength index (RSI). Bij elke piek komt de RSI in overbought gebied terecht en bij elke bodem in oversold gebied. Waar de volgende bodem zal komen is dus deels te voorspellen als we de RSI in de gaten blijven houden.

Om dit patroon vast te blijven houden, is het echter zeer belangrijk dat de koers niet verder dan $20.700 zakt. Mocht dit namelijk wel gebeuren, dan vindt bitcoin niet een hoger, maar lager dieptepunt. Dat betekent dat de opwaartse trend niet meer in stand is. We zullen dit patroon strak in de gaten houden. De leden in de Premium omgeving van Crypto Insiders zullen up-to-date gehouden worden, hier gaan we dieper op de koersen in aan de hand van meer technische indicatoren.

Premium crypto analyse van de dag: MATIC

De analisten in de Discord community van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe analyse gedeeld voor polygon (MATIC). Hierin geven de analisten aan dat zij nog een korte stijging verwachten voordat de koers in een verkoopzone komt. De Elliott Wave telling eindigt namelijk hier. Er is een duidelijk 12345 patroon te herkennen, waarbij we nu in de vijfde wave zitten. Nadat de koers dit niveau raakt, wordt een mogelijk correctie verwacht.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande MATIC analyse werd op 28 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden. 


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: