Home » Nieuws » deze prijs moet standhouden (+ethereum analyse)

deze prijs moet standhouden (+ethereum analyse)


Gister was  het qua nieuws een interessante dag voor bitcoin (BTC). Een positief bericht ging erover dat mensen in minder welvarende landen steeds vaker kiezen voor een salaris in cryptocurrencies. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de adoptie van crypto. Echter kwamen er een ook aantal minder goede berichten over bitcoin-mining naar buiten. Bitcoin-miners in Texas moeten hun mining activiteiten deels of volledig stopzetten door een hittegolf in de staat. Mocht de prijs van bitcoin helemaal naar $10.000 zakken, dan zou de helft geen winst meer maken, een zorgwekkende situatie.

Dit gebeurde er met de bitcoin koers terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is met 2,5% gedaald in de afgelopen 24 uur en sinds middennacht met 0,9% gestegen. De prijs is op het moment van schrijven $19.550 op crypto exchange Coinbase en €19.550 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 9,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $373,6 miljard en de bitcoin dominantie komt hiermee uit op 42,5%.

Bitcoin vast in zijwaarts kanaal

In een recente in bitcoin koersupdate keken we naar de symmetrische driehoek die op de grafiek van bitcoin vormde. Hier zagen dat de koers aan de bovenkant van dit patroon wist uit te breken met veel volume. Dit had mogelijk het begin kunnen zijn van een beweging naar boven. Helaas zien we nu dat de koers de stijging niet heeft volgehouden en vrijwel direct na de uitbraak naar beneden stortte.

Deze nieuwe lokale piek zorgt ervoor dat we weer een nieuwe trend in bitcoin kunnen tekenen. Het is nu namelijk duidelijk dat we in een zijwaartse trend aan het handelen zijn. Door de daling is het volgende punt waar we hoogstwaarschijnlijk als eerste naartoe zullen gaan de onderkant van dit kanaal. Deze bodem ligt ongeveer rond de $18.700, gelijk aan de bodem die we aan het begin van deze maand zagen.

Dit niveau is erg belangrijk. Mochten de koers hier doorheen breken, dan fungeert de $17.600, de bodem van de afgelopen crash, mogelijk als laatste steunniveau. Als de koers hier niet standhoudt, dan kan bitcoin mogelijk diep wegzakken. Dat zagen we ook gebeuren na de zijwaartse prijsactie in juni en de crash die volgde op 11 juni.

Premium crypto analyse van de dag: ethereum (ETH)

Vorige maand hebben de analisten van Crypto Insiders in de Discord community een analyse gedeeld voor ethereum (ETH). In een eerdere analyse werd gedeeld dat ethereum mogelijk zou kunnen dalen richting de $900. Uiteindelijk bleek de koers ook dit punt te bereiken. Volgens de onderstaande analyse zou ETH daarna weer moeten stijgen. Deze stijging zou ons richting de $1.900 kunnen brengen. Toch gaven de analisten hier aan dat dit waarschijnlijk niet in een rechte lijn omhoog zal zijn. De analyse lijkt vooralsnog op schema te verlopen.

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse is op 20-06-2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Wil jij graag diepgaandere analyses voor crypto ontvangen? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: