Home » Nieuws » Koers vormt opwaartse trend, volgt hogere piek snel?

Koers vormt opwaartse trend, volgt hogere piek snel?


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 1% gestegen en sinds middennacht met 1,7% gedaald. De BTC prijs is op het moment van schrijven $20.600 op crypto exchange KuCoin en €20.600 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 34%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $393 miljard en de bitcoin dominantie komt hiermee uit op 42,1%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de marktupdate van gisteren was te lezen dat de correlatie tussen bitcoin en aandelen eindelijk afneemt en dat het aantal adressen met minstens 1 BTC alsmaar stijgt, ondanks de berenmarkt.

Gisteren werd ook een interessant bericht gepubliceerd waarin het sentiment uit twee verschillende landen, de VS en China, met twee enquêtes werd gemeten. Uit de verschillende enquêtes bleek dat de meningen uit beide landen vrijwel overeen kwam. Zowel de Amerikanen als Chinezen verwachten dat bitcoin eerder naar de $10.000 gaat dan omhoog.

Daarnaast gaven de oprichters van cryptocurrency wallet MetaMask aan dat het niet slim is om al je geld in crypto te investeren. Zij gaven aan dat dit net als gokken is.

Bitcoin vestigt hogere pieken, hogere dalen

Waar we in eerste instantie nog het vermoeden hadden dat bitcoin een zijwaarts kanaal vormt, begint de koers nu meer op een opwaarts kanaal te lijken. De lokale bodem die is gemaakt op 13 juli is namelijk aanzienlijk hoger. Mogelijk zien we snel een test van de bovenkant van dit trendkanaal.

Mocht de koers de bovenkant van het kanaal halen, dan bereikt bitcoin een hogere piek dan die van 8 juli. Zo vielen het leden uit de Discord community van Crypto Insiders  al op dat bitcoin hierdoor nu een duidelijk higher high, higher low patroon aan het vormen is. Oftewel de koers vormt steeds hogere pieken en hogere dalen. Echter moet bitcoin ditmaal de $22.000 breken om weer een hogere piek te pakken.

Premium crypto analyse van de dag: SOL

In de Premium community van Crypto Insiders hebben onze analisten op 20 juni een technische analyse gedeeld waarbij er een instapzone werd getekend tussen de $22 en $30. SOL heeft de instapzone perfect aangetikt en is nu bezig met de opwaartse beweging. De koers stijgt in een ABC Elliott Waves patroon waardoor we van tevoren kunnen inschatten waar de koers mogelijk heen stijgt. SOL staat op het moment van schrijven al tussen de 26% en 44% in de plus sinds de instapzone.

Dit niveau staat in de Discord omgeving beschreven met een uitgebreidere analyse. Mocht je vragen willen stellen over deze analyse, dan kan dat hier. Je komt hier ook direct in contact met verschillende analisten en crypto-enthousiastelingen.

Afbeelding 1: Bovenstaande SOL analyse is op 20 juni 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance CEO: voormalig FTX CEO hoort bij de grootste frauders ooit

  Binance CEO Changpeng Zhao haalt opnieuw uit naar voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried door hem in het rijtje van de grootste frauders uit de geschiedenis te plaatsen. De implosie van het handelsplatform van FTX zorgde voor vermogensverliezen van miljoenen mensen. Niet alleen bij de gebruikers van FTX, maar überhaupt voor mensen die in crypto investeren

 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: