Home » Nieuws » hoeveel LUNA krijg ik? Een overzicht! » Crypto Insiders

hoeveel LUNA krijg ik? Een overzicht! » Crypto Insiders


Nu Terra 2.0 een feit is, vragen veel van onze lezers (onder andere in de Instagram reacties) zich af hoe en wanneer zij mee kunnen doen aan de aanstaande airdrop. In dit artikel zullen we jullie vragen proberen te beantwoorden.

Terra 2.0, een nieuw netwerk met een frisse start

Maar eerst nog even een korte samenvatting wat Terra 2.0 is. Het nieuwe netwerk wordt in navolging van de desastreuze Terra crash gelanceerd om het project nieuw leven in te blazen. Hiervoor zal het oude netwerk worden opgesplitst, al moet men het niet zien als een hard fork. Het is een compleet nieuw netwerk.

Om dit netwerk van de grond te krijgen, en om LUNA bezitters enigszins te compenseren, wordt een airdrop gehouden. Dat houdt in dat de cryptocurrency van het nieuwe netwerk wordt uitgedeeld aan de LUNA bezitters die slachtoffer zijn geworden van de crash. Maar ook LUNA houders die na de crash wat spotgoedkope LUNA oppikten maken aanspraak op de nieuwe cryptocurrency, die overigens ook gewoon LUNA zal heten. Hoe en wat lees je in het volgende deel.

LUNA airdrop, hoe wordt het geregeld?

Zoals in het aangenomen voorstel 1623 staat, zal op 27 mei het nieuwe netwerk worden gelanceerd. Op dat moment zullen LUNA classic (LUNC), terrausd classic (USTC) en aUST bezitters een deel van hun nieuwe crypto ontvangen in hun wallets. Hoeveel je krijgt is echter afhankelijk van het moment waarop je deze cryptocurrencies in bezit had. Er wordt dan ook een “pre-attack” en “post-attack” snapshot genomen van de oude Terra blockchain.

De pre-attack snapshot is een momentopname van de blockchain op 7 mei ter blokhoogte van 7544910, dus vóór de ineenstorting. De post-attack snapshot wordt op 26 mei genomen ter blokhoogte van 7790000. En nu wordt het misschien een beetje ingewikkeld. Afhankelijk van deze snapshots wordt bepaald hoeveel je krijgt.

Hoe wordt de LUNA en UST uitbetaald?

Houders die voor de crash LUNA en aUST (dat is UST gestort in Anchor) en/of na de crash LUNA en UST in bezit hadden komen in aanmerking. MC laat in een blogpost middels een tabel zien hoeveel iedereen ongeveer krijgt:

Bron: Medium post door @MC_UST

Had je voor de crash tot 10.000 LUNA in je wallet staan, dan krijg je direct na de lancering van het nieuwe netwerk een airdrop van 30% op basis van je oude balans.  De overige 70% wordt over een periode van 2 jaar uitbetaald met een cliff van 6 maanden, wat betekent dat de uitbetaling na 6 maanden van start gaat. LUNA balansen tussen 10.000 en 1 miljoen LUNA worden na 1 jaar uitbetaald over een periode van 2 jaar. Balansen boven 1 miljoen LUNA worden na 1 jaar over een periode van 4 jaar uitbetaald.

Mocht het allemaal te ingewikkeld zijn, wat we zeker zouden begrijpen, overweeg dan eens een kijkje te nemen in de Crypto Insiders Premium omgeving. Daar beantwoorden analisten, crypto coaches en onze community-leden al je crypto-vragen graag! De eerste 30 dagen zijn gratis via deze link.

Hoeveel LUNA krijg ik?

Nu je weet hoe de nieuwe cryptocurrency wordt uitgedeeld, vraag je je waarschijnlijk af hoeveel je überhaupt krijgt. In een tweet laat Orbital Command weten hoeveel je ongeveer per 1 eenheid van de oude cryptocurrencies zal ontvangen:

Belangrijke mededeling omtrent exchanges als Bitvavo

Tenslotte een belangrijke mededeling. De bovenstaande informatie is bedoeld voor Terra wallets, en dus niet exchange accounts. Alhoewel veel exchanges als Binance en FTX hebben aangegeven het nieuwe netwerk te zullen ondersteunen, heeft het Nederlandse Bitvavo nog geen keuze gemaakt. Hiervoor kun je het beste de Bitvavo blog in de gaten houden!
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: