Home » Nieuws » koers zal snel naar $35.000 herstellen

koers zal snel naar $35.000 herstellen


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,8% gestegen en sinds middennacht met 0,5% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.100 op crypto exchange KuCoin en €22.666 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 27%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $441 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,8%.

Bitcoin nieuws van gisteren

De bitcoin koers was gisterenochtend iets gedaald na nieuws over een whale en Tesla dump. Uit de kwartaalcijfers van Tesla bleek namelijk dat het bedrijf 75% van zijn bitcoin positie had verkocht. Uiteindelijk bleek Elon Musk, de CEO van Tesla, dit gedaan te hebben vanwege de lockdown in China. Musk vond het hierdoor belangrijk om de cashpositie van Tesla te vergroten. Toch staat Musk er nog voor open om Tesla later weer in BTC te laten investeren.

Bitcoin stijgt mogelijk richting $35.000

Vandaag nemen we de analyse van Twitter analist El Crypto Prof door. In deze grafiek kijkt de analist naar de lange termijn koers van bitcoin met behulp van een Gaussian kanaal. Uit deze indicator blijkt dat de koers mogelijk al de bodem heeft bereikt. Als we naar de voorgaande prijsactie kijken, kunnen we wellicht zien waarom dat zo is.

Elke keer dat het Guassian kanaal rood kleurt, heeft de BTC koers zijn bodem bereikt. Dit zou dus betekenen dat recente dip naar $17.500 ook nu de bodem markeert. De koers schiet na een korte periode van zijwaartse prijsactie elke keer weer terug naar de onderkant van het rode kanaal. Dit niveau ligt volgens de analist nu rond de $35.000. Mogelijk gaan we nu dus een periode van consolidatie tegemoet en zien we daarna een herstel naar $35.000.

Premium crypto analyse van de dag: LINK

Gisteren werden maar liefst tien nieuwe analyses gedeeld in de Discord omgeving van Crypto Insiders, waaronder voor bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cardano (ADA), ape coin (APE), en the sandbox (SAND).

Vandaag nemen we hieronder een kijkje naar de nieuwe analyse van chainlink (LINK). Het technische plaatje ziet er voor link erg goed uit. Voor de korte termijn wordt eerst nog een kleine daling verwacht die de koers aangewezen koopzone zal brengen. Vanaf hier lijkt de kans groot dat de koers een Elliott wave C in een wave 4 zal maken die de prijs omhoog kan duwen. Een stijging van maar liefst 150% zou dan wellicht kunnen volgen. In de Discord community zullen wij het koersverloop strak in de gaten houden.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande LINK analyse werd op 21 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: