Home » Nieuws » hoeveel LUNA krijg ik? Een overzicht! » Crypto Insiders

hoeveel LUNA krijg ik? Een overzicht! » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Nu Terra 2.0 een feit is, vragen veel van onze lezers (onder andere in de Instagram reacties) zich af hoe en wanneer zij mee kunnen doen aan de aanstaande airdrop. In dit artikel zullen we jullie vragen proberen te beantwoorden.

Terra 2.0, een nieuw netwerk met een frisse start

Maar eerst nog even een korte samenvatting wat Terra 2.0 is. Het nieuwe netwerk wordt in navolging van de desastreuze Terra crash gelanceerd om het project nieuw leven in te blazen. Hiervoor zal het oude netwerk worden opgesplitst, al moet men het niet zien als een hard fork. Het is een compleet nieuw netwerk.

Om dit netwerk van de grond te krijgen, en om LUNA bezitters enigszins te compenseren, wordt een airdrop gehouden. Dat houdt in dat de cryptocurrency van het nieuwe netwerk wordt uitgedeeld aan de LUNA bezitters die slachtoffer zijn geworden van de crash. Maar ook LUNA houders die na de crash wat spotgoedkope LUNA oppikten maken aanspraak op de nieuwe cryptocurrency, die overigens ook gewoon LUNA zal heten. Hoe en wat lees je in het volgende deel.

LUNA airdrop, hoe wordt het geregeld?

Zoals in het aangenomen voorstel 1623 staat, zal op 27 mei het nieuwe netwerk worden gelanceerd. Op dat moment zullen LUNA classic (LUNC), terrausd classic (USTC) en aUST bezitters een deel van hun nieuwe crypto ontvangen in hun wallets. Hoeveel je krijgt is echter afhankelijk van het moment waarop je deze cryptocurrencies in bezit had. Er wordt dan ook een “pre-attack” en “post-attack” snapshot genomen van de oude Terra blockchain.

De pre-attack snapshot is een momentopname van de blockchain op 7 mei ter blokhoogte van 7544910, dus vóór de ineenstorting. De post-attack snapshot wordt op 26 mei genomen ter blokhoogte van 7790000. En nu wordt het misschien een beetje ingewikkeld. Afhankelijk van deze snapshots wordt bepaald hoeveel je krijgt.

Hoe wordt de LUNA en UST uitbetaald?

Houders die voor de crash LUNA en aUST (dat is UST gestort in Anchor) en/of na de crash LUNA en UST in bezit hadden komen in aanmerking. MC laat in een blogpost middels een tabel zien hoeveel iedereen ongeveer krijgt:

Bron: Medium post door @MC_UST

Had je voor de crash tot 10.000 LUNA in je wallet staan, dan krijg je direct na de lancering van het nieuwe netwerk een airdrop van 30% op basis van je oude balans.  De overige 70% wordt over een periode van 2 jaar uitbetaald met een cliff van 6 maanden, wat betekent dat de uitbetaling na 6 maanden van start gaat. LUNA balansen tussen 10.000 en 1 miljoen LUNA worden na 1 jaar uitbetaald over een periode van 2 jaar. Balansen boven 1 miljoen LUNA worden na 1 jaar over een periode van 4 jaar uitbetaald.

Mocht het allemaal te ingewikkeld zijn, wat we zeker zouden begrijpen, overweeg dan eens een kijkje te nemen in de Crypto Insiders Premium omgeving. Daar beantwoorden analisten, crypto coaches en onze community-leden al je crypto-vragen graag! De eerste 30 dagen zijn gratis via deze link.

Hoeveel LUNA krijg ik?

Nu je weet hoe de nieuwe cryptocurrency wordt uitgedeeld, vraag je je waarschijnlijk af hoeveel je überhaupt krijgt. In een tweet laat Orbital Command weten hoeveel je ongeveer per 1 eenheid van de oude cryptocurrencies zal ontvangen:

Belangrijke mededeling omtrent exchanges als Bitvavo

Tenslotte een belangrijke mededeling. De bovenstaande informatie is bedoeld voor Terra wallets, en dus niet exchange accounts. Alhoewel veel exchanges als Binance en FTX hebben aangegeven het nieuwe netwerk te zullen ondersteunen, heeft het Nederlandse Bitvavo nog geen keuze gemaakt. Hiervoor kun je het beste de Bitvavo blog in de gaten houden!2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Video: hoofdanalist Crypto Insiders bekijkt bitcoin, cardano en meer

  Afgelopen week verzorgde onze hoofdanalist, Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve live ask me anything (AMA) sessie voor onze leden. De video is vanaf vandaag ook terug te zien voor alle bezoekers van Crypto Insiders! Klik op de onderstaande video om de AMA te bekijken. Technische crypto analyses, nu voor iedereen! In deze

 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: