Home » Nieuws » Investeer in deze Tech start-up met NFT’s » Crypto Insiders

Investeer in deze Tech start-up met NFT’s » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Heb jij ooit met brandende vragen gezeten, maar niet de juiste mentor in je netwerk gehad die deze kon beantwoorden? Wat als die ene persoon die jou zou kunnen helpen niet bereikbaar is? Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben samen een app ontwikkeld met de perfecte oplossing: MentorCalls. De app is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Google Android.

Jong geleerd, oud gedaan

Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben veel gemeen, maar vooral over het volgende zijn zij het overduidelijk eens: de mentors in hun leven hebben het verschil gemaakt. De opa van Danny was zijn mentor. De mentor van Maurice heeft mogelijk gemaakt dat hij met zijn softwarebedrijf zo ver is gekomen. Ook wisten beide ondernemers heel goed dat wie niet kan delen, niet kan vermenigvuldigen. Door die alom oude wijsheid willen zij dat ook anderen advies kunnen krijgen van mentors. Uiteindelijk is met dat doel MentorCalls opgericht.

De app werkt simpel. Wie toegang tot de app heeft, kan in contact komen met een persoonlijke mentor. Dit contact vindt plaats in de vorm van video calls, met experts uit allerlei verschillende sectoren. Daar waar voorheen bepaalde personen onbereikbaar waren, kunnen zij nu in een oogopslag de jongere generatie verder helpen met hun advies.
MentorCalls is de eerste app in de Benelux die op deze manier mentors wil verbinden aan mentees. Bovendien hebben de mentors de mogelijkheid om een deel van hun inkomsten te doneren aan een specifiek goed doel.

Digitale investering met MentorCalls NFTs

Waarom is MentorCalls nog meer bijzonder? Normaliter moeten founders hun geld ophalen bij durfkapitalisten, zogeheten venture capitalists. De founders Danny en Maurice willen echter een community om de app heen bouwen. Juist om die reden hebben ze ervoor gekozen om door middel van non-fungible tokens (NFT’s) een investeringsronde te doen.

MentorCalls heeft bewust gekozen om via deze weg geld op te halen. Door iedereen een kans te geven om mee te laten investeren, zal er een community in Discord gevormd worden. Last but not least: 20% van de app omzet wordt verdeeld over zij die hun NFT vastzetten. De opbrengst van de NFT-verkoop wordt overigens direct terug geïnvesteerd in de app, wat ervoor zorgt dat de verdiensten per NFT meegroeit met het bedrijf.

Een impressie van een Mentorcalls NFT
Afbeelding 1: Een impressie van een Mentorcalls NFT

MentorCalls is al van start gegaan met de investeringsronde. Ook zoekt MentorCalls naar verschillende mentoren die een grote kennis hebben over verschillende zaken: van de muzieksector tot de gaming-industrie en van de sportwereld tot de crypto-industrie.

MentorCalls kan al gedownload worden op Apple iOS en Google Android.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

 • Meer dan 80% van Ethereum-stakers maakt verlies

  Een belangrijke drijfveer achter de afgelopen crypto-bullrun was staking van ether-tokens op Ethereum. ‘S werelds grootste layer 1-netwerk is namelijk aan het overstappen op Proof-of-Stake (PoS). Die drijfveer had op zichzelf al goed genoeg kunnen zijn om meer waarde vast te leggen op het netwerk, en daarmee ook in andere cryptocurrencies. Maar nu de markt

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: