Home » Nieuws » koers staat klaar om komende maanden hard te stijgen

koers staat klaar om komende maanden hard te stijgen


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 7,4% gestegen en sinds middennacht met 2,8% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $24.630 op crypto exchange FTX en €23.950 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 44,2%. De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $471 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 40,4%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Na regen komt zonneschijn voor bitcoin

Soms is het belangrijk om in tijden van hoge volatiliteit het grote plaatje van de bitcoin koers voor je te nemen. Vandaar dat we vandaag een kijkje nemen naar een interessante observatie van de analist Stockmoney op Twitter. In deze analyse probeerde hij een voorspelling te maken met behulp van het koersverloop uit het verleden. Het viel hem op dat elke bitcoin cyclus een vergelijkbaar verloop vertoont.

Zo geeft de analist aan dat de BTC koers vanaf de vorige all-time high eerst een daling inzet. Vanaf de top daalt bitcoin meestal met ruim 50%, en dat is nu ook gebeurd. Hierna volgt een harde stijging, maar het kan nog wel even duren voordat deze plaatsvindt. De analist tekent een trendlijn vanaf de top die in de volgende cyclus als weerstand fungeert. Die weerstand zorgt ervoor dat we wellicht nog een dip zullen zien voordat de koers weer daadwerkelijk stijgt.

Premium crypto analyse van de dag: Chainlink (LINK)

Eerder deze maand deelde de analisten van de Discord community van Crypto Insiders een analyse van chainlink (LINK). Hier konden zij op basis van een 12345 Elliott Wave analyse een koopzone tekenen. Ondertussen is de koers met 22% gestegen en heeft perfect de verkoopzone aangetikt. Op het moment zijn de analisten in de Discord omgeving op zoek naar nieuwe kansen omtrent LINK.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande LINK analyse is op 4 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

 • Gezochte Terra Luna oprichter Do Kwon ontkent dat hij zich verstopt

  Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt niet alleen gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten, maar inmiddels ook door Interpol. Hij ontving gisteren een zogeheten “Red Notice” van de internationale politieorganisatie, en dat betekent dat hij nu op de opsporingslijst van Interpol staat. Luna oprichter zou zich niet verstoppen Inmiddels heeft de oprichter van de ingestorte cryptocurrency

 • Bitcoin stoot 0,1% van totale CO2-uitstoot uit, maar het neemt af

  Het minen van bitcoin (BTC) kost een hoop energie. Dit feit is dan ook een van de belangrijkste tegenargumenten van ‘Bitcoin haters’ die de crypto het liefst ten onder zien gaan, of over zien stappen naar Proof-of-Stake (PoS) zoals Ethereum (ETH) dat deed. Maar hoe groot is de impact van BTC nu echt? Het Cambridge Centre for

 • Bitcoin stijgt en gaat strijd aan met dollar terwijl aandelen dalen

  De bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen uren een verrassende wending gemaakt. Terwijl de Amerikaanse S&P 500 de laagste dagsluiting sinds 2020 achter de rug heeft, staat bitcoin op het moment van schrijven ruim 7 procent in de plus. Het lijkt erop dat het monster eindelijk wakker wordt en het de dollar lastig wil maken.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: