Home » Nieuws » koers zal binnenkort hard corrigeren

koers zal binnenkort hard corrigeren


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 9,1% gestegen en sinds middennacht met 2,2% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.170 op crypto exchange Coinbase en €22.670 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 33,8%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $443 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,2%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Het was gister een zeer belangrijke dag voor zowel bitcoin als voor de traditionele financiële markten. Gisteren vond namelijk weer de Federal Open Market Committee (FOMC) plaats. Hierna maakte de Federal Reserve bekend dat de rentetarieven in de VS met 75-basispunten verhoogd worden. Wonder boven wonder was dit lager dan de markt had verwacht, die het worstcasescenario al had ingeprijsd. De BTC koers schoot direct met meer dan $1.000 de lucht in.

Deze twee fases bepalen de BTC koers

Vandaag nemen we een bitcoin analyse van Twitteraar Shayan onder de loep. De analist bekeek onlangs de koers op de lange termijn. Uit de onderstaande grafiek blijkt dat de analist op de middellange termijn nog een verdere koersdaling verwacht.

Het valt Shayan namelijk op dat de BTC koers in fases beweegt. Elke fase wordt steeds steiler en korter. Eerst zien we de “expantion” fase (de blauwe lijn), waarin de koers snel daalt om vervolgens in de “correction” fase (gele kanaal) over te gaan. Dit is een periode van zijwaartse of licht opwaartse prijsactie. Uiteindelijk zal de koers uit dit kanaal breken om een nieuwe bodem te vestigen tijdens een Expantion fase.

De analist merkt op dat de koers op dit moment de Correction fase afrondt. Mochten bitcoin dus weer de onderkant van dit kanaal opzoeken, dan zou de koers hier doorheen kunnen breken voor weer een nieuwe Expantion fase. Hoewel deze correctie wederom iets korter maar steiler moet zijn, verwacht de analist dat de koers wel daalt.

Premium crypto analyse van de dag: ETH

Ethereum (ETH) deed het over de afgelopen weken verrassend goed. In eerste instantie werd in de Discord community van Crypto Insiders een analyse gedeeld waarbij een koopzone werd getekend op $895. Deze werd vervolgens precies geraakt. Uiteindelijk konden we een verkoopzone tekenen op de $1.640 en ook deze werd behaald. De ETH koers sinds de koopzone met 83% gestegen.

Op het moment hebben de analisten van Crypto Insider laten weten dat zij echter voor een daling vrezen. De volledige ETH analyse is ook in de Discord omgeving te lezen.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: