Home » Nieuws » Koers vormt opwaartse trend, volgt hogere piek snel?

Koers vormt opwaartse trend, volgt hogere piek snel?


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 1% gestegen en sinds middennacht met 1,7% gedaald. De BTC prijs is op het moment van schrijven $20.600 op crypto exchange KuCoin en €20.600 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 34%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $393 miljard en de bitcoin dominantie komt hiermee uit op 42,1%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de marktupdate van gisteren was te lezen dat de correlatie tussen bitcoin en aandelen eindelijk afneemt en dat het aantal adressen met minstens 1 BTC alsmaar stijgt, ondanks de berenmarkt.

Gisteren werd ook een interessant bericht gepubliceerd waarin het sentiment uit twee verschillende landen, de VS en China, met twee enquêtes werd gemeten. Uit de verschillende enquêtes bleek dat de meningen uit beide landen vrijwel overeen kwam. Zowel de Amerikanen als Chinezen verwachten dat bitcoin eerder naar de $10.000 gaat dan omhoog.

Daarnaast gaven de oprichters van cryptocurrency wallet MetaMask aan dat het niet slim is om al je geld in crypto te investeren. Zij gaven aan dat dit net als gokken is.

Bitcoin vestigt hogere pieken, hogere dalen

Waar we in eerste instantie nog het vermoeden hadden dat bitcoin een zijwaarts kanaal vormt, begint de koers nu meer op een opwaarts kanaal te lijken. De lokale bodem die is gemaakt op 13 juli is namelijk aanzienlijk hoger. Mogelijk zien we snel een test van de bovenkant van dit trendkanaal.

Mocht de koers de bovenkant van het kanaal halen, dan bereikt bitcoin een hogere piek dan die van 8 juli. Zo vielen het leden uit de Discord community van Crypto Insiders  al op dat bitcoin hierdoor nu een duidelijk higher high, higher low patroon aan het vormen is. Oftewel de koers vormt steeds hogere pieken en hogere dalen. Echter moet bitcoin ditmaal de $22.000 breken om weer een hogere piek te pakken.

Premium crypto analyse van de dag: SOL

In de Premium community van Crypto Insiders hebben onze analisten op 20 juni een technische analyse gedeeld waarbij er een instapzone werd getekend tussen de $22 en $30. SOL heeft de instapzone perfect aangetikt en is nu bezig met de opwaartse beweging. De koers stijgt in een ABC Elliott Waves patroon waardoor we van tevoren kunnen inschatten waar de koers mogelijk heen stijgt. SOL staat op het moment van schrijven al tussen de 26% en 44% in de plus sinds de instapzone.

Dit niveau staat in de Discord omgeving beschreven met een uitgebreidere analyse. Mocht je vragen willen stellen over deze analyse, dan kan dat hier. Je komt hier ook direct in contact met verschillende analisten en crypto-enthousiastelingen.

Afbeelding 1: Bovenstaande SOL analyse is op 20 juni 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: