Home » Nieuws » koers zal snel naar $35.000 herstellen

koers zal snel naar $35.000 herstellen


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,8% gestegen en sinds middennacht met 0,5% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.100 op crypto exchange KuCoin en €22.666 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 27%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $441 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,8%.

Bitcoin nieuws van gisteren

De bitcoin koers was gisterenochtend iets gedaald na nieuws over een whale en Tesla dump. Uit de kwartaalcijfers van Tesla bleek namelijk dat het bedrijf 75% van zijn bitcoin positie had verkocht. Uiteindelijk bleek Elon Musk, de CEO van Tesla, dit gedaan te hebben vanwege de lockdown in China. Musk vond het hierdoor belangrijk om de cashpositie van Tesla te vergroten. Toch staat Musk er nog voor open om Tesla later weer in BTC te laten investeren.

Bitcoin stijgt mogelijk richting $35.000

Vandaag nemen we de analyse van Twitter analist El Crypto Prof door. In deze grafiek kijkt de analist naar de lange termijn koers van bitcoin met behulp van een Gaussian kanaal. Uit deze indicator blijkt dat de koers mogelijk al de bodem heeft bereikt. Als we naar de voorgaande prijsactie kijken, kunnen we wellicht zien waarom dat zo is.

Elke keer dat het Guassian kanaal rood kleurt, heeft de BTC koers zijn bodem bereikt. Dit zou dus betekenen dat recente dip naar $17.500 ook nu de bodem markeert. De koers schiet na een korte periode van zijwaartse prijsactie elke keer weer terug naar de onderkant van het rode kanaal. Dit niveau ligt volgens de analist nu rond de $35.000. Mogelijk gaan we nu dus een periode van consolidatie tegemoet en zien we daarna een herstel naar $35.000.

Premium crypto analyse van de dag: LINK

Gisteren werden maar liefst tien nieuwe analyses gedeeld in de Discord omgeving van Crypto Insiders, waaronder voor bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cardano (ADA), ape coin (APE), en the sandbox (SAND).

Vandaag nemen we hieronder een kijkje naar de nieuwe analyse van chainlink (LINK). Het technische plaatje ziet er voor link erg goed uit. Voor de korte termijn wordt eerst nog een kleine daling verwacht die de koers aangewezen koopzone zal brengen. Vanaf hier lijkt de kans groot dat de koers een Elliott wave C in een wave 4 zal maken die de prijs omhoog kan duwen. Een stijging van maar liefst 150% zou dan wellicht kunnen volgen. In de Discord community zullen wij het koersverloop strak in de gaten houden.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande LINK analyse werd op 21 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance CEO: voormalig FTX CEO hoort bij de grootste frauders ooit

  Binance CEO Changpeng Zhao haalt opnieuw uit naar voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried door hem in het rijtje van de grootste frauders uit de geschiedenis te plaatsen. De implosie van het handelsplatform van FTX zorgde voor vermogensverliezen van miljoenen mensen. Niet alleen bij de gebruikers van FTX, maar überhaupt voor mensen die in crypto investeren

 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: