Home » Nieuws » deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend

deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,3% gestegen en sinds middennacht met 1,3% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.250 op crypto exchange KuCoin en €20.940 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 28,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $406 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister zagen we in de bitcoin marktanalyse dat de koers flink gedaald was. De daling was in anticipatie op FOMC, ook blijkt het dat whales verkopen. Vanavond krijgen we te horen wat de Federal Reserve beslist. Daarnaast zagen we dat Tesla toch winst wist te maken op de verkoop van zijn BTC.

Opwaartse bitcoin trend bevestigd

De bitcoin koers is over de afgelopen dagen weer flink gecorrigeerd. Daarom nemen we vandaag weer een kijkje naar de prijsactie over de middellange termijn. In de bitcoin analyse van 16 juli viel het ons op dat bitcoin een opwaartse trend aan het vormen was. Hierbij zijn de pieken steeds wat hoger dan de vorige en de bodems ook. In die analyse gaven we aan dat de koers echter boven de $22.000 moest uitkomen om een nieuwe hogere piek te maken en het patroon in stand te houden.

Dit niveau had bitcoin ruimschoots behaald. Uiteindelijk raakte de koers zelfs een nieuwe piek rond $24.000 aan. Vanaf dit punt corrigeerde bitcoin echter stevig. Om deze opwaartse beweging in stand te houden, mag de koers niet onder de recente low van $19.500 zakken. Dit is dus mogelijk het volgende koersdoel voor BTC.

Premium crypto analyse van de dag: VeChain (VET)

Vechain (VET) is een cryptomunt waar de leden van de Discord community regelmatig een analyse over verzoeken. Speciaal door deze aanvraag hebben de analisten van Crypto Insiders een uitgebreide technische analyse geschreven over VET. Hieruit bleek dat VET op het moment in een Elliott Wave 12345 patroon zit. De koers vormt momenteel de vijfde wave en daarna wordt een flinke daling verwacht. In de Discord omgeving staat de volledige analyse voor je klaar met prijsniveaus en uitleg.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande VET analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin lanceert belangrijke update, dit verandert er

  Bitcoin Core versie 25.0 is nu eindelijk beschikbaar op het GitHub platform, een online platform voor softwareprojecten. De langverwachte update markeert een belangrijke mijlpaal voor het Bitcoin (BTC) netwerk en introduceert een aantal nieuwe functies voor de grootste cryptovaluta op de markt. Wat is Bitcoin Core? Bitcoin Core is de software die gebruikt wordt door nodes

 • Bitcoin schiet naar hoogste prijs in 3 weken door schuldenplafond deal

  Bitcoin (BTC) dipte vorige week nog onder $26.000, maar kon de afgelopen dagen sterk herstellen. Bitcoin brak gisteren door de $27.200, gisterenavond door de $27.600 en tikte afgelopen nacht een piek aan van $28.450, de hoogste prijs in drie weken. Vervolgens leek de koers vanochtend support op te zoeken rond $28.000, maar zakt daar op

 • Populaire crypto kan vanaf hier met 60% stijgen

  In dit artikel delen we een exclusieve analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren. Onze community biedt een veilige

 • Bitcoin koers knalt door weerstand en bereikt volgende halte

  Gisteren was te zien hoe de bitcoin koers een flinke stijging kon neerzetten nadat er goed nieuws vanuit de Verenigde Staten kwam. Gisteravond ging het feestje nog even door. Na een korte pauze wisten de bulls de BTC koers namelijk door de weerstand bij $27.400 te drukken! Bitcoin koers breekt uit De BTC prijs bereikte in de

 • FBI waarschuwt voor crypto-gerelateerde mensenhandel

  De Federal Bureau of Investigation (FBI) waarschuwt Amerikaanse burgers om op te passen voor crypto-gerelateerde mensenhandel. Er gaan volgens de Amerikaanse veiligheidsdienst nepadvertenties rond om te komen werken in de Zuidoost-Aziatische crypto industrie. Vervolgens moeten de slachtoffers tegen hun wil in anderen oplichten. Nepvacatures voor crypto oplichting Op het eerste gezicht lijken de advertenties zeer

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: