Home » Nieuws » dit is wanneer BTC koers nieuwe ATH bereikt

dit is wanneer BTC koers nieuwe ATH bereikt


Gisteren was wederom geen spannende dag voor bitcoin (BTC). Toch zijn er wel een aantal interessante berichten uitgekomen omtrent de nummer 1 cryptocurrency ter wereld. Het meest interessante nieuwtje was dat Goldman Sachs, een prestigieuze Amerikaanse investeringsbank, voor het eerst een bitcoin futures transactie heeft uitgevoerd in Azië. Het toont aan dat dit soort grote banken toch steeds meer openstaan voor crypto en inmiddels er zelfs in handelen.

Dit gebeurde er met de bitcoin koers terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is in de afgelopen 24 uur met 1,7% gestegen, maar sinds middennacht met 0,6% gedaald. De BTC prijs is op het moment van schrijven $20.400 op crypto exchange FTX. De euro prijs van bitcoin is €19.880 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur echter met 20%.

De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $389 miljard. De bitcoin dominantie komt momenteel uit op 42,4%.

Wanneer bereikt bitcoin nieuwe ATH?

Kaleo, een bekende analist op Twitter, heeft zijn visie gedeeld voor de bitcoin koers in de komende jaren. De analist verwacht dat bitcoin een bodem vindt rond de $16.000 en vervolgens de rest van het jaar tussen deze prijs en de $30.000 zal schommelen. Daarna kan de bitcoin koers eindelijk uitbreken.

Deze uitbraak zal volgens de analist veel hype de markt inbrengen en als gevolg hiervan zal de koers een grote opwaartse beweging maken. Dat zal echter nog niet tot een nieuwe all-time high leiden, zegt de analist, die verwacht dat de koers rond $50.000 dan aftopt. 

Over de daaropvolgende 18 maanden zal de koers voornamelijk zijwaarts bewegen en krijgen ook verschillende altcoins en sectoren, zoals de non-fungible token (NFT) sector, weer meer aandacht.

Kaleo benadrukt hier hoe belangrijk de bitcoin halving is voor de koers. Hij verwacht dat bitcoin na de volgende halving in 2024 pas echt hard zal stijgen. Bitcoin kan dan een nieuwe ATH bereiken en zelfs boven de $100.000 uitkomen tegen eind 2024 of begin 2025. Bitcoins schoot enkele maanden na elke vorige halving ook de lucht in.

Kaleo verwacht dat tegen 2025 en 2026 de NFT-sector overigens ook zal stijgen op een manier die we nog niet eerder hebben gezien. Of Kaleo bij het juiste eind heeft, zullen we dus echter nog een paar jaar moeten wachten om achter te komen. Wij zullen de ontwikkelingen in ieder geval strak in de gaten houden.  

Premium crypto analyse van de dag: XRP

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Discord omgeving een nieuwe analyse van ripple (XRP) gedeeld. Hierop is te zien dat XRP mogelijk voorlopig riskant kan zijn voor de bulls. De koers lijkt een Elliott Wave 12345 patroon te maken, waarbij we op het moment bezig zijn met het afronden van de neerwaartse vijfde wave. Dit zou uiteindelijk voor een neerwaartse uitbraak kunnen zorgen.

De volledige analyse van de XRP koers zijn te lezen in onze Discord omgeving. Ook kan je hier direct in contact komen met ervaren handelaren die klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

Afbeelding 1: Bovenstaande XRP analyse werd op 28 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: