Home » Nieuws » koers zal binnenkort hard corrigeren

koers zal binnenkort hard corrigeren


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 9,1% gestegen en sinds middennacht met 2,2% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.170 op crypto exchange Coinbase en €22.670 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 33,8%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $443 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,2%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Het was gister een zeer belangrijke dag voor zowel bitcoin als voor de traditionele financiële markten. Gisteren vond namelijk weer de Federal Open Market Committee (FOMC) plaats. Hierna maakte de Federal Reserve bekend dat de rentetarieven in de VS met 75-basispunten verhoogd worden. Wonder boven wonder was dit lager dan de markt had verwacht, die het worstcasescenario al had ingeprijsd. De BTC koers schoot direct met meer dan $1.000 de lucht in.

Deze twee fases bepalen de BTC koers

Vandaag nemen we een bitcoin analyse van Twitteraar Shayan onder de loep. De analist bekeek onlangs de koers op de lange termijn. Uit de onderstaande grafiek blijkt dat de analist op de middellange termijn nog een verdere koersdaling verwacht.

Het valt Shayan namelijk op dat de BTC koers in fases beweegt. Elke fase wordt steeds steiler en korter. Eerst zien we de “expantion” fase (de blauwe lijn), waarin de koers snel daalt om vervolgens in de “correction” fase (gele kanaal) over te gaan. Dit is een periode van zijwaartse of licht opwaartse prijsactie. Uiteindelijk zal de koers uit dit kanaal breken om een nieuwe bodem te vestigen tijdens een Expantion fase.

De analist merkt op dat de koers op dit moment de Correction fase afrondt. Mochten bitcoin dus weer de onderkant van dit kanaal opzoeken, dan zou de koers hier doorheen kunnen breken voor weer een nieuwe Expantion fase. Hoewel deze correctie wederom iets korter maar steiler moet zijn, verwacht de analist dat de koers wel daalt.

Premium crypto analyse van de dag: ETH

Ethereum (ETH) deed het over de afgelopen weken verrassend goed. In eerste instantie werd in de Discord community van Crypto Insiders een analyse gedeeld waarbij een koopzone werd getekend op $895. Deze werd vervolgens precies geraakt. Uiteindelijk konden we een verkoopzone tekenen op de $1.640 en ook deze werd behaald. De ETH koers sinds de koopzone met 83% gestegen.

Op het moment hebben de analisten van Crypto Insider laten weten dat zij echter voor een daling vrezen. De volledige ETH analyse is ook in de Discord omgeving te lezen.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance CEO: voormalig FTX CEO hoort bij de grootste frauders ooit

  Binance CEO Changpeng Zhao haalt opnieuw uit naar voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried door hem in het rijtje van de grootste frauders uit de geschiedenis te plaatsen. De implosie van het handelsplatform van FTX zorgde voor vermogensverliezen van miljoenen mensen. Niet alleen bij de gebruikers van FTX, maar überhaupt voor mensen die in crypto investeren

 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: