Home » Nieuws » koers vanaf dit punt naar $40.000 schieten

koers vanaf dit punt naar $40.000 schieten


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 1,9% gestegen en sinds middennacht met 0,1% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.880 op crypto exchange KuCoin en €23.420 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steegin de afgelopen 24 uur met 81,6%. De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $457 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 40,5%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Bitcoin uit 2019 tegenover nu

Onlangs heeft Jackis, een full-time trader en cryptocurrency analist, een analyse gedeeld waar hij vergelijkingen zag tussen de huidige bitcoin koers en die van 2019. Dit was namelijk de tijd dat bitcoin hard was gedaald vanaf zijn all-time high van uit eind 2017. De BTC koers corrigeerde toen helemaal naar $3.500, en dat was uiteindelijk ook de bodem.

Als we naar de bovenstaande grafiek kijken, zien we de vergelijking tussen de koers van 2019 (boven) en de koers van nu (onder). Op de afbeelding zien we dat het koersverloop vrijwel identiek is. Mochten de koers dit patroon precies volgen, dan heeft bitcoin zijn bodem al bereikt en is er een flinke stijging aan de horizon. Deze stijging zou bitcoin mogelijk richting de $40.000 en daar voorbij kunnen brengen.

Premium crypto analyse van de dag: AVAX

Op het moment zien de analisten in de Discord community van Crypto Insiders een mooie verkoopzone vormen voor avalanche (AVAX). Hieronder zien we een WXY patroon vormen die de koers eerst nog wat omlaag zal brengen voordat deze naar boven schieten. Deze stijging zou AVAX mogelijk richting de $35 kunnen brengen. In de Premium omgeving is de volledige analyse met alle bijbehorende prijsniveaus te lezen.

Afbeelding 1: Bovenstaande AVAX analyse werd op 7 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

 • Gezochte Terra Luna oprichter Do Kwon ontkent dat hij zich verstopt

  Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt niet alleen gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten, maar inmiddels ook door Interpol. Hij ontving gisteren een zogeheten “Red Notice” van de internationale politieorganisatie, en dat betekent dat hij nu op de opsporingslijst van Interpol staat. Luna oprichter zou zich niet verstoppen Inmiddels heeft de oprichter van de ingestorte cryptocurrency

 • Bitcoin stoot 0,1% van totale CO2-uitstoot uit, maar het neemt af

  Het minen van bitcoin (BTC) kost een hoop energie. Dit feit is dan ook een van de belangrijkste tegenargumenten van ‘Bitcoin haters’ die de crypto het liefst ten onder zien gaan, of over zien stappen naar Proof-of-Stake (PoS) zoals Ethereum (ETH) dat deed. Maar hoe groot is de impact van BTC nu echt? Het Cambridge Centre for

 • Bitcoin stijgt en gaat strijd aan met dollar terwijl aandelen dalen

  De bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen uren een verrassende wending gemaakt. Terwijl de Amerikaanse S&P 500 de laagste dagsluiting sinds 2020 achter de rug heeft, staat bitcoin op het moment van schrijven ruim 7 procent in de plus. Het lijkt erop dat het monster eindelijk wakker wordt en het de dollar lastig wil maken.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: