Home » Nieuws » koers kan volgens dit patroon 300% stijgen

koers kan volgens dit patroon 300% stijgen


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,2% gestegen en sinds middennacht met 0,5% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $22.950 op crypto exchange Coinbase en €22.550 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 1%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $439 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 40,7%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister konden we in de bitcoin marktupdate lezen dat de koers nog steeds stoeit met de 200-weken moving average. Ook blijkt dat Honduras met behulp van bitcoin het toerisme in het land wil stimuleren, 60 bedrijven accepteren al bitcoin als betaalmiddel. Daarnaast konden we lezen dat investeerders met een laag inkomen sneller geneigd zijn om hun cryptocurrencies te verkopen dan financieel stabiele investeerders.

Bitcoin koers potentie om 300% te stijgen

Onlangs vergeleek Aurlien Ohayon, beter bekend als TAnalyst op Twitter, de huidige koersbeweging van bitcoin met die tussen oktober 2018 en juni 2019.

In 2018 zagen we de koers een daling maken van maar liefst 50% in een maand. Een vergelijkbare daling zagen we tussen mei en juni 2022 gebeuren. Vervolgens zien we de koers voorzichtig stijgen met pieken en dalen die steeds iets hoger uitkomen, zoals we hier al bespraken. Na dit patroon begon bitcoin in 2019 met maar liefst 300% te stijgen.

Mocht dit patroon zich herhalen, dan zou de koers richting $75.000 kunnen stijgen. Dit is echter niet helemaal eerlijk, aangezien de koers in 2019 ook geen nieuwe all-time high maakte. De koers piekte in 2019 ongeveer 30% onder zijn toenmalige ATH, ofwel op de $14.000. Mocht dit weer gebeuren, dan zou bitcoin op $48.000 komen te staan in enkele maanden.

Premium crypto analyse van de dag: ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) heeft perfect onze verwachte verkoopzone bereikt en lijkt nu de verwachte daling in te zetten. Onze analisten houden vooralsnog de 50% fibonacci hiervoor aan. Koersen komen daar namelijk vaak terecht na het het maken van een 12345 Elliott Wave patroon, die ook in de vorige analyse in de Discord omgeving gepost was.

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse werd op 1 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: