Home » Nieuws » koers zal moeite hebben met deze prijs

koers zal moeite hebben met deze prijs


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,2% gestegen en sinds middennacht met 2,9% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.200 op crypto exchange Coinbase en €22.675 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 0,7%. De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $443 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 40,8%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Ook is er gister weer genoeg gebeurd in bitcoin-land. Hieronder sommen we een aantal nieuwsberichten op:

Bitcoin koers gaat moeite hebben met $28.500

Dave the Wave, een bekende cryptocurrency analist op Twitter, heeft onlangs een grafiek gedeeld waar hij naar de bitcoin koers van de afgelopen jaren kijkt. Op deze grafiek heeft de analist een steunzone getekend (de witte zone op de grafiek), waaruit bitcoin al meerdere malen is hersteld. De koers kan echter moeite hebben om om deze keer uit deze zone te klimmen.

Rond de $28.500 ligt namelijk een sterke weerstandzone. Dit niveau fungeerde voorheen in de zijwaartse markt tussen januari 2021 en mei 2022 meerder keren als steunzone. Hierdoor zouden we oude steun mogelijk als nieuwe weerstand kunnen zien. De $28.500 gaat dus een enorm belangrijk niveau worden. De analist geeft aan dat als de koers hier doorheen breekt, bitcoin hard zou kunnen stijgen.

Premium crypto analyse van de dag: ApeCoin (APE)

De analisten in de Discord community van Crypto Insiders hebben onlangs een analyse van ApeCoin (APE) gedeeld. Het lijkt erop dat de koers nu een 12345 Elliott Wave patroon maakt en bezig is aan de inner 3 wave. Op de grafiek hieronder is de zien dat de eerste en tweede wave al gevormd zijn. De derde wave zal al een stukje hoger uitkomen. Daarna maakte de koers een kleine daling met de vierde wave om vervolgens met de vijfde wave een nog hogere piek te maken. We houden in de premium groep deze koers strak in de gaten.

Afbeelding 1: Bovenstaande APE analyse is op 28 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: