Home » Nieuws » KuCoin onthult white paper en enorme KCS token burn » Crypto Insiders

KuCoin onthult white paper en enorme KCS token burn » Crypto Insiders


KuCoin, de grote cryptocurrency-exchange, heeft op 29 maart samen met KCC en de KCS Management Foundation de nieuwe white paper voor de KuCoin token (KCS) uitgebracht.

KCS is de zogeheten native token van de openbare KCC blockchain. De white paper focust vooral op het KCS ecosysteem, de verdeling van de KCS tokens en de aankomende token burn. KuCoin is van plan om binnenkort maar liefst 20 miljoen KCS tokens permanent te vernietigen.

KCS token koers steeg meer dan 3.000%

De KCS token lanceerde in 2017 met een totale voorraad van 200 miljoen tokens. Het plan is om dit uiteindelijk terug te brengen naar 100 miljoen tokens. KCS was afgelopen jaar de best presterende centrale exchange (CEX) token. De prijs van KCS steeg namelijk in 2021 met meer dan 3.000% naar een all-time high van $28,77 op 1 december.

CEX Token performance

KCS is een van de weinige CEX tokens waarmee houders een dagelijks passief inkomen kunnen genereren. Door minstens 6 tokens vast te houden, ontvangen investeerders een dagelijkse bonus. Deze bonus is afkomstig van 50% van de dagelijkse inkomsten uit handelsvergoedingen van KuCoin. Hoe meer tokens je bezit en hoe beter KuCoin het doet, des te hoger de bonus uitpakt.

Daarnaast ontvangen KCS houders een korting van 20% op alle transacties op de KuCoin beurs. Ook krijgen houders toegang tot initial exchange offerings (IEO’s) via Spotlight, een nieuw launchpool via Burningdrop, en kun je er reizen mee boeken via Travala.

KCS token verdeling en token burn

90 miljoen KCS tokens worden als volgt verdeeld: 18 miljoen van de 25 miljoen tokens die vroege investeerders bezitten, blijft bij hen en wordt over de komende vijf jaar uitgegeven. 7 miljoen hiervan wordt onmiddellijk gedoneerd aan de KCS Management Foundation om aan het KCS ecosysteem te werken.

Van de 65 miljoen tokens die de oprichters bezitten, worden 20 miljoen gebruikt voor incentives voor KCS houders en wordt nog eens 25 miljoen over de komende vijf jaar gedoneerd aan de Foundation voor verdere ontwikkeling.

De KCS Management Foundation gaat met de donatie een betalingssysteem bouwen alsmede een web3.0 ecosysteem met onder andere een decentralized identifier (DID), rechten voor non-fungible tokens (NFT) en een metaverse platform.

Tot slot worden nog eens 20 miljoen van deze 65 miljoen KCS tokens permanent vernietigd in een token burn. Dit wordt gedaan om het deflatoire proces te versnellen en zal waarschijnlijk een zeer positieve impact op de KCS prijs hebben.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: