Home » Nieuws » Een Diepere Crash Naar $13.000 » Crypto Insiders

Een Diepere Crash Naar $13.000 » Crypto Insiders


Goedemorgen bitcoin (BTC) fanaten! Zoals je misschien al was opgevallen in onze Discord omgeving, de afgelopen 24 uur is er weer een hoop gebeurd in crypto-land. Zo werd niet heel lang geleden bekend dat bitcoin veel minder stroom gebruikt dan het traditionele bankensysteem. Eindelijk weer wat positief bitcoin nieuws! Zo, heb je meteen weer een leuk argument om bitcoin te promoten tijdens de volgende verjaardag met familie! Ook hielden we een zogeheten crypto-whale in de gaten die overduidelijk meer bitcoin aan het kopen was. Inmiddels is duidelijk dat dit (helaas) weinig impact heeft gehad op de bitcoin koers.

Dit gebeurde er met bitcoin terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is met 2,5% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven €19.784 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde flink nu we de koers zien stabiliseren. In de afgelopen 24 uur nam het handelsvolume met 35,2% af.

Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 30,9%. In de afgelopen 24 uur daalde de koers met ongeveer 4,5%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven net geen $400 miljard.

Peter voorspelt mogelijk nog meer ‘brandt’ voor BTC

Peter Brandt, een handelaar op de financiële markt sinds 1975, deelt op Twitter een erg interessante grafiek. Hierin beschrijft de analist namelijk een erg bearish scenario. Brandt geeft aan dat als bitcoin op de wekelijkse grafiek niet boven de piek van 31 mei sluit, ofwel de $32.000, we erg hard naar beneden zouden kunnen storten.

Het scenario dat Brandt in dat geval voor zich ziet is dat de koers hard wegzakt en ons helemaal richting de $12,700 zou kunnen brengen. Toch gelooft Brandt dat we op de lange termijn wel weer een nieuwe all-time high zouden kunnen maken.

Het worden daarom dus spannende dagen mocht de analyse van Brandt uitkomen. Om in een bullish scenario te blijven zouden we eerst nog zo’n 60% moeten stijgen. Wij houden de koers in ieder geval strak in de gaten.

Op het moment lijkt de markt toch verdeeld. Waar de ene analist wel bullish is en denkt dat de bodem al geweest is, lijkt de andere analist van mening te zijn dat we nog verder wegzakken. Maar wie moeten we nou echt geloven?

Analisten van Crypto Insiders zijn het met elkaar eens

Eerder deze week voorspelde onze analisten in Discord het volgende scenario. Onderstaande grafiek is op het moment van schrijven (15 juni 2022) nog van toepassing. Hier hadden de analisten aangegeven dat bitcoin op basis van Elliott Wave analyse mogelijk wat verder weg kan zakken in de vrij brede steunzone. Om het huidige Elliott Wave patroon af te maken zijn we bezig met een wave 5. Deze wave 5 zal tevens ook het einde zijn van de neerwaartse prijsactie aangezien de grotere waves compleet zijn.

Gister gaven wij aan dat de dynamische trendlijn rond de $20.500 tot $20.000 als erg belangrijk niveau zal fungeren. Dit is tot nu toe ook zo gebleken. Deze lijn hebben we de afgelopen tijd een aantal keer getest en vooralsnog blijven we er boven. Mochten we hier toch onderbreken dan moeten we naar nieuwe lagere prijsniveaus zoeken, hierbij kun je denken aan bedragen rond de $13.000. Mocht dit het geval zijn zullen we deze niveaus zo snel mogelijk met jullie delen via ons Discord kanaal.

Bovenstaande BTC analyse werd op 28 mei gedeeld in onze Discord omgeving voor leden. Screenshot is gemaakt op 17 juni

Handel samen met Crypto Insiders

Vragen over bovenstaande analyse? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord groep voor leden, hier wordt de bitcoin koers dagelijks besproken en bediscussiëren ervaren analisten en handelaren hier dagelijks hun eigen handelsplannen en koers analyses van andere crypto-projecten. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

  De totale waarde van assets vastgezet in het Cardano (ADA) netwerk, ook wel total value locked (TVL) genaamd, is in rap tempo toegenomen. De stijging van decentralised finance (DeFi) heeft ook het Cardano netwerk niet overgeslagen. Sinds begin dit jaar steeg de TVL van Cardano met meer dan 200 procent. Cardano DeFi groeit hard Op

 • Let op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto

 • Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

  Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een

 • Waarom jij soms uit (onterechte) angst bitcoin verkoopt

  Michael Eisink is 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van bitcoin en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. We kennen waarschijnlijk allemaal het ik zei het toch fenomeen, in verschillende varianten. Mensen zijn geneigd tot het toepassen van

 • Tientallen bitcoin en crypto bedrijven willen naar Hong Kong

  Sinds kort heet Hong Kong crypto bedrijven van harte welkom. De stadstaat wil een een crypto vriendelijk wettelijk kader implementeren en heeft de ambitie om ware een crypto hub te worden. Sinds oktober hebben daarom al meer dan 80 bedrijven interesse getoond in een verhuizing naar Hong Kong, 23 hiervan hebben zelfs al plannen aangekondigd

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: