Home » Nieuws » koers zal binnenkort hard corrigeren

koers zal binnenkort hard corrigeren


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 9,1% gestegen en sinds middennacht met 2,2% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.170 op crypto exchange Coinbase en €22.670 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 33,8%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $443 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,2%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Het was gister een zeer belangrijke dag voor zowel bitcoin als voor de traditionele financiële markten. Gisteren vond namelijk weer de Federal Open Market Committee (FOMC) plaats. Hierna maakte de Federal Reserve bekend dat de rentetarieven in de VS met 75-basispunten verhoogd worden. Wonder boven wonder was dit lager dan de markt had verwacht, die het worstcasescenario al had ingeprijsd. De BTC koers schoot direct met meer dan $1.000 de lucht in.

Deze twee fases bepalen de BTC koers

Vandaag nemen we een bitcoin analyse van Twitteraar Shayan onder de loep. De analist bekeek onlangs de koers op de lange termijn. Uit de onderstaande grafiek blijkt dat de analist op de middellange termijn nog een verdere koersdaling verwacht.

Het valt Shayan namelijk op dat de BTC koers in fases beweegt. Elke fase wordt steeds steiler en korter. Eerst zien we de “expantion” fase (de blauwe lijn), waarin de koers snel daalt om vervolgens in de “correction” fase (gele kanaal) over te gaan. Dit is een periode van zijwaartse of licht opwaartse prijsactie. Uiteindelijk zal de koers uit dit kanaal breken om een nieuwe bodem te vestigen tijdens een Expantion fase.

De analist merkt op dat de koers op dit moment de Correction fase afrondt. Mochten bitcoin dus weer de onderkant van dit kanaal opzoeken, dan zou de koers hier doorheen kunnen breken voor weer een nieuwe Expantion fase. Hoewel deze correctie wederom iets korter maar steiler moet zijn, verwacht de analist dat de koers wel daalt.

Premium crypto analyse van de dag: ETH

Ethereum (ETH) deed het over de afgelopen weken verrassend goed. In eerste instantie werd in de Discord community van Crypto Insiders een analyse gedeeld waarbij een koopzone werd getekend op $895. Deze werd vervolgens precies geraakt. Uiteindelijk konden we een verkoopzone tekenen op de $1.640 en ook deze werd behaald. De ETH koers sinds de koopzone met 83% gestegen.

Op het moment hebben de analisten van Crypto Insider laten weten dat zij echter voor een daling vrezen. De volledige ETH analyse is ook in de Discord omgeving te lezen.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: