Home » Nieuws » De tweede ronde van de PostNL Crypto Chase. Speel mee en maak kans op unieke NFT-cryptopostzegels

De tweede ronde van de PostNL Crypto Chase. Speel mee en maak kans op unieke NFT-cryptopostzegels


Het is weer zover. Een nieuwe ronde van het spel waarmee je kans maakt om op de whitelist te komen voor de allereerste NFT-cryptopostzegel van PostNL is aangebroken. Vorige week werd de eerste hint gegeven in het raadsel en het is vandaag tijd voor de tweede ronde. Speel mee en wellicht bemachtig jij een plekje op de felbegeerde whitelist.

NL Crypto Stamp

De Crypto Chase van PostNL is in samenwerking met Crypto Insiders opgezet om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden met zekerheid een unieke NFT-cryptopostzegel, de NL crypto stamp, kunnen bemachtigen wanneer deze op 2 september in de pre-sale gaat. De oplage is beperkt en vergelijkbare acties in andere landen hebben uitgewezen dat de NFT-cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank gaan.

Je kunt zo’n plekje op de whitelist in handen krijgen door mee te spelen aan een spel; de Crypto Chase. Elke week zal er door PostNL een hint gegeven worden over het dier dat op de NL crypto stamp te zien zal zijn. Mocht je het goede antwoord weten na het bestuderen van de hints, dan kun je dus kans maken op de NFT-cryptopostzegels!

Vorige week werd de eerste hint bekend gemaakt. Mocht je de aftrap van de Crypto Chase toevallig gemist hebben, dan kun je je hier nog inlezen.

Typisch Nederlands

De postzegel serie Typisch Nederlands had in 2020 het thema ‘Woningtypen en gevels die kenmerkend voor ons land zijn.’ In de uitgifte van 4 januari stond de stolpboerderij centraal. De vierkante stolpboerderij met piramidevormig dak ontstond halverwege de 16e eeuw in Noord-Holland. Kenmerkend voor dit Nederlandse boerderijtype is dat het hele boerenbedrijf – mensen, dieren en oogst – onder één dak werd samengebracht.

NFT_crypto_stamp_hint2
Afbeelding 1: De tweede hint in de Crypto Chase

Een dier dat op om rond deze boerderij leeft zou zomaar het beest op de postzegel kunnen zijn!

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef je antwoord door!

Volgende week volgt een nieuwe hint

Dat betekent dat we ondertussen alweer op de helft zijn van de Crypto Chase en er nog slechts twee hints zullen volgen. Wellicht wordt het antwoord langzaam duidelijk, maar misschien heb je nog meer hints nodig om tot het juiste antwoord te komen. Dat is helemaal geen probleem, het gaat er namelijk om dat je aan het einde van het spel het verband tussen de verschillende hints kunt leggen.

De derde hint zal over precies over een week hier op Crypto Insiders verschijnen. Houd de website dus goed in de gaten!

Voor meer informatie over de NL Crypto Stamp kun je hier klikken.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

 • Gezochte Terra Luna oprichter Do Kwon ontkent dat hij zich verstopt

  Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt niet alleen gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten, maar inmiddels ook door Interpol. Hij ontving gisteren een zogeheten “Red Notice” van de internationale politieorganisatie, en dat betekent dat hij nu op de opsporingslijst van Interpol staat. Luna oprichter zou zich niet verstoppen Inmiddels heeft de oprichter van de ingestorte cryptocurrency

 • Bitcoin stoot 0,1% van totale CO2-uitstoot uit, maar het neemt af

  Het minen van bitcoin (BTC) kost een hoop energie. Dit feit is dan ook een van de belangrijkste tegenargumenten van ‘Bitcoin haters’ die de crypto het liefst ten onder zien gaan, of over zien stappen naar Proof-of-Stake (PoS) zoals Ethereum (ETH) dat deed. Maar hoe groot is de impact van BTC nu echt? Het Cambridge Centre for

 • Bitcoin stijgt en gaat strijd aan met dollar terwijl aandelen dalen

  De bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen uren een verrassende wending gemaakt. Terwijl de Amerikaanse S&P 500 de laagste dagsluiting sinds 2020 achter de rug heeft, staat bitcoin op het moment van schrijven ruim 7 procent in de plus. Het lijkt erop dat het monster eindelijk wakker wordt en het de dollar lastig wil maken.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: