Home » Nieuws » Investeer in deze Tech start-up met NFT’s » Crypto Insiders

Investeer in deze Tech start-up met NFT’s » Crypto Insiders


Heb jij ooit met brandende vragen gezeten, maar niet de juiste mentor in je netwerk gehad die deze kon beantwoorden? Wat als die ene persoon die jou zou kunnen helpen niet bereikbaar is? Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben samen een app ontwikkeld met de perfecte oplossing: MentorCalls. De app is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Google Android.

Jong geleerd, oud gedaan

Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben veel gemeen, maar vooral over het volgende zijn zij het overduidelijk eens: de mentors in hun leven hebben het verschil gemaakt. De opa van Danny was zijn mentor. De mentor van Maurice heeft mogelijk gemaakt dat hij met zijn softwarebedrijf zo ver is gekomen. Ook wisten beide ondernemers heel goed dat wie niet kan delen, niet kan vermenigvuldigen. Door die alom oude wijsheid willen zij dat ook anderen advies kunnen krijgen van mentors. Uiteindelijk is met dat doel MentorCalls opgericht.

De app werkt simpel. Wie toegang tot de app heeft, kan in contact komen met een persoonlijke mentor. Dit contact vindt plaats in de vorm van video calls, met experts uit allerlei verschillende sectoren. Daar waar voorheen bepaalde personen onbereikbaar waren, kunnen zij nu in een oogopslag de jongere generatie verder helpen met hun advies.
MentorCalls is de eerste app in de Benelux die op deze manier mentors wil verbinden aan mentees. Bovendien hebben de mentors de mogelijkheid om een deel van hun inkomsten te doneren aan een specifiek goed doel.

Digitale investering met MentorCalls NFTs

Waarom is MentorCalls nog meer bijzonder? Normaliter moeten founders hun geld ophalen bij durfkapitalisten, zogeheten venture capitalists. De founders Danny en Maurice willen echter een community om de app heen bouwen. Juist om die reden hebben ze ervoor gekozen om door middel van non-fungible tokens (NFT’s) een investeringsronde te doen.

MentorCalls heeft bewust gekozen om via deze weg geld op te halen. Door iedereen een kans te geven om mee te laten investeren, zal er een community in Discord gevormd worden. Last but not least: 20% van de app omzet wordt verdeeld over zij die hun NFT vastzetten. De opbrengst van de NFT-verkoop wordt overigens direct terug geïnvesteerd in de app, wat ervoor zorgt dat de verdiensten per NFT meegroeit met het bedrijf.

Een impressie van een Mentorcalls NFT
Afbeelding 1: Een impressie van een Mentorcalls NFT

MentorCalls is al van start gegaan met de investeringsronde. Ook zoekt MentorCalls naar verschillende mentoren die een grote kennis hebben over verschillende zaken: van de muzieksector tot de gaming-industrie en van de sportwereld tot de crypto-industrie.

MentorCalls kan al gedownload worden op Apple iOS en Google Android.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

 • VeChain klaar voor stijging voordat crypto koers naar dieptepunt zakt

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: