Home » Nieuws » Een Diepere Crash Naar $13.000 » Crypto Insiders

Een Diepere Crash Naar $13.000 » Crypto Insiders


Goedemorgen bitcoin (BTC) fanaten! Zoals je misschien al was opgevallen in onze Discord omgeving, de afgelopen 24 uur is er weer een hoop gebeurd in crypto-land. Zo werd niet heel lang geleden bekend dat bitcoin veel minder stroom gebruikt dan het traditionele bankensysteem. Eindelijk weer wat positief bitcoin nieuws! Zo, heb je meteen weer een leuk argument om bitcoin te promoten tijdens de volgende verjaardag met familie! Ook hielden we een zogeheten crypto-whale in de gaten die overduidelijk meer bitcoin aan het kopen was. Inmiddels is duidelijk dat dit (helaas) weinig impact heeft gehad op de bitcoin koers.

Dit gebeurde er met bitcoin terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is met 2,5% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven €19.784 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde flink nu we de koers zien stabiliseren. In de afgelopen 24 uur nam het handelsvolume met 35,2% af.

Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 30,9%. In de afgelopen 24 uur daalde de koers met ongeveer 4,5%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven net geen $400 miljard.

Peter voorspelt mogelijk nog meer ‘brandt’ voor BTC

Peter Brandt, een handelaar op de financiële markt sinds 1975, deelt op Twitter een erg interessante grafiek. Hierin beschrijft de analist namelijk een erg bearish scenario. Brandt geeft aan dat als bitcoin op de wekelijkse grafiek niet boven de piek van 31 mei sluit, ofwel de $32.000, we erg hard naar beneden zouden kunnen storten.

Het scenario dat Brandt in dat geval voor zich ziet is dat de koers hard wegzakt en ons helemaal richting de $12,700 zou kunnen brengen. Toch gelooft Brandt dat we op de lange termijn wel weer een nieuwe all-time high zouden kunnen maken.

Het worden daarom dus spannende dagen mocht de analyse van Brandt uitkomen. Om in een bullish scenario te blijven zouden we eerst nog zo’n 60% moeten stijgen. Wij houden de koers in ieder geval strak in de gaten.

Op het moment lijkt de markt toch verdeeld. Waar de ene analist wel bullish is en denkt dat de bodem al geweest is, lijkt de andere analist van mening te zijn dat we nog verder wegzakken. Maar wie moeten we nou echt geloven?

Analisten van Crypto Insiders zijn het met elkaar eens

Eerder deze week voorspelde onze analisten in Discord het volgende scenario. Onderstaande grafiek is op het moment van schrijven (15 juni 2022) nog van toepassing. Hier hadden de analisten aangegeven dat bitcoin op basis van Elliott Wave analyse mogelijk wat verder weg kan zakken in de vrij brede steunzone. Om het huidige Elliott Wave patroon af te maken zijn we bezig met een wave 5. Deze wave 5 zal tevens ook het einde zijn van de neerwaartse prijsactie aangezien de grotere waves compleet zijn.

Gister gaven wij aan dat de dynamische trendlijn rond de $20.500 tot $20.000 als erg belangrijk niveau zal fungeren. Dit is tot nu toe ook zo gebleken. Deze lijn hebben we de afgelopen tijd een aantal keer getest en vooralsnog blijven we er boven. Mochten we hier toch onderbreken dan moeten we naar nieuwe lagere prijsniveaus zoeken, hierbij kun je denken aan bedragen rond de $13.000. Mocht dit het geval zijn zullen we deze niveaus zo snel mogelijk met jullie delen via ons Discord kanaal.

Bovenstaande BTC analyse werd op 28 mei gedeeld in onze Discord omgeving voor leden. Screenshot is gemaakt op 17 juni

Handel samen met Crypto Insiders

Vragen over bovenstaande analyse? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord groep voor leden, hier wordt de bitcoin koers dagelijks besproken en bediscussiëren ervaren analisten en handelaren hier dagelijks hun eigen handelsplannen en koers analyses van andere crypto-projecten. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: