Home » Nieuws » Kunstenaar Yoshitaka Amano lanceert NFT-collectie met Astar Network

Kunstenaar Yoshitaka Amano lanceert NFT-collectie met Astar Network


Het Astar Network, een multichain smart contracts platform, kondigt vandaag haar samenwerking aan met de legendarische kunstenaar Yoshitaka Amano om een exclusieve NFT collectie te creëren en uit te brengen op de Astar blockchain. Dit is de eerste keer dat Amano’s fantasiewerelden en personages tot leven komen op een blockchain, waar zijn kunst kan interageren met de projecten en gemeenschappen van Astar.

Yoshitaka Amano

Yoshitaka Amano is een bekende Japanse kunstenaar die verantwoordelijk is voor iconische kunstwerken zoals Speedracer, Sandman: The Dream Hunters, en vooral Final Fantasy. Als pionier in het creëren van onmogelijke werelden die putten uit zijn interesses in de westerse cultuur, wordt Yoshitaka’s unieke stijl van Japanse kunst over de hele wereld bewonderd. 

“Zonder twijfel is Yoshitaka Amano een legendarische kunstenaar in de 21e eeuw. Ik ben zeer vereerd om met hem te kunnen samenwerken en zijn eerste NFT op Astar Network te hosten,” zei Sota Watanabe, oprichter en CEO van Astar Network. 

Dit markeert ook het begin van Astar Network’s samenwerking met Twin Planet om professionals in de beeldende kunst te helpen hun digitale activa op een vertrouwd en veilig netwerk te munten om hun kunst naar het publiek te brengen. Twin Planet is het talentmanagementbedrijf dat Yoshitaka Amano en andere populaire kunstenaars vertegenwoordigt.

“Dat mensen mijn werk zien en waarderen is een bonus. Het zorgt ervoor dat ik nog meer wil tekenen. Dat was al zo toen ik een kind was, en dat is sindsdien niet veranderd,” aldus Yoshitaka Amano.

Astar Network zal Yoshitaka Amano’s Candy Girl artwork beheren, een sensationele collectie met 108 engelen. De kunst is jong en glamoureus, maar toch geraffineerd en aantrekkelijk voor mediatoepassingen – al inspirerend voor kledingontwerp bij “Tokyo Girls Collection 2017” en high fashion bij Mitsukoshi Ginza’s “Discover Tokyo” evenement. Astar zal een Web3 entertainment site bouwen voor de Candy Girl collectie om wortel te schieten in haar ecosysteem en te vertakken naar nieuwe galerijen, entertainment of design.

Dus, NFT eigendom van fijne kunst zal een directe verbinding hebben met echte waarde door het partnerschap. Candy Girl zal de weg wijzen voor Japanse makers van inhoud om hun kunst, muziek en verhalen te bezitten, maar met een wereldwijd publiek en om zaken te doen.

De krachtige kunst van de heer Amano heeft hem ertoe gebracht samen te werken met meer dan 20 auteurs en om succes geïllustreerde boeken te creëren waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. De samenwerking met de heer Amano en Twin Planet maakt Astar Network tot de favoriete blockchain voor professionele kunstenaars voor het creëren, veilen en tentoonstellen van hun waardevolle kunstwerken. 

Het creëren van deze beperkte NFT-collectie op Astar is niet alleen belangrijk voor Japan, maar ook voor Astar’s visie om het Oosten naar het Westen te brengen, fijne kunst naar blockchain-technologie te verhuizen, en internationale leiders te introduceren in de Web3-wereld.

Over Astar Network

Astar Network is de toekomst van Smart Contracts voor Multichain. Astar Network ondersteunt het bouwen van dApps met EVM en WASM smart contracts en biedt ontwikkelaars echte interoperabiliteit met cross-consensus messaging (XCM). Ze zijn gemaakt door ontwikkelaars en voor ontwikkelaars. Astar’s unieke Build2Earn model stelt ontwikkelaars in staat om betaald te worden via een dApp staking mechanisme voor de code die ze schrijven en dApps die ze bouwen.

Het levendige ecosysteem van Astar is wereldwijd de toonaangevende Parachain van Polkadot geworden, ondersteund door alle grote exchanges en tier 1 VC’s. Astar biedt de flexibiliteit van alle Ethereum en WASM toolings voor ontwikkelaars om te beginnen met het bouwen van hun dApps. Om de groei op Polkadot en Kusama Networks te versnellen, biedt Astar SpaceLabs een Incubation Hub voor de beste dApps.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: