Home » Nieuws » Ethereum koers vecht met $1.150, dit zijn de targets » Crypto Insiders

Ethereum koers vecht met $1.150, dit zijn de targets » Crypto Insiders


Zoals je misschien wel gemerkt hebt is niet alleen de koers van bitcoin (BTC) onderuit gegaan, maar ook de koers van ethereum (ETH) heeft harde klappen gekregen. Ethereum blijft vooralsnog in een bearish zone als de koers weer onder de $1.050 zou komen.

Over de afgelopen dagen zagen we dat ethereum een lokale bodem maakte op $880, een niveau dat we sinds januari 2021 niet meer hebben gezien.

Ethereum Fibonacci, steun en weerstand

De koers steeg echter wel direct hierna nadat de bulls dit een mooie prijs vonden om weer in te stappen. De koers schoot in bijna een recht lijn de volgende dag naar $1.150. ETH wist te stijgen door de 50% en vrij snel daarna door de 61,8% van de Fibonacci retracement.

Toch zien we dat er veel weerstand rond het huidige niveau ligt. De koers wist ook niet door de 78,6% te breken wat voor een kleine daling in prijs zorgde. De prijs lijkt nu even op de korte termijn zijwaarts te willen gaan.

Er ligt nu duidelijk weerstand rond de $1.150 voor ETH. Mochten we hier overtuigend doorheen breken zien we dat de volgende weerstand op de $1.258 ligt. Dit is ook direct de weerstand van de zone waar ETH naartoe is gezakt na de crash. Mochten we dus uiteindelijk ook hier doorheen breken zouden we veel hogere weerstandsniveaus kunnen bekijken.

Daarnaast ligt een sterke steunzone ligt tussen de $1.015 en $1.045. Deze zone voorkomt het voorlopig nog dat we weer onder de $1.000 zakken en het laagste punt van de afgelopen dagen weer bezoeken.

Wat denken de analisten van Crypto Insiders?

In de Premium omgeving voor leden van Crypto Insiders komt ook ethereum aan bod. In deze omgeving hebben onze analisten net een nieuwe technische analyse gedeeld waarop zij hun verwachtingen delen. Mocht je deze analyses willen zien neem dan een kijkje op deze pagina. Hier kan je ook in contact komen met de analisten en beantwoorden zij alle vragen die je hebt over de markt. We houden je hier ook elke dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ethereum en andere cryptocurrencies.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: