Home » Nieuws » Dit is je laatste kans! Speel mee en maak kans op NFT-cryptopostzegels van PostNL

Dit is je laatste kans! Speel mee en maak kans op NFT-cryptopostzegels van PostNL


We zijn aangekomen bij de allerlaatste ronde van de ‘Crypto Chase’ van PostNL. Als je meespeelt maak je kans om gegarandeerd unieke NFT-cryptopostzegels in je bezit te krijgen. We hebben al drie rondes achter de rug en vandaag gaat de allerlaatste ronde van start! Wie weet word jij straks eigenaar van een unieke ‘NL crypto stamp’.

PostNL ‘NL crypto stamp’

De NL crypto stamp is een postzegel in non-fungible token (NFT) vorm. Je kunt ze als traditionele postzegel gebruiken, tot in het einde der tijden bewaren en je kunt ze zelfs verhandelen op de Polygon (MATIC) blockchain. Voor ieder wat wils dus.

Bij vergelijkbare acties in het buitenland bleken NFT-cryptopostzegel extreem populair. Binnen de kortste keren waren deze unieke crypto stamps uitverkocht. Om die reden heeft PostNL, in samenwerking met Crypto Insiders, een manier bedacht om mensen een kans te geven om op een whitelist te komen. In dat geval wordt er een NL crypto stamp voor je gereserveerd.

Je komt op die whitelist door mee te spelen aan de Crypto Chase. Dat is een vierdelig raadsel waarbij je moet raden welk dier er op elke NFT-cryptopostzegel van PostNL te zien zal zijn. 

Dit is alweer de laatste ronde van het raadsel. Mocht je nu pas inschakelen, dan kun je jezelf hier nog inlezen in de PostNL Crypto Chase.

Dan volgt nu de allerlaatste laatste hint!

Koninklijke PTT Nederland NV

KPN heette tot 1998 ‘Koninklijke PTT Nederland NV’ en daarvoor ‘Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie’ (afgekort PTT) en bevatte tot de afsplitsing van TNT Post in 1998 ook het nationale postbedrijf. Dus van oorsprong ook het bedrijf van de postzegels. Maar met welke beesten kan KPN dan in contact gekomen zijn?

postnl_crypto_chase_KPN_hint
Afbeelding 1: De laatste hint in de Crypto Chase

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef hier je antwoord door!

De lancering komt dichterbij, het eindsignaal nadert

Dat was ‘m dan. Na vier rondes is de Crypto Chase bij deze tot een einde gekomen. Hopelijk heb je een idee wat het goede antwoord is na het verband tussen alle vier de hints te leggen. 

Zorg er in dat geval voor dat je je antwoord nog doorgeeft aan PostNL. Over slechts een paar dagen, 2 september om precies te zijn, zal het goede antwoord bekend gemaakt worden en zal tevens de lancering van de NL crypto stamp van start gaan.

Lees hier meer informatie over de NL crypto stamp.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

 • AI crypto stijgen hard, dit is waarom

  Sinds ChatGPT de mainstream heeft bereikt, is artificial intelligence hét onderwerp van het moment. ChatGPT is een AI chatbot die binnen enkele dagen al meer dan één miljoen gebruikers wist binnen te harken. Onlangs kon je in het crypto nieuws lezen dat steeds meer mensen de opkomst van AI een belangrijkere ontwikkeling vinden dan die

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: