Home » Nieuws » Gaat Bitcoin tot $15.000 Crashen? Waar Ligt de Bodem? » Crypto Insiders

Gaat Bitcoin tot $15.000 Crashen? Waar Ligt de Bodem? » Crypto Insiders


De bitcoin (BTC) koers zakte vanochtend weer behoorlijk door de hoeven. Het prijspunt van $20.000, wat velen dachten dat de bodem zou zijn, ging verloren en kortstondig werd bitcoin zelfs voor minder dan $19.000 verhandeld. Het is compleet realistisch dat bitcoin nog verder zal dalen, maar waar ligt dan eindelijk een keer de bodem?

Bitcoin naar $15.000?

Het sentiment in de markt is op dit moment, niet bepaald verrassend natuurlijk, extreem slecht. De paniek zit er weer goed in. Het vooruitzicht is om die reden ook niet per se om over naar huis te schrijven.

Volgens crypto analist Rekt Capital zou het zelfs zomaar eens kunnen dat bitcoin vanaf dit punt nog eens 50% zal kunnen dalen. Helemaal tot de $15.000. Volgens hem is dat aannemelijk omdat de koers van bitcoin historisch gezien kort, maar krachtig zo’n 15% tot 30% onder de 200 dagen moving average crasht. Hier zijn we op dit moment nog niet.

Wat denkt de Crypto-Insiders community?

We vroegen onlangs ook aan de Crypto-Insiders gemeenschap wat zij verwachten dat de bodem wordt. De resultaten van deze poll liegen er niet om en zijn een mooie vertegenwoordiging van het huidige sentiment in de markt. Een overgrote meerderheid verwacht dat de bodem nog veel lager ligt dan de prijs waarop bitcoin nu verhandeld wordt.

8,7% gaf aan dat zij verwachten dat de bitcoin bodem al bereikt is rond de $20.000. Inmiddels weten we dat dit scenario niet helemaal meer op gaat. Bitcoin is namelijk al vrij ver onder de $20.000 terecht gekomen.

13% van de Crypto-Insiders community verwacht de bodem tussen de $17.000 en $20.000. Dat is op het moment van schrijven de zone waar we ons in bevinden.

Een meerderheid is echter nog een stuk pessimistischer. 41,3% geeft aan dat zij geloven dat de bodem tussen de $14.000 en $17.000 gevormd zal worden. Dit is de grootste groep. 

28% verwacht een bodem tussen de $10.000 en de $14.000. 8,7% ziet het echt helemaal niet meer zitten. Zij verwachten een bitcoin bodem die lager zal liggen dan $10.000. Uiteraard zijn al deze scenario’s nog mogelijk. Niemand heeft een glazen bol, dus zullen we moeten wachten totdat de tijd het zal uitwijzen.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Coca Cola en Crypto.com lanceren WK voetbal NFT’s

  Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is in volle gang en brengt miljoenen voetbalfans samen in de strijd om de felbegeerde gouden WK-beker. Het WK is tevens de ideale mogelijkheid om een passende non-fungible token (NFT) collectie te lanceren. Coca Cola wilt de gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan en heeft een samenwerking gesloten met

 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

 • Waarom jij bitcoin steeds te duur koopt: Door ‘t oog van de psycholoog

  Michael Eisink is al 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van crypto en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. In de huidige bearmarkt zien we, net als in de vorige cycli, een vermindering van aandacht voor

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: