Home » Nieuws » KuCoin onthult white paper en enorme KCS token burn » Crypto Insiders

KuCoin onthult white paper en enorme KCS token burn » Crypto Insiders


KuCoin, de grote cryptocurrency-exchange, heeft op 29 maart samen met KCC en de KCS Management Foundation de nieuwe white paper voor de KuCoin token (KCS) uitgebracht.

KCS is de zogeheten native token van de openbare KCC blockchain. De white paper focust vooral op het KCS ecosysteem, de verdeling van de KCS tokens en de aankomende token burn. KuCoin is van plan om binnenkort maar liefst 20 miljoen KCS tokens permanent te vernietigen.

KCS token koers steeg meer dan 3.000%

De KCS token lanceerde in 2017 met een totale voorraad van 200 miljoen tokens. Het plan is om dit uiteindelijk terug te brengen naar 100 miljoen tokens. KCS was afgelopen jaar de best presterende centrale exchange (CEX) token. De prijs van KCS steeg namelijk in 2021 met meer dan 3.000% naar een all-time high van $28,77 op 1 december.

CEX Token performance

KCS is een van de weinige CEX tokens waarmee houders een dagelijks passief inkomen kunnen genereren. Door minstens 6 tokens vast te houden, ontvangen investeerders een dagelijkse bonus. Deze bonus is afkomstig van 50% van de dagelijkse inkomsten uit handelsvergoedingen van KuCoin. Hoe meer tokens je bezit en hoe beter KuCoin het doet, des te hoger de bonus uitpakt.

Daarnaast ontvangen KCS houders een korting van 20% op alle transacties op de KuCoin beurs. Ook krijgen houders toegang tot initial exchange offerings (IEO’s) via Spotlight, een nieuw launchpool via Burningdrop, en kun je er reizen mee boeken via Travala.

KCS token verdeling en token burn

90 miljoen KCS tokens worden als volgt verdeeld: 18 miljoen van de 25 miljoen tokens die vroege investeerders bezitten, blijft bij hen en wordt over de komende vijf jaar uitgegeven. 7 miljoen hiervan wordt onmiddellijk gedoneerd aan de KCS Management Foundation om aan het KCS ecosysteem te werken.

Van de 65 miljoen tokens die de oprichters bezitten, worden 20 miljoen gebruikt voor incentives voor KCS houders en wordt nog eens 25 miljoen over de komende vijf jaar gedoneerd aan de Foundation voor verdere ontwikkeling.

De KCS Management Foundation gaat met de donatie een betalingssysteem bouwen alsmede een web3.0 ecosysteem met onder andere een decentralized identifier (DID), rechten voor non-fungible tokens (NFT) en een metaverse platform.

Tot slot worden nog eens 20 miljoen van deze 65 miljoen KCS tokens permanent vernietigd in een token burn. Dit wordt gedaan om het deflatoire proces te versnellen en zal waarschijnlijk een zeer positieve impact op de KCS prijs hebben.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Ethereum analyse: ETH koers lijkt kantelpunt bereikt te hebben

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

 • Coca Cola en Crypto.com lanceren WK voetbal NFT’s

  Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is in volle gang en brengt miljoenen voetbalfans samen in de strijd om de felbegeerde gouden WK-beker. Het WK is tevens de ideale mogelijkheid om een passende non-fungible token (NFT) collectie te lanceren. Coca Cola wilt de gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan en heeft een samenwerking gesloten met

 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: