Home » Nieuws » Ethereum Metaverse Arcomia deelt gratis Shiba Inu NFT’s uit

Ethereum Metaverse Arcomia deelt gratis Shiba Inu NFT’s uit


3Arcomia Metaverse is een gedecentraliseerde, virtuele wereld die wordt gebouwd op het Ethereum netwerk. De Metaverse zelf kent veel overeenkomsten met populaire spellen als Roblox en Minecraft. Hier kunnen spelers hun eigen stuk grond bezitten en daarop unieke ervaringen bouwen, waardoor een geheel nieuwe dimensie van creativiteit en vrijheid wordt geopend.

Het interessante van Metaverse games als Arcomia is dat alle stukken en in-game items unieke Ethereum NFT’s zijn. Dit betekent dat de virtuele eigendommen van Arcomia allemaal digitaal schaars zijn en een eigen waarde kennen, wat een wereld van mogelijkheden biedt voor digitale verzamelaars en investeerders. Arcomia NFT’s zijn namelijk vrij verhandelbaar op NFT-marktplaatsen zoals OpenSea.

Tip: Sinds deze week is het mogelijk om een gratis account te registreren, hiermee kom je in aanmerking voor de eerste Arcomia NFTs, airdrops en als eerste toegang tot de Arcomia metaverse.

Gratis Shiba Inu NFT’s voor vroege vogels

Arcomia wil iedereen een eerlijke kans geven om een stuk grond of unieke NFT’s te bezitten. Om dit toegankelijk te maken voor iedereen worden er de komende periode gratis NFT’s voor crypto-fans beschikbaar gesteld.

Deze unieke NFT’s zijn een leuke manier om te laten zien dat je er vroeg bij was en kennen leuke bonus eigenschappen zoals toegang tot de eerste versies van het spel. Bij de lancering van het spel kun je jouw NFT in het spel dragen en ermee pronken, of je outfit simpelweg doorverkopen voor een leuk bedrag.

De Game Studio achter Arcomia heeft onlangs bekendgemaakt dat bovengenoemde Shiba Inu NFT’s eenmalig worden uitgegeven en het hierna niet meer mogelijk is om hier aan te komen. Dit betekent dat deze NFT’s niet alleen uniek zijn, maar ook zeldzaam en mogelijk zeer waardevol kunnen worden!

Meer Arcomia NFT’s, Tokens en Airdrops

Arcomia organiseert de komende periode een aantal airdrops en give-aways om crypto en game-fanaten die er vroeg bij zijn te bedanken voor hun support. Zo zullen er binnenkort diverse NFTs worden vrijgegeven aan diegene die al een account hebben aangemaakt. Bovendien kun je via het Arcomia affiliate-programma RCM-tokens verdienen, die later mogelijk tegen interessante prijzen verhandeld kunnen worden. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je een gratis account aan te maken op www.arcomia.io.

🌐 Website: https://arcomia.io/

✉️ Discord: https://discord.com/invite/Ssts6ZD43G

🐦 Twitter: https://twitter.com/arcomiaofficial

🎥Youtube: https://www.youtube.com/@arcomia3490

📄 Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/1yJZxeNJTQIsbs-xfw-PGUbuPP1A6-GY6/view

📄 Blog: https://arcomia.io/community

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: