Home » Nieuws » Ethereum koers vecht met $1.150, dit zijn de targets » Crypto Insiders

Ethereum koers vecht met $1.150, dit zijn de targets » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Zoals je misschien wel gemerkt hebt is niet alleen de koers van bitcoin (BTC) onderuit gegaan, maar ook de koers van ethereum (ETH) heeft harde klappen gekregen. Ethereum blijft vooralsnog in een bearish zone als de koers weer onder de $1.050 zou komen.

Over de afgelopen dagen zagen we dat ethereum een lokale bodem maakte op $880, een niveau dat we sinds januari 2021 niet meer hebben gezien.

Ethereum Fibonacci, steun en weerstand

De koers steeg echter wel direct hierna nadat de bulls dit een mooie prijs vonden om weer in te stappen. De koers schoot in bijna een recht lijn de volgende dag naar $1.150. ETH wist te stijgen door de 50% en vrij snel daarna door de 61,8% van de Fibonacci retracement.

Toch zien we dat er veel weerstand rond het huidige niveau ligt. De koers wist ook niet door de 78,6% te breken wat voor een kleine daling in prijs zorgde. De prijs lijkt nu even op de korte termijn zijwaarts te willen gaan.

Er ligt nu duidelijk weerstand rond de $1.150 voor ETH. Mochten we hier overtuigend doorheen breken zien we dat de volgende weerstand op de $1.258 ligt. Dit is ook direct de weerstand van de zone waar ETH naartoe is gezakt na de crash. Mochten we dus uiteindelijk ook hier doorheen breken zouden we veel hogere weerstandsniveaus kunnen bekijken.

Daarnaast ligt een sterke steunzone ligt tussen de $1.015 en $1.045. Deze zone voorkomt het voorlopig nog dat we weer onder de $1.000 zakken en het laagste punt van de afgelopen dagen weer bezoeken.

Wat denken de analisten van Crypto Insiders?

In de Premium omgeving voor leden van Crypto Insiders komt ook ethereum aan bod. In deze omgeving hebben onze analisten net een nieuwe technische analyse gedeeld waarop zij hun verwachtingen delen. Mocht je deze analyses willen zien neem dan een kijkje op deze pagina. Hier kan je ook in contact komen met de analisten en beantwoorden zij alle vragen die je hebt over de markt. We houden je hier ook elke dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ethereum en andere cryptocurrencies.

2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Video: hoofdanalist Crypto Insiders bekijkt bitcoin, cardano en meer

  Afgelopen week verzorgde onze hoofdanalist, Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve live ask me anything (AMA) sessie voor onze leden. De video is vanaf vandaag ook terug te zien voor alle bezoekers van Crypto Insiders! Klik op de onderstaande video om de AMA te bekijken. Technische crypto analyses, nu voor iedereen! In deze

 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: