Home » Nieuws » Ethereum kan fors dalen voordat koers bullish wordt

Ethereum kan fors dalen voordat koers bullish wordt


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen.


Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks actuele technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we recente analyses van ethereum (ETH) en chainlink (LINK). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatie pagina.

Ethereum merge is live

Vanochtend vond eindelijk de zogenaamde “merge” plaats. Ethereum maakte de overstap van proof-of-work naar proof-of-stake. Dat betekent dat transacties voortaan niet meer door miners worden verwerkt, maar door stakers, of beter gezegd validators.

Alhoewel de spanning hoog opliep in aanloop naar de merge, reageert de koers vooralsnog nauwelijks op het evenement. Daarom kijken onze analisten wat we de komende tijd kunnen verwachten van de koers.

Ethereum daalt eerst voordat koers bullish wordt

ETH creëerde een zeer bullish structuur nadat de koers onlangs helemaal naar $880 dipte. Dat komt wellicht door de merge, maar voornamelijk omdat de koers vanaf de bodem een 12345 Elliott Impulse Wave toont. Crypto Insiders analisten verwachten daarom dat bitcoin op de middellange termijn nog goed kan ontwikkelen, wellicht zelfs richting $2.300 – $2.600.

Ethereum technische koersanalyse (Tradingview)
Ethereum technische koersanalyse (Tradingview)

Voordat ETH aan deze stijging kan beginnen, moet de koers wellicht eerst een corrective patroon afronden. Het ziet er naar uit dat de koers eerst nog een wave omlaag moet maken. De analisten verwachten dat de ETH koers met deze wave onder $1.200 kan zakken. Daarna zou het corrigerende patroon afgerond moeten zijn en kan ETH aan een flinke stijging beginnen.

Extra premium sneak peak: Hoe diep zakt chainlink?

Vandaag hebben we nog een sneak peak uit de premium omgeving voor jullie: de chainlink (LINK) koers. Onze analisten hadden al verwacht dat er flink wat weerstand zou liggen voor LINK in de rode zone. Ze vrezen nu voor een flinke koersdaling, wellicht helemaal naar $4.

Chainlink technische koersanalyse (Tradingview)

Dat heeft ermee te maken dat de LINK koers momenteel in een 12345 Elliott Impulse Wave omlaag beweegt. We zagen een sterke afwijzing van de 0.618 Fibonacci en daarmee eindigde wave twee. Momenteel is het afwachten hoe wave drie uitpakt, maar dat zou dus een flinke daling kunnen zijn voordat de koers weer stijgt. Meer leren over bovenstaande analyse? In onze Discord omgeving vinden regelmatig interessante discussies plaats tussen ervaren handelaren en analisten.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij Ethereum te kopen of verkopen? Volg de in- en verkoop momenten van andere ervaren handelaren en analisten. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uit. Naast analyses krijg je als lid ook de mogelijkheid vragen te stellen aan onze analisten en coaches. Ook vind je een breed scala aan interessante discussiekanalen over allerlei aan crypto-gerelateerde onderwerpen!


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto-project Acala printte per ongeluk $3 miljard aan stablecoins

  Er kan een heleboel misgaan met een crypto project. Zo kunnen bijvoorbeeld hackers toeslaan, maar ook ontwikkelaars zelf kunnen behoorlijk de plank misslaan. Dat gebeurde in augustus met het Acala netwerk, zoals toen in het crypto nieuws te lezen. Hier werd destijds per ongeluk maar liefst $3 miljard aan de stablecoin uUSD geprint. Inmiddels heeft

 • Bank: Crypto nog risicovol, wel positieve stablecoin-inflows

  Het lijkt erop dat het nog wel even slecht weer is in crypto-land. Centrale banken blijven de rentes opvoeren, de situatie met Rusland ziet er niet vrolijk uit en regulatoren slaan ook een andere toon aan. Toch ziet Bank of America een klein beetje zonneschijn tussen de donkere wolken door. Crypto blijft risicovol In een

 • Wintermute crypto hack van $160 miljoen was mogelijk ‘inside job’

  Om de zoveel tijd horen we weer over een DeFi platform dat door een kwetsbaarheid in de smart contracts miljoenen kwijtgeraakt is. Onlangs was het raak bij market maker Wintermute, waar voor ruim $160 miljoen dollar aan crypto buitgemaakt is. Het bijzondere aan de ‘hack’ van Wintermute is dat er geruchten gaan dat het om

 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: