Home » Nieuws » Gaat Bitcoin tot $15.000 Crashen? Waar Ligt de Bodem? » Crypto Insiders

Gaat Bitcoin tot $15.000 Crashen? Waar Ligt de Bodem? » Crypto Insiders


De bitcoin (BTC) koers zakte vanochtend weer behoorlijk door de hoeven. Het prijspunt van $20.000, wat velen dachten dat de bodem zou zijn, ging verloren en kortstondig werd bitcoin zelfs voor minder dan $19.000 verhandeld. Het is compleet realistisch dat bitcoin nog verder zal dalen, maar waar ligt dan eindelijk een keer de bodem?

Bitcoin naar $15.000?

Het sentiment in de markt is op dit moment, niet bepaald verrassend natuurlijk, extreem slecht. De paniek zit er weer goed in. Het vooruitzicht is om die reden ook niet per se om over naar huis te schrijven.

Volgens crypto analist Rekt Capital zou het zelfs zomaar eens kunnen dat bitcoin vanaf dit punt nog eens 50% zal kunnen dalen. Helemaal tot de $15.000. Volgens hem is dat aannemelijk omdat de koers van bitcoin historisch gezien kort, maar krachtig zo’n 15% tot 30% onder de 200 dagen moving average crasht. Hier zijn we op dit moment nog niet.

Wat denkt de Crypto-Insiders community?

We vroegen onlangs ook aan de Crypto-Insiders gemeenschap wat zij verwachten dat de bodem wordt. De resultaten van deze poll liegen er niet om en zijn een mooie vertegenwoordiging van het huidige sentiment in de markt. Een overgrote meerderheid verwacht dat de bodem nog veel lager ligt dan de prijs waarop bitcoin nu verhandeld wordt.

8,7% gaf aan dat zij verwachten dat de bitcoin bodem al bereikt is rond de $20.000. Inmiddels weten we dat dit scenario niet helemaal meer op gaat. Bitcoin is namelijk al vrij ver onder de $20.000 terecht gekomen.

13% van de Crypto-Insiders community verwacht de bodem tussen de $17.000 en $20.000. Dat is op het moment van schrijven de zone waar we ons in bevinden.

Een meerderheid is echter nog een stuk pessimistischer. 41,3% geeft aan dat zij geloven dat de bodem tussen de $14.000 en $17.000 gevormd zal worden. Dit is de grootste groep. 

28% verwacht een bodem tussen de $10.000 en de $14.000. 8,7% ziet het echt helemaal niet meer zitten. Zij verwachten een bitcoin bodem die lager zal liggen dan $10.000. Uiteraard zijn al deze scenario’s nog mogelijk. Niemand heeft een glazen bol, dus zullen we moeten wachten totdat de tijd het zal uitwijzen.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Deze crypto trader mag zichzelf na 5 maanden een whale noemen

  De crypto wereld staat voor velen bekend als een industrie om snel rijk te worden. Terwijl dit uiteraard niet de realiteit omvat, valt het niet te ontkennen dat investeerders met absurde winsten met enige regelmaat het crypto nieuws halen. Zo zorgde de meest recente hype binnen de industrie, de meme-coin Pepe (PEPE), er bijvoorbeeld voor

 • Bitcoin koers pump: Deze prijzen houd ik nu in de gaten

  Bitcoin (BTC) schoot dit weekend aardig in waarde omhoog. De positieve impuls vloeide voort uit het feit dat er een deal is bereikt in de Verenigde Staten omtrent het schuldenplafond. Daarbij leek een short squeeze nog een impuls omhoog te veroorzaken. Meestal zijn pumps in het weekend “scam pumps,” maar hoe zit dit nu? In mijn nieuwe

 • Ethereum trekt fors aan in groene markt, deze crypto stijgt zelfs 1.000%

  De crypto markt ziet eindelijk weer een opleving in mei en dat kort voordat de maand eindigt. In de Verenigde Staten werd tijdens het weekend eindelijk een deal gesloten omtrent het schuldenplafond en dat haalde wat angst uit de markt. Op enkele uitzonderingen na kleurt vrijwel de gehele markt groen vandaag en stijgt de totale

 • Ethereum whales accumuleren flink sinds start van het jaar, bullish?

  Eerder deze maand kon je in het Ethereum nieuws lezen dat het aantal ethereum (ETH) whales, ofwel de grootbezitters binnen het ecosysteem, was gedaald na de langverwachte Shapella update op het netwerk. Deze hard fork maakte het onder andere mogelijk voor investeerders om hun gestakete ETH op te nemen uit de staking contracten. Wanneer er

 • Bitcoin lanceert belangrijke update, dit verandert er

  Bitcoin Core versie 25.0 is nu eindelijk beschikbaar op het GitHub platform, een online platform voor softwareprojecten. De langverwachte update markeert een belangrijke mijlpaal voor het Bitcoin (BTC) netwerk en introduceert een aantal nieuwe functies voor de grootste cryptovaluta op de markt. Wat is Bitcoin Core? Bitcoin Core is de software die gebruikt wordt door nodes

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: