Home » Nieuws » deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend

deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,3% gestegen en sinds middennacht met 1,3% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.250 op crypto exchange KuCoin en €20.940 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 28,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $406 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister zagen we in de bitcoin marktanalyse dat de koers flink gedaald was. De daling was in anticipatie op FOMC, ook blijkt het dat whales verkopen. Vanavond krijgen we te horen wat de Federal Reserve beslist. Daarnaast zagen we dat Tesla toch winst wist te maken op de verkoop van zijn BTC.

Opwaartse bitcoin trend bevestigd

De bitcoin koers is over de afgelopen dagen weer flink gecorrigeerd. Daarom nemen we vandaag weer een kijkje naar de prijsactie over de middellange termijn. In de bitcoin analyse van 16 juli viel het ons op dat bitcoin een opwaartse trend aan het vormen was. Hierbij zijn de pieken steeds wat hoger dan de vorige en de bodems ook. In die analyse gaven we aan dat de koers echter boven de $22.000 moest uitkomen om een nieuwe hogere piek te maken en het patroon in stand te houden.

Dit niveau had bitcoin ruimschoots behaald. Uiteindelijk raakte de koers zelfs een nieuwe piek rond $24.000 aan. Vanaf dit punt corrigeerde bitcoin echter stevig. Om deze opwaartse beweging in stand te houden, mag de koers niet onder de recente low van $19.500 zakken. Dit is dus mogelijk het volgende koersdoel voor BTC.

Premium crypto analyse van de dag: VeChain (VET)

Vechain (VET) is een cryptomunt waar de leden van de Discord community regelmatig een analyse over verzoeken. Speciaal door deze aanvraag hebben de analisten van Crypto Insiders een uitgebreide technische analyse geschreven over VET. Hieruit bleek dat VET op het moment in een Elliott Wave 12345 patroon zit. De koers vormt momenteel de vijfde wave en daarna wordt een flinke daling verwacht. In de Discord omgeving staat de volledige analyse voor je klaar met prijsniveaus en uitleg.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande VET analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: