Home » Nieuws » Investeer in deze Tech start-up met NFT’s » Crypto Insiders

Investeer in deze Tech start-up met NFT’s » Crypto Insiders


Heb jij ooit met brandende vragen gezeten, maar niet de juiste mentor in je netwerk gehad die deze kon beantwoorden? Wat als die ene persoon die jou zou kunnen helpen niet bereikbaar is? Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben samen een app ontwikkeld met de perfecte oplossing: MentorCalls. De app is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Google Android.

Jong geleerd, oud gedaan

Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben veel gemeen, maar vooral over het volgende zijn zij het overduidelijk eens: de mentors in hun leven hebben het verschil gemaakt. De opa van Danny was zijn mentor. De mentor van Maurice heeft mogelijk gemaakt dat hij met zijn softwarebedrijf zo ver is gekomen. Ook wisten beide ondernemers heel goed dat wie niet kan delen, niet kan vermenigvuldigen. Door die alom oude wijsheid willen zij dat ook anderen advies kunnen krijgen van mentors. Uiteindelijk is met dat doel MentorCalls opgericht.

De app werkt simpel. Wie toegang tot de app heeft, kan in contact komen met een persoonlijke mentor. Dit contact vindt plaats in de vorm van video calls, met experts uit allerlei verschillende sectoren. Daar waar voorheen bepaalde personen onbereikbaar waren, kunnen zij nu in een oogopslag de jongere generatie verder helpen met hun advies.
MentorCalls is de eerste app in de Benelux die op deze manier mentors wil verbinden aan mentees. Bovendien hebben de mentors de mogelijkheid om een deel van hun inkomsten te doneren aan een specifiek goed doel.

Digitale investering met MentorCalls NFTs

Waarom is MentorCalls nog meer bijzonder? Normaliter moeten founders hun geld ophalen bij durfkapitalisten, zogeheten venture capitalists. De founders Danny en Maurice willen echter een community om de app heen bouwen. Juist om die reden hebben ze ervoor gekozen om door middel van non-fungible tokens (NFT’s) een investeringsronde te doen.

MentorCalls heeft bewust gekozen om via deze weg geld op te halen. Door iedereen een kans te geven om mee te laten investeren, zal er een community in Discord gevormd worden. Last but not least: 20% van de app omzet wordt verdeeld over zij die hun NFT vastzetten. De opbrengst van de NFT-verkoop wordt overigens direct terug geïnvesteerd in de app, wat ervoor zorgt dat de verdiensten per NFT meegroeit met het bedrijf.

Een impressie van een Mentorcalls NFT
Afbeelding 1: Een impressie van een Mentorcalls NFT

MentorCalls is al van start gegaan met de investeringsronde. Ook zoekt MentorCalls naar verschillende mentoren die een grote kennis hebben over verschillende zaken: van de muzieksector tot de gaming-industrie en van de sportwereld tot de crypto-industrie.

MentorCalls kan al gedownload worden op Apple iOS en Google Android.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

  De totale waarde van assets vastgezet in het Cardano (ADA) netwerk, ook wel total value locked (TVL) genaamd, is in rap tempo toegenomen. De stijging van decentralised finance (DeFi) heeft ook het Cardano netwerk niet overgeslagen. Sinds begin dit jaar steeg de TVL van Cardano met meer dan 200 procent. Cardano DeFi groeit hard Op

 • Let op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto

 • Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

  Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een

 • Waarom jij soms uit (onterechte) angst bitcoin verkoopt

  Michael Eisink is 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van bitcoin en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. We kennen waarschijnlijk allemaal het ik zei het toch fenomeen, in verschillende varianten. Mensen zijn geneigd tot het toepassen van

 • Tientallen bitcoin en crypto bedrijven willen naar Hong Kong

  Sinds kort heet Hong Kong crypto bedrijven van harte welkom. De stadstaat wil een een crypto vriendelijk wettelijk kader implementeren en heeft de ambitie om ware een crypto hub te worden. Sinds oktober hebben daarom al meer dan 80 bedrijven interesse getoond in een verhuizing naar Hong Kong, 23 hiervan hebben zelfs al plannen aangekondigd

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: