Home » Nieuws » dit zijn de prijzen om in de gaten te houden

dit zijn de prijzen om in de gaten te houden


De week begon voor bitcoin (BTC) prima zoals we al in de Discord omgeving van Crypto Insiders hebben besproken. We zagen ook een aantal interessante nieuwtjes voorbij komen op de website. Zo maakte een van de grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf bekend meer te willen doen met bitcoin mining en verkocht een hacker naar verluidt de persoonlijke gegevens van ongeveer 1 miljard Chinezen. De hacker had deze informatie buit weten te maken uit een database van de politie in Shanghai en vroeg hier 10 BTC voor. Weer genoeg te beleven dus in de bitcoin-sector.

Dit gebeurde met de bitcoin koers terwijl jij sliep

Bitcoin is met 1,5% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven $20.250 op crypto exchange Coinbase. De euro prijs van bitcoin is €19.450 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in hetzelfde tijdsbestek met 12%. Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 2% in waarde. In de afgelopen 24 uur steeg de koers echter met ongeveer 5,8%. De totale marktwaarde van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $389 miljard. Vergeleken met de totale crypto marktkapitalisatie komt de bitcoin dominantie hiermee uit op 43%, iets onder het niveau van 24 uur geleden.

Analist vind deze niveaus belangrijk

Analist CryptoBullet heeft op 2 juli met zijn bijna 50.000 volgers op Twitter zijn kijk op de markt gedeeld. In een van zijn meest recente tweets gaf hij de prijsniveaus waar hij goed op zal letten en gaf ook de reden waarom hij goed op deze niveaus zal letten.

Als eerste pakt de analist het niveau van $16.000. Deze prijs is belangrijk aangezien dit op de grafiek het niveau is waar de gemiddelde deviatie van de maandelijkse 50 moving average op terecht komt. Hier zou de koers mogelijk wat steun kunnen vinden. Mochten we toch door dit niveau zakken, dan kijkt de analist naar de $14.000.

Mochten we rond de $14.000 uitkomen, dan zijn we weer op het niveau van de piek van 2019. Dit was rond juni 2019 de hoogste prijs die we in tijden hadden gezien. Dit punt zou dus opnieuw een reactie uit kunnen lokken bij traders. Mogelijk is dit niveau van weerstand dan in support omgeslagen. Mocht ook dit niveau niet standhouden, dan zakt koers wellicht naar $12.200.

Bij de $12.200 komen we op de prijs waar het leenplatform Celsius geliquideerd wordt. Dat zou verder slecht nieuws kunnen betekenen voor de cryptocurrency markt en zou kunnen leiden tot een flash crash. Mocht Celsius geliquideerd worden, moet het bedrijf bijna alle 24.000 BTC verkopen. Als dit allemaal in een klap gebeurt, dan zal de koers hard kunnen dalen. Zelfs zo laag dat het volgende punt van CryptoBullet wordt behaald, namelijk de $10.700.

Het niveau van de $10.700 is niets meer dan een oudere steunlijn. Dit niveau wist in de bullrun van 2017 en in de zijwaartse markt van 2019 veel raakpunten te bieden, zowel als steun als weerstand. Dit zou de laatst linie zijn voor we echt harde klappen zouden vangen. Laten we hopen dat we niet bij dit niveau komen.

Premium crypto analyse van de dag: SOL

Vandaag zijn er weer verschillende nieuwe analyses gedeeld in de Discord omgeving van Crypto Insiders. Vandaag nemen we de analyse van solana (SOL) met je door! Voor SOL is er wat gewijzigd. Aangezien deze coin zo gezakt ik, ziet het naar uit dat de koers nu een duidelijke opwaartse beweging maakt. Vooralsnog lijkt de prijsactie op een ABC Elliott Waves-patroon, maar mocht de 161,8% Fibonacci worden gehaald, zou dit ook nog een zogenaamd 12345 patroon kunnen zijn. Voor nu lijkt deze crypto in elk geval bullish te worden.

De volledige analyse en de updates voor SOL zijn te lezen in onze Discord omgeving. Hier worden technische analyses gedeeld samen met uitgebreide beschrijvingen van professionele analisten. Ook kan je direct in contact komen met deze ervaren handelaren die klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Om antwoord te krijgen hoe en wanneer je handelt in deze markt, verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: