Home » Nieuws » KuCoin onthult white paper en enorme KCS token burn » Crypto Insiders

KuCoin onthult white paper en enorme KCS token burn » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

KuCoin, de grote cryptocurrency-exchange, heeft op 29 maart samen met KCC en de KCS Management Foundation de nieuwe white paper voor de KuCoin token (KCS) uitgebracht.

KCS is de zogeheten native token van de openbare KCC blockchain. De white paper focust vooral op het KCS ecosysteem, de verdeling van de KCS tokens en de aankomende token burn. KuCoin is van plan om binnenkort maar liefst 20 miljoen KCS tokens permanent te vernietigen.

KCS token koers steeg meer dan 3.000%

De KCS token lanceerde in 2017 met een totale voorraad van 200 miljoen tokens. Het plan is om dit uiteindelijk terug te brengen naar 100 miljoen tokens. KCS was afgelopen jaar de best presterende centrale exchange (CEX) token. De prijs van KCS steeg namelijk in 2021 met meer dan 3.000% naar een all-time high van $28,77 op 1 december.

CEX Token performance

KCS is een van de weinige CEX tokens waarmee houders een dagelijks passief inkomen kunnen genereren. Door minstens 6 tokens vast te houden, ontvangen investeerders een dagelijkse bonus. Deze bonus is afkomstig van 50% van de dagelijkse inkomsten uit handelsvergoedingen van KuCoin. Hoe meer tokens je bezit en hoe beter KuCoin het doet, des te hoger de bonus uitpakt.

Daarnaast ontvangen KCS houders een korting van 20% op alle transacties op de KuCoin beurs. Ook krijgen houders toegang tot initial exchange offerings (IEO’s) via Spotlight, een nieuw launchpool via Burningdrop, en kun je er reizen mee boeken via Travala.

KCS token verdeling en token burn

90 miljoen KCS tokens worden als volgt verdeeld: 18 miljoen van de 25 miljoen tokens die vroege investeerders bezitten, blijft bij hen en wordt over de komende vijf jaar uitgegeven. 7 miljoen hiervan wordt onmiddellijk gedoneerd aan de KCS Management Foundation om aan het KCS ecosysteem te werken.

Van de 65 miljoen tokens die de oprichters bezitten, worden 20 miljoen gebruikt voor incentives voor KCS houders en wordt nog eens 25 miljoen over de komende vijf jaar gedoneerd aan de Foundation voor verdere ontwikkeling.

De KCS Management Foundation gaat met de donatie een betalingssysteem bouwen alsmede een web3.0 ecosysteem met onder andere een decentralized identifier (DID), rechten voor non-fungible tokens (NFT) en een metaverse platform.

Tot slot worden nog eens 20 miljoen van deze 65 miljoen KCS tokens permanent vernietigd in een token burn. Dit wordt gedaan om het deflatoire proces te versnellen en zal waarschijnlijk een zeer positieve impact op de KCS prijs hebben.

2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • XRP analyse: Ripple gebruikers op hoogste punt sinds 2020

  In de premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Ripple (XRP) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen

 • Crypto-hedgefonds 3AC vraagt faillissement aan, oprichters spoorloos

  Het grote crypto-hedgefonds Three Arrows Capital (kortweg 3AC) kwam vorige maand in de financiële problemen na de crash van het Terra-ecosysteem (LUNA). Er viel maar weinig te redden, en nu heeft het bedrijf faillissement aangevraagd. Tegelijkertijd zijn de oprichters spoorloos verdwenen. Bescherming tegen schuldeisers Dat schrijft de Financial Times, die de aanvraag voor faillissement heeft

 • De vreemde plannen van centrale banken in Madelon Praat

  De Bank for International Settlements, eigenlijk de centrale bank voor andere centrale banken, waarschuwt toch voor een mogelijk scenario waarin de economische groei afneemt terwijl de inflatie hoog blijft. De nachtmerrie voor iedere centraal bankier.  Ook Christine Lagarde van de ECB kwam afgelopen week met een zeer opmerkelijk plan om een eurocrisis af te wenden

 • Ethereum transactiekosten naar laagste punt sinds 2020

  Een van de grootste valkuilen van het Ethereum (ETH) netwerk is het feit dat de transactiekosten, ofwel gas fees, vrijwel onbetaalbaar worden op het moment dat er drukte op het netwerk ontstaat. Dit is ook een van de redenen dat Ethereum in deze staat nooit echt mainstream zou kunnen worden. Toch zien we de laatste

 • Noord-Korea is wereldleider in crypto criminaliteit

  Het klinkt misschien vreemd, maar Noord-Korea staat bovenaan de lijst van wereldwijde crypto criminaliteit. De dictatuur heeft de afgelopen jaren op grote schaal hacks en andere aanvallen uitgevoerd op verschillende crypto projecten. In totaal zijn er miljarden door de dictatuur buit gemaakt. Noord-Koreaanse hackers Volgens data van Coincub is het land verantwoordelijk voor tenminste 15

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: