Home » Nieuws » Kunstenaar Yoshitaka Amano lanceert NFT-collectie met Astar Network

Kunstenaar Yoshitaka Amano lanceert NFT-collectie met Astar Network


Het Astar Network, een multichain smart contracts platform, kondigt vandaag haar samenwerking aan met de legendarische kunstenaar Yoshitaka Amano om een exclusieve NFT collectie te creëren en uit te brengen op de Astar blockchain. Dit is de eerste keer dat Amano’s fantasiewerelden en personages tot leven komen op een blockchain, waar zijn kunst kan interageren met de projecten en gemeenschappen van Astar.

Yoshitaka Amano

Yoshitaka Amano is een bekende Japanse kunstenaar die verantwoordelijk is voor iconische kunstwerken zoals Speedracer, Sandman: The Dream Hunters, en vooral Final Fantasy. Als pionier in het creëren van onmogelijke werelden die putten uit zijn interesses in de westerse cultuur, wordt Yoshitaka’s unieke stijl van Japanse kunst over de hele wereld bewonderd. 

“Zonder twijfel is Yoshitaka Amano een legendarische kunstenaar in de 21e eeuw. Ik ben zeer vereerd om met hem te kunnen samenwerken en zijn eerste NFT op Astar Network te hosten,” zei Sota Watanabe, oprichter en CEO van Astar Network. 

Dit markeert ook het begin van Astar Network’s samenwerking met Twin Planet om professionals in de beeldende kunst te helpen hun digitale activa op een vertrouwd en veilig netwerk te munten om hun kunst naar het publiek te brengen. Twin Planet is het talentmanagementbedrijf dat Yoshitaka Amano en andere populaire kunstenaars vertegenwoordigt.

“Dat mensen mijn werk zien en waarderen is een bonus. Het zorgt ervoor dat ik nog meer wil tekenen. Dat was al zo toen ik een kind was, en dat is sindsdien niet veranderd,” aldus Yoshitaka Amano.

Astar Network zal Yoshitaka Amano’s Candy Girl artwork beheren, een sensationele collectie met 108 engelen. De kunst is jong en glamoureus, maar toch geraffineerd en aantrekkelijk voor mediatoepassingen – al inspirerend voor kledingontwerp bij “Tokyo Girls Collection 2017” en high fashion bij Mitsukoshi Ginza’s “Discover Tokyo” evenement. Astar zal een Web3 entertainment site bouwen voor de Candy Girl collectie om wortel te schieten in haar ecosysteem en te vertakken naar nieuwe galerijen, entertainment of design.

Dus, NFT eigendom van fijne kunst zal een directe verbinding hebben met echte waarde door het partnerschap. Candy Girl zal de weg wijzen voor Japanse makers van inhoud om hun kunst, muziek en verhalen te bezitten, maar met een wereldwijd publiek en om zaken te doen.

De krachtige kunst van de heer Amano heeft hem ertoe gebracht samen te werken met meer dan 20 auteurs en om succes geïllustreerde boeken te creëren waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. De samenwerking met de heer Amano en Twin Planet maakt Astar Network tot de favoriete blockchain voor professionele kunstenaars voor het creëren, veilen en tentoonstellen van hun waardevolle kunstwerken. 

Het creëren van deze beperkte NFT-collectie op Astar is niet alleen belangrijk voor Japan, maar ook voor Astar’s visie om het Oosten naar het Westen te brengen, fijne kunst naar blockchain-technologie te verhuizen, en internationale leiders te introduceren in de Web3-wereld.

Over Astar Network

Astar Network is de toekomst van Smart Contracts voor Multichain. Astar Network ondersteunt het bouwen van dApps met EVM en WASM smart contracts en biedt ontwikkelaars echte interoperabiliteit met cross-consensus messaging (XCM). Ze zijn gemaakt door ontwikkelaars en voor ontwikkelaars. Astar’s unieke Build2Earn model stelt ontwikkelaars in staat om betaald te worden via een dApp staking mechanisme voor de code die ze schrijven en dApps die ze bouwen.

Het levendige ecosysteem van Astar is wereldwijd de toonaangevende Parachain van Polkadot geworden, ondersteund door alle grote exchanges en tier 1 VC’s. Astar biedt de flexibiliteit van alle Ethereum en WASM toolings voor ontwikkelaars om te beginnen met het bouwen van hun dApps. Om de groei op Polkadot en Kusama Networks te versnellen, biedt Astar SpaceLabs een Incubation Hub voor de beste dApps.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Coca Cola en Crypto.com lanceren WK voetbal NFT’s

  Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is in volle gang en brengt miljoenen voetbalfans samen in de strijd om de felbegeerde gouden WK-beker. Het WK is tevens de ideale mogelijkheid om een passende non-fungible token (NFT) collectie te lanceren. Coca Cola wilt de gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan en heeft een samenwerking gesloten met

 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

 • Waarom jij bitcoin steeds te duur koopt: Door ‘t oog van de psycholoog

  Michael Eisink is al 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van crypto en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. In de huidige bearmarkt zien we, net als in de vorige cycli, een vermindering van aandacht voor

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: