Home » Nieuws » koers kan volgens dit patroon 300% stijgen

koers kan volgens dit patroon 300% stijgen


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,2% gestegen en sinds middennacht met 0,5% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $22.950 op crypto exchange Coinbase en €22.550 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 1%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $439 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 40,7%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister konden we in de bitcoin marktupdate lezen dat de koers nog steeds stoeit met de 200-weken moving average. Ook blijkt dat Honduras met behulp van bitcoin het toerisme in het land wil stimuleren, 60 bedrijven accepteren al bitcoin als betaalmiddel. Daarnaast konden we lezen dat investeerders met een laag inkomen sneller geneigd zijn om hun cryptocurrencies te verkopen dan financieel stabiele investeerders.

Bitcoin koers potentie om 300% te stijgen

Onlangs vergeleek Aurlien Ohayon, beter bekend als TAnalyst op Twitter, de huidige koersbeweging van bitcoin met die tussen oktober 2018 en juni 2019.

In 2018 zagen we de koers een daling maken van maar liefst 50% in een maand. Een vergelijkbare daling zagen we tussen mei en juni 2022 gebeuren. Vervolgens zien we de koers voorzichtig stijgen met pieken en dalen die steeds iets hoger uitkomen, zoals we hier al bespraken. Na dit patroon begon bitcoin in 2019 met maar liefst 300% te stijgen.

Mocht dit patroon zich herhalen, dan zou de koers richting $75.000 kunnen stijgen. Dit is echter niet helemaal eerlijk, aangezien de koers in 2019 ook geen nieuwe all-time high maakte. De koers piekte in 2019 ongeveer 30% onder zijn toenmalige ATH, ofwel op de $14.000. Mocht dit weer gebeuren, dan zou bitcoin op $48.000 komen te staan in enkele maanden.

Premium crypto analyse van de dag: ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) heeft perfect onze verwachte verkoopzone bereikt en lijkt nu de verwachte daling in te zetten. Onze analisten houden vooralsnog de 50% fibonacci hiervoor aan. Koersen komen daar namelijk vaak terecht na het het maken van een 12345 Elliott Wave patroon, die ook in de vorige analyse in de Discord omgeving gepost was.

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse werd op 1 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: