Home » Nieuws » Ethereum kan fors dalen voordat koers bullish wordt

Ethereum kan fors dalen voordat koers bullish wordt


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen.


Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks actuele technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we recente analyses van ethereum (ETH) en chainlink (LINK). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatie pagina.

Ethereum merge is live

Vanochtend vond eindelijk de zogenaamde “merge” plaats. Ethereum maakte de overstap van proof-of-work naar proof-of-stake. Dat betekent dat transacties voortaan niet meer door miners worden verwerkt, maar door stakers, of beter gezegd validators.

Alhoewel de spanning hoog opliep in aanloop naar de merge, reageert de koers vooralsnog nauwelijks op het evenement. Daarom kijken onze analisten wat we de komende tijd kunnen verwachten van de koers.

Ethereum daalt eerst voordat koers bullish wordt

ETH creëerde een zeer bullish structuur nadat de koers onlangs helemaal naar $880 dipte. Dat komt wellicht door de merge, maar voornamelijk omdat de koers vanaf de bodem een 12345 Elliott Impulse Wave toont. Crypto Insiders analisten verwachten daarom dat bitcoin op de middellange termijn nog goed kan ontwikkelen, wellicht zelfs richting $2.300 – $2.600.

Ethereum technische koersanalyse (Tradingview)
Ethereum technische koersanalyse (Tradingview)

Voordat ETH aan deze stijging kan beginnen, moet de koers wellicht eerst een corrective patroon afronden. Het ziet er naar uit dat de koers eerst nog een wave omlaag moet maken. De analisten verwachten dat de ETH koers met deze wave onder $1.200 kan zakken. Daarna zou het corrigerende patroon afgerond moeten zijn en kan ETH aan een flinke stijging beginnen.

Extra premium sneak peak: Hoe diep zakt chainlink?

Vandaag hebben we nog een sneak peak uit de premium omgeving voor jullie: de chainlink (LINK) koers. Onze analisten hadden al verwacht dat er flink wat weerstand zou liggen voor LINK in de rode zone. Ze vrezen nu voor een flinke koersdaling, wellicht helemaal naar $4.

Chainlink technische koersanalyse (Tradingview)

Dat heeft ermee te maken dat de LINK koers momenteel in een 12345 Elliott Impulse Wave omlaag beweegt. We zagen een sterke afwijzing van de 0.618 Fibonacci en daarmee eindigde wave twee. Momenteel is het afwachten hoe wave drie uitpakt, maar dat zou dus een flinke daling kunnen zijn voordat de koers weer stijgt. Meer leren over bovenstaande analyse? In onze Discord omgeving vinden regelmatig interessante discussies plaats tussen ervaren handelaren en analisten.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij Ethereum te kopen of verkopen? Volg de in- en verkoop momenten van andere ervaren handelaren en analisten. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uit. Naast analyses krijg je als lid ook de mogelijkheid vragen te stellen aan onze analisten en coaches. Ook vind je een breed scala aan interessante discussiekanalen over allerlei aan crypto-gerelateerde onderwerpen!


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin duikt onder $23.000 terwijl SEC de aanval opent op crypto

  Het lukte bitcoin (BTC) gisteren niet om boven $32.200 stand te houden en de koers verloor vervolgens ook grip op de $23.000. Bitcoin dipte afgelopen nacht even helemaal naar $22.400, een daling van zo’n 2,5% in slechts enkele minuten. Sindsdien is de BTC koers voorzichtig aan het herstellen en komt vanochtend uit op $22.725 op

 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: