Home » Nieuws » koers zal snel naar $35.000 herstellen

koers zal snel naar $35.000 herstellen


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,8% gestegen en sinds middennacht met 0,5% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.100 op crypto exchange KuCoin en €22.666 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 27%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $441 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,8%.

Bitcoin nieuws van gisteren

De bitcoin koers was gisterenochtend iets gedaald na nieuws over een whale en Tesla dump. Uit de kwartaalcijfers van Tesla bleek namelijk dat het bedrijf 75% van zijn bitcoin positie had verkocht. Uiteindelijk bleek Elon Musk, de CEO van Tesla, dit gedaan te hebben vanwege de lockdown in China. Musk vond het hierdoor belangrijk om de cashpositie van Tesla te vergroten. Toch staat Musk er nog voor open om Tesla later weer in BTC te laten investeren.

Bitcoin stijgt mogelijk richting $35.000

Vandaag nemen we de analyse van Twitter analist El Crypto Prof door. In deze grafiek kijkt de analist naar de lange termijn koers van bitcoin met behulp van een Gaussian kanaal. Uit deze indicator blijkt dat de koers mogelijk al de bodem heeft bereikt. Als we naar de voorgaande prijsactie kijken, kunnen we wellicht zien waarom dat zo is.

Elke keer dat het Guassian kanaal rood kleurt, heeft de BTC koers zijn bodem bereikt. Dit zou dus betekenen dat recente dip naar $17.500 ook nu de bodem markeert. De koers schiet na een korte periode van zijwaartse prijsactie elke keer weer terug naar de onderkant van het rode kanaal. Dit niveau ligt volgens de analist nu rond de $35.000. Mogelijk gaan we nu dus een periode van consolidatie tegemoet en zien we daarna een herstel naar $35.000.

Premium crypto analyse van de dag: LINK

Gisteren werden maar liefst tien nieuwe analyses gedeeld in de Discord omgeving van Crypto Insiders, waaronder voor bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cardano (ADA), ape coin (APE), en the sandbox (SAND).

Vandaag nemen we hieronder een kijkje naar de nieuwe analyse van chainlink (LINK). Het technische plaatje ziet er voor link erg goed uit. Voor de korte termijn wordt eerst nog een kleine daling verwacht die de koers aangewezen koopzone zal brengen. Vanaf hier lijkt de kans groot dat de koers een Elliott wave C in een wave 4 zal maken die de prijs omhoog kan duwen. Een stijging van maar liefst 150% zou dan wellicht kunnen volgen. In de Discord community zullen wij het koersverloop strak in de gaten houden.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande LINK analyse werd op 21 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: