Home » Nieuws » deze prijs moet standhouden (+ethereum analyse)

deze prijs moet standhouden (+ethereum analyse)


Gister was  het qua nieuws een interessante dag voor bitcoin (BTC). Een positief bericht ging erover dat mensen in minder welvarende landen steeds vaker kiezen voor een salaris in cryptocurrencies. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de adoptie van crypto. Echter kwamen er een ook aantal minder goede berichten over bitcoin-mining naar buiten. Bitcoin-miners in Texas moeten hun mining activiteiten deels of volledig stopzetten door een hittegolf in de staat. Mocht de prijs van bitcoin helemaal naar $10.000 zakken, dan zou de helft geen winst meer maken, een zorgwekkende situatie.

Dit gebeurde er met de bitcoin koers terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is met 2,5% gedaald in de afgelopen 24 uur en sinds middennacht met 0,9% gestegen. De prijs is op het moment van schrijven $19.550 op crypto exchange Coinbase en €19.550 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 9,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $373,6 miljard en de bitcoin dominantie komt hiermee uit op 42,5%.

Bitcoin vast in zijwaarts kanaal

In een recente in bitcoin koersupdate keken we naar de symmetrische driehoek die op de grafiek van bitcoin vormde. Hier zagen dat de koers aan de bovenkant van dit patroon wist uit te breken met veel volume. Dit had mogelijk het begin kunnen zijn van een beweging naar boven. Helaas zien we nu dat de koers de stijging niet heeft volgehouden en vrijwel direct na de uitbraak naar beneden stortte.

Deze nieuwe lokale piek zorgt ervoor dat we weer een nieuwe trend in bitcoin kunnen tekenen. Het is nu namelijk duidelijk dat we in een zijwaartse trend aan het handelen zijn. Door de daling is het volgende punt waar we hoogstwaarschijnlijk als eerste naartoe zullen gaan de onderkant van dit kanaal. Deze bodem ligt ongeveer rond de $18.700, gelijk aan de bodem die we aan het begin van deze maand zagen.

Dit niveau is erg belangrijk. Mochten de koers hier doorheen breken, dan fungeert de $17.600, de bodem van de afgelopen crash, mogelijk als laatste steunniveau. Als de koers hier niet standhoudt, dan kan bitcoin mogelijk diep wegzakken. Dat zagen we ook gebeuren na de zijwaartse prijsactie in juni en de crash die volgde op 11 juni.

Premium crypto analyse van de dag: ethereum (ETH)

Vorige maand hebben de analisten van Crypto Insiders in de Discord community een analyse gedeeld voor ethereum (ETH). In een eerdere analyse werd gedeeld dat ethereum mogelijk zou kunnen dalen richting de $900. Uiteindelijk bleek de koers ook dit punt te bereiken. Volgens de onderstaande analyse zou ETH daarna weer moeten stijgen. Deze stijging zou ons richting de $1.900 kunnen brengen. Toch gaven de analisten hier aan dat dit waarschijnlijk niet in een rechte lijn omhoog zal zijn. De analyse lijkt vooralsnog op schema te verlopen.

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse is op 20-06-2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Wil jij graag diepgaandere analyses voor crypto ontvangen? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance CEO: voormalig FTX CEO hoort bij de grootste frauders ooit

  Binance CEO Changpeng Zhao haalt opnieuw uit naar voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried door hem in het rijtje van de grootste frauders uit de geschiedenis te plaatsen. De implosie van het handelsplatform van FTX zorgde voor vermogensverliezen van miljoenen mensen. Niet alleen bij de gebruikers van FTX, maar überhaupt voor mensen die in crypto investeren

 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: