Home » Nieuws » deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend

deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,3% gestegen en sinds middennacht met 1,3% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.250 op crypto exchange KuCoin en €20.940 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 28,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $406 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister zagen we in de bitcoin marktanalyse dat de koers flink gedaald was. De daling was in anticipatie op FOMC, ook blijkt het dat whales verkopen. Vanavond krijgen we te horen wat de Federal Reserve beslist. Daarnaast zagen we dat Tesla toch winst wist te maken op de verkoop van zijn BTC.

Opwaartse bitcoin trend bevestigd

De bitcoin koers is over de afgelopen dagen weer flink gecorrigeerd. Daarom nemen we vandaag weer een kijkje naar de prijsactie over de middellange termijn. In de bitcoin analyse van 16 juli viel het ons op dat bitcoin een opwaartse trend aan het vormen was. Hierbij zijn de pieken steeds wat hoger dan de vorige en de bodems ook. In die analyse gaven we aan dat de koers echter boven de $22.000 moest uitkomen om een nieuwe hogere piek te maken en het patroon in stand te houden.

Dit niveau had bitcoin ruimschoots behaald. Uiteindelijk raakte de koers zelfs een nieuwe piek rond $24.000 aan. Vanaf dit punt corrigeerde bitcoin echter stevig. Om deze opwaartse beweging in stand te houden, mag de koers niet onder de recente low van $19.500 zakken. Dit is dus mogelijk het volgende koersdoel voor BTC.

Premium crypto analyse van de dag: VeChain (VET)

Vechain (VET) is een cryptomunt waar de leden van de Discord community regelmatig een analyse over verzoeken. Speciaal door deze aanvraag hebben de analisten van Crypto Insiders een uitgebreide technische analyse geschreven over VET. Hieruit bleek dat VET op het moment in een Elliott Wave 12345 patroon zit. De koers vormt momenteel de vijfde wave en daarna wordt een flinke daling verwacht. In de Discord omgeving staat de volledige analyse voor je klaar met prijsniveaus en uitleg.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande VET analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: