Home » Nieuws » Koers vormt opwaartse trend, volgt hogere piek snel?

Koers vormt opwaartse trend, volgt hogere piek snel?


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 1% gestegen en sinds middennacht met 1,7% gedaald. De BTC prijs is op het moment van schrijven $20.600 op crypto exchange KuCoin en €20.600 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 34%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $393 miljard en de bitcoin dominantie komt hiermee uit op 42,1%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de marktupdate van gisteren was te lezen dat de correlatie tussen bitcoin en aandelen eindelijk afneemt en dat het aantal adressen met minstens 1 BTC alsmaar stijgt, ondanks de berenmarkt.

Gisteren werd ook een interessant bericht gepubliceerd waarin het sentiment uit twee verschillende landen, de VS en China, met twee enquêtes werd gemeten. Uit de verschillende enquêtes bleek dat de meningen uit beide landen vrijwel overeen kwam. Zowel de Amerikanen als Chinezen verwachten dat bitcoin eerder naar de $10.000 gaat dan omhoog.

Daarnaast gaven de oprichters van cryptocurrency wallet MetaMask aan dat het niet slim is om al je geld in crypto te investeren. Zij gaven aan dat dit net als gokken is.

Bitcoin vestigt hogere pieken, hogere dalen

Waar we in eerste instantie nog het vermoeden hadden dat bitcoin een zijwaarts kanaal vormt, begint de koers nu meer op een opwaarts kanaal te lijken. De lokale bodem die is gemaakt op 13 juli is namelijk aanzienlijk hoger. Mogelijk zien we snel een test van de bovenkant van dit trendkanaal.

Mocht de koers de bovenkant van het kanaal halen, dan bereikt bitcoin een hogere piek dan die van 8 juli. Zo vielen het leden uit de Discord community van Crypto Insiders  al op dat bitcoin hierdoor nu een duidelijk higher high, higher low patroon aan het vormen is. Oftewel de koers vormt steeds hogere pieken en hogere dalen. Echter moet bitcoin ditmaal de $22.000 breken om weer een hogere piek te pakken.

Premium crypto analyse van de dag: SOL

In de Premium community van Crypto Insiders hebben onze analisten op 20 juni een technische analyse gedeeld waarbij er een instapzone werd getekend tussen de $22 en $30. SOL heeft de instapzone perfect aangetikt en is nu bezig met de opwaartse beweging. De koers stijgt in een ABC Elliott Waves patroon waardoor we van tevoren kunnen inschatten waar de koers mogelijk heen stijgt. SOL staat op het moment van schrijven al tussen de 26% en 44% in de plus sinds de instapzone.

Dit niveau staat in de Discord omgeving beschreven met een uitgebreidere analyse. Mocht je vragen willen stellen over deze analyse, dan kan dat hier. Je komt hier ook direct in contact met verschillende analisten en crypto-enthousiastelingen.

Afbeelding 1: Bovenstaande SOL analyse is op 20 juni 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: