Home » Nieuws » Dit is je laatste kans! Speel mee en maak kans op NFT-cryptopostzegels van PostNL

Dit is je laatste kans! Speel mee en maak kans op NFT-cryptopostzegels van PostNL


We zijn aangekomen bij de allerlaatste ronde van de ‘Crypto Chase’ van PostNL. Als je meespeelt maak je kans om gegarandeerd unieke NFT-cryptopostzegels in je bezit te krijgen. We hebben al drie rondes achter de rug en vandaag gaat de allerlaatste ronde van start! Wie weet word jij straks eigenaar van een unieke ‘NL crypto stamp’.

PostNL ‘NL crypto stamp’

De NL crypto stamp is een postzegel in non-fungible token (NFT) vorm. Je kunt ze als traditionele postzegel gebruiken, tot in het einde der tijden bewaren en je kunt ze zelfs verhandelen op de Polygon (MATIC) blockchain. Voor ieder wat wils dus.

Bij vergelijkbare acties in het buitenland bleken NFT-cryptopostzegel extreem populair. Binnen de kortste keren waren deze unieke crypto stamps uitverkocht. Om die reden heeft PostNL, in samenwerking met Crypto Insiders, een manier bedacht om mensen een kans te geven om op een whitelist te komen. In dat geval wordt er een NL crypto stamp voor je gereserveerd.

Je komt op die whitelist door mee te spelen aan de Crypto Chase. Dat is een vierdelig raadsel waarbij je moet raden welk dier er op elke NFT-cryptopostzegel van PostNL te zien zal zijn. 

Dit is alweer de laatste ronde van het raadsel. Mocht je nu pas inschakelen, dan kun je jezelf hier nog inlezen in de PostNL Crypto Chase.

Dan volgt nu de allerlaatste laatste hint!

Koninklijke PTT Nederland NV

KPN heette tot 1998 ‘Koninklijke PTT Nederland NV’ en daarvoor ‘Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie’ (afgekort PTT) en bevatte tot de afsplitsing van TNT Post in 1998 ook het nationale postbedrijf. Dus van oorsprong ook het bedrijf van de postzegels. Maar met welke beesten kan KPN dan in contact gekomen zijn?

postnl_crypto_chase_KPN_hint
Afbeelding 1: De laatste hint in de Crypto Chase

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef hier je antwoord door!

De lancering komt dichterbij, het eindsignaal nadert

Dat was ‘m dan. Na vier rondes is de Crypto Chase bij deze tot een einde gekomen. Hopelijk heb je een idee wat het goede antwoord is na het verband tussen alle vier de hints te leggen. 

Zorg er in dat geval voor dat je je antwoord nog doorgeeft aan PostNL. Over slechts een paar dagen, 2 september om precies te zijn, zal het goede antwoord bekend gemaakt worden en zal tevens de lancering van de NL crypto stamp van start gaan.

Lees hier meer informatie over de NL crypto stamp.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

 • Gezochte Terra Luna oprichter Do Kwon ontkent dat hij zich verstopt

  Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt niet alleen gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten, maar inmiddels ook door Interpol. Hij ontving gisteren een zogeheten “Red Notice” van de internationale politieorganisatie, en dat betekent dat hij nu op de opsporingslijst van Interpol staat. Luna oprichter zou zich niet verstoppen Inmiddels heeft de oprichter van de ingestorte cryptocurrency

 • Bitcoin stoot 0,1% van totale CO2-uitstoot uit, maar het neemt af

  Het minen van bitcoin (BTC) kost een hoop energie. Dit feit is dan ook een van de belangrijkste tegenargumenten van ‘Bitcoin haters’ die de crypto het liefst ten onder zien gaan, of over zien stappen naar Proof-of-Stake (PoS) zoals Ethereum (ETH) dat deed. Maar hoe groot is de impact van BTC nu echt? Het Cambridge Centre for

 • Bitcoin stijgt en gaat strijd aan met dollar terwijl aandelen dalen

  De bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen uren een verrassende wending gemaakt. Terwijl de Amerikaanse S&P 500 de laagste dagsluiting sinds 2020 achter de rug heeft, staat bitcoin op het moment van schrijven ruim 7 procent in de plus. Het lijkt erop dat het monster eindelijk wakker wordt en het de dollar lastig wil maken.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: