Home » Nieuws » Giveaway: Win een Crypto Encyclopedie!

Giveaway: Win een Crypto Encyclopedie!


De cryptocurrency-industrie is niet de makkelijkste industrie om als leek te betreden. Termen als Genesis block en wallet worden al snel om je oren geslingerd. Het kan voor nieuwe toetreders daarom al snel te moeilijk worden en snel afschrikken. Voor deze groep is er nu een handig en overzichtelijk boek uitgebracht met alle termen en principes die gebruikt worden in de cryptocurrency-wereld. Met dit boek kan dus iedereen als een professional meepraten over cryptocurrencies bij het volgende familiefeest.  

Crypto Encyclopedie

De Crypto Encyclopedie is door wetenschapsjournalist Krijn Soeteman geschreven. Soeteman heeft zelf al veel ervaring in de wereld van cryptocurrencies. In 2011 kwam hij voor het eerst in aanraking met de industrie en besloot in 2014, na de val van Mt. Gox, echt dieper in de materie te duiken van de cryptocurrency sector. In 2018 schreef hij, met alle kennis die hij over de jaren heen heeft opgedaan, zijn eerste cryptocurrency gerelateerde boek genaamd “Cryptovaluta voor Dummies”.  

De Crypto Encyclopedie is zo ontworpen dat de meest belangrijke termen gemakkelijk worden uitgelegd zoals je van een traditionele encyclopedie ook gewend bent. In totaal worden er ruim 200 begrippen beschreven in 260 pagina’s door middel van een duidelijk uitleg en hoogwaardige illustraties. Dit is daarom een musthave voor elke cryptocurrency-enthousiasteling. 

crypto_encyclopedie_giveaway_technische_analyse
Afbeelding 1: Wat is een technische analyse eigenlijk? In de Crypto Encyclopedie wordt beknopt antwoord gegeven

Om al helemaal in de cryptocurrency en bitcoin sfeer te komen is het ook nog mogelijk om de Crypto Encyclopedie met bitcoin aan te schaffen. Speciaal voor dit boek is Ensie de eerste Nederlandse uitgever geworden die bitcoin als betaalmiddel accepteert. 

Maak kans op een van de vier Crypto Encyclopedieën

En jij kan kans maken op een van deze musthave! Crypto Insiders heeft samen met Ensie een leuke winactie op touw gezet. In totaal mogen wij vier Crypto Encyclopedieën weggeven. Meedoen is het simpelste wat je ooit zult doen. 

👉🏼 Doe hier direct mee met de giveaway!  

We weten natuurlijk allemaal dat Satoshi Nakamoto ooit de whitepaper van Bitcoin heeft uitgegeven, maar tot de dag van vandaag is deze persoon of partij volledig onbekend en anoniem gebleven. Het enige wat jij hoeft te doen om een kans te maken op een van de acht boeken is ons het meest foute antwoord te geven op de vraag: ‘Wie is Satoshi Nakamoto?’. Bedenk jij het grappigste, gekste, meest onverwachte antwoord, dan sturen wij een Crypto Encyclopedie naar je op!

Geef hier je meest foute antwoord op en maak kans op de Crypto Encyclopedie 🎁


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: