Home » Nieuws » dit is wanneer BTC koers nieuwe ATH bereikt

dit is wanneer BTC koers nieuwe ATH bereikt


Gisteren was wederom geen spannende dag voor bitcoin (BTC). Toch zijn er wel een aantal interessante berichten uitgekomen omtrent de nummer 1 cryptocurrency ter wereld. Het meest interessante nieuwtje was dat Goldman Sachs, een prestigieuze Amerikaanse investeringsbank, voor het eerst een bitcoin futures transactie heeft uitgevoerd in Azië. Het toont aan dat dit soort grote banken toch steeds meer openstaan voor crypto en inmiddels er zelfs in handelen.

Dit gebeurde er met de bitcoin koers terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is in de afgelopen 24 uur met 1,7% gestegen, maar sinds middennacht met 0,6% gedaald. De BTC prijs is op het moment van schrijven $20.400 op crypto exchange FTX. De euro prijs van bitcoin is €19.880 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur echter met 20%.

De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $389 miljard. De bitcoin dominantie komt momenteel uit op 42,4%.

Wanneer bereikt bitcoin nieuwe ATH?

Kaleo, een bekende analist op Twitter, heeft zijn visie gedeeld voor de bitcoin koers in de komende jaren. De analist verwacht dat bitcoin een bodem vindt rond de $16.000 en vervolgens de rest van het jaar tussen deze prijs en de $30.000 zal schommelen. Daarna kan de bitcoin koers eindelijk uitbreken.

Deze uitbraak zal volgens de analist veel hype de markt inbrengen en als gevolg hiervan zal de koers een grote opwaartse beweging maken. Dat zal echter nog niet tot een nieuwe all-time high leiden, zegt de analist, die verwacht dat de koers rond $50.000 dan aftopt. 

Over de daaropvolgende 18 maanden zal de koers voornamelijk zijwaarts bewegen en krijgen ook verschillende altcoins en sectoren, zoals de non-fungible token (NFT) sector, weer meer aandacht.

Kaleo benadrukt hier hoe belangrijk de bitcoin halving is voor de koers. Hij verwacht dat bitcoin na de volgende halving in 2024 pas echt hard zal stijgen. Bitcoin kan dan een nieuwe ATH bereiken en zelfs boven de $100.000 uitkomen tegen eind 2024 of begin 2025. Bitcoins schoot enkele maanden na elke vorige halving ook de lucht in.

Kaleo verwacht dat tegen 2025 en 2026 de NFT-sector overigens ook zal stijgen op een manier die we nog niet eerder hebben gezien. Of Kaleo bij het juiste eind heeft, zullen we dus echter nog een paar jaar moeten wachten om achter te komen. Wij zullen de ontwikkelingen in ieder geval strak in de gaten houden.  

Premium crypto analyse van de dag: XRP

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Discord omgeving een nieuwe analyse van ripple (XRP) gedeeld. Hierop is te zien dat XRP mogelijk voorlopig riskant kan zijn voor de bulls. De koers lijkt een Elliott Wave 12345 patroon te maken, waarbij we op het moment bezig zijn met het afronden van de neerwaartse vijfde wave. Dit zou uiteindelijk voor een neerwaartse uitbraak kunnen zorgen.

De volledige analyse van de XRP koers zijn te lezen in onze Discord omgeving. Ook kan je hier direct in contact komen met ervaren handelaren die klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

Afbeelding 1: Bovenstaande XRP analyse werd op 28 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: