Home » Nieuws » dit is wanneer BTC koers nieuwe ATH bereikt

dit is wanneer BTC koers nieuwe ATH bereikt


Gisteren was wederom geen spannende dag voor bitcoin (BTC). Toch zijn er wel een aantal interessante berichten uitgekomen omtrent de nummer 1 cryptocurrency ter wereld. Het meest interessante nieuwtje was dat Goldman Sachs, een prestigieuze Amerikaanse investeringsbank, voor het eerst een bitcoin futures transactie heeft uitgevoerd in Azië. Het toont aan dat dit soort grote banken toch steeds meer openstaan voor crypto en inmiddels er zelfs in handelen.

Dit gebeurde er met de bitcoin koers terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is in de afgelopen 24 uur met 1,7% gestegen, maar sinds middennacht met 0,6% gedaald. De BTC prijs is op het moment van schrijven $20.400 op crypto exchange FTX. De euro prijs van bitcoin is €19.880 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur echter met 20%.

De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $389 miljard. De bitcoin dominantie komt momenteel uit op 42,4%.

Wanneer bereikt bitcoin nieuwe ATH?

Kaleo, een bekende analist op Twitter, heeft zijn visie gedeeld voor de bitcoin koers in de komende jaren. De analist verwacht dat bitcoin een bodem vindt rond de $16.000 en vervolgens de rest van het jaar tussen deze prijs en de $30.000 zal schommelen. Daarna kan de bitcoin koers eindelijk uitbreken.

Deze uitbraak zal volgens de analist veel hype de markt inbrengen en als gevolg hiervan zal de koers een grote opwaartse beweging maken. Dat zal echter nog niet tot een nieuwe all-time high leiden, zegt de analist, die verwacht dat de koers rond $50.000 dan aftopt. 

Over de daaropvolgende 18 maanden zal de koers voornamelijk zijwaarts bewegen en krijgen ook verschillende altcoins en sectoren, zoals de non-fungible token (NFT) sector, weer meer aandacht.

Kaleo benadrukt hier hoe belangrijk de bitcoin halving is voor de koers. Hij verwacht dat bitcoin na de volgende halving in 2024 pas echt hard zal stijgen. Bitcoin kan dan een nieuwe ATH bereiken en zelfs boven de $100.000 uitkomen tegen eind 2024 of begin 2025. Bitcoins schoot enkele maanden na elke vorige halving ook de lucht in.

Kaleo verwacht dat tegen 2025 en 2026 de NFT-sector overigens ook zal stijgen op een manier die we nog niet eerder hebben gezien. Of Kaleo bij het juiste eind heeft, zullen we dus echter nog een paar jaar moeten wachten om achter te komen. Wij zullen de ontwikkelingen in ieder geval strak in de gaten houden.  

Premium crypto analyse van de dag: XRP

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Discord omgeving een nieuwe analyse van ripple (XRP) gedeeld. Hierop is te zien dat XRP mogelijk voorlopig riskant kan zijn voor de bulls. De koers lijkt een Elliott Wave 12345 patroon te maken, waarbij we op het moment bezig zijn met het afronden van de neerwaartse vijfde wave. Dit zou uiteindelijk voor een neerwaartse uitbraak kunnen zorgen.

De volledige analyse van de XRP koers zijn te lezen in onze Discord omgeving. Ook kan je hier direct in contact komen met ervaren handelaren die klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

Afbeelding 1: Bovenstaande XRP analyse werd op 28 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: