Home » Nieuws » Een Diepere Crash Naar $13.000 » Crypto Insiders

Een Diepere Crash Naar $13.000 » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Goedemorgen bitcoin (BTC) fanaten! Zoals je misschien al was opgevallen in onze Discord omgeving, de afgelopen 24 uur is er weer een hoop gebeurd in crypto-land. Zo werd niet heel lang geleden bekend dat bitcoin veel minder stroom gebruikt dan het traditionele bankensysteem. Eindelijk weer wat positief bitcoin nieuws! Zo, heb je meteen weer een leuk argument om bitcoin te promoten tijdens de volgende verjaardag met familie! Ook hielden we een zogeheten crypto-whale in de gaten die overduidelijk meer bitcoin aan het kopen was. Inmiddels is duidelijk dat dit (helaas) weinig impact heeft gehad op de bitcoin koers.

Dit gebeurde er met bitcoin terwijl jij lag te slapen

Bitcoin is met 2,5% gestegen sinds 00:00. De actuele prijs is op het moment van schrijven €19.784 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde flink nu we de koers zien stabiliseren. In de afgelopen 24 uur nam het handelsvolume met 35,2% af.

Over de afgelopen zeven dagen daalde bitcoin met 30,9%. In de afgelopen 24 uur daalde de koers met ongeveer 4,5%. De totale marktwaarde van Bitcoin bedraagt op het moment van schrijven net geen $400 miljard.

Peter voorspelt mogelijk nog meer ‘brandt’ voor BTC

Peter Brandt, een handelaar op de financiële markt sinds 1975, deelt op Twitter een erg interessante grafiek. Hierin beschrijft de analist namelijk een erg bearish scenario. Brandt geeft aan dat als bitcoin op de wekelijkse grafiek niet boven de piek van 31 mei sluit, ofwel de $32.000, we erg hard naar beneden zouden kunnen storten.

Het scenario dat Brandt in dat geval voor zich ziet is dat de koers hard wegzakt en ons helemaal richting de $12,700 zou kunnen brengen. Toch gelooft Brandt dat we op de lange termijn wel weer een nieuwe all-time high zouden kunnen maken.

Het worden daarom dus spannende dagen mocht de analyse van Brandt uitkomen. Om in een bullish scenario te blijven zouden we eerst nog zo’n 60% moeten stijgen. Wij houden de koers in ieder geval strak in de gaten.

Op het moment lijkt de markt toch verdeeld. Waar de ene analist wel bullish is en denkt dat de bodem al geweest is, lijkt de andere analist van mening te zijn dat we nog verder wegzakken. Maar wie moeten we nou echt geloven?

Analisten van Crypto Insiders zijn het met elkaar eens

Eerder deze week voorspelde onze analisten in Discord het volgende scenario. Onderstaande grafiek is op het moment van schrijven (15 juni 2022) nog van toepassing. Hier hadden de analisten aangegeven dat bitcoin op basis van Elliott Wave analyse mogelijk wat verder weg kan zakken in de vrij brede steunzone. Om het huidige Elliott Wave patroon af te maken zijn we bezig met een wave 5. Deze wave 5 zal tevens ook het einde zijn van de neerwaartse prijsactie aangezien de grotere waves compleet zijn.

Gister gaven wij aan dat de dynamische trendlijn rond de $20.500 tot $20.000 als erg belangrijk niveau zal fungeren. Dit is tot nu toe ook zo gebleken. Deze lijn hebben we de afgelopen tijd een aantal keer getest en vooralsnog blijven we er boven. Mochten we hier toch onderbreken dan moeten we naar nieuwe lagere prijsniveaus zoeken, hierbij kun je denken aan bedragen rond de $13.000. Mocht dit het geval zijn zullen we deze niveaus zo snel mogelijk met jullie delen via ons Discord kanaal.

Bovenstaande BTC analyse werd op 28 mei gedeeld in onze Discord omgeving voor leden. Screenshot is gemaakt op 17 juni

Handel samen met Crypto Insiders

Vragen over bovenstaande analyse? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord groep voor leden, hier wordt de bitcoin koers dagelijks besproken en bediscussiëren ervaren analisten en handelaren hier dagelijks hun eigen handelsplannen en koers analyses van andere crypto-projecten. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Video: hoofdanalist Crypto Insiders bekijkt bitcoin, cardano en meer

  Afgelopen week verzorgde onze hoofdanalist, Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve live ask me anything (AMA) sessie voor onze leden. De video is vanaf vandaag ook terug te zien voor alle bezoekers van Crypto Insiders! Klik op de onderstaande video om de AMA te bekijken. Technische crypto analyses, nu voor iedereen! In deze

 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: