Home » Nieuws » let op dit zeer belangrijke niveau!

let op dit zeer belangrijke niveau!


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 3,3% gedaald en sinds middennacht met 4% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.160 op crypto exchange KuCoin en €20.700 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 32%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $404 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,1%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de bitcoin marktanalyse zagen we dat bitcoin gister geen goeie dag had. De koers kreeg namelijk flinke klappen terwijl miners verkochten. Toch heeft Raoul Pal, een bekende investeerder, aangegeven te denken dat de bodem voor bitcoin is bereikt. Echter ziet hij op macro-economische niveau wel wat donkere wolken hangen. Tot slot bleek dat institutionele partijen na de val van terra (LUNA) een flinke portie BTC hebben verkocht. In totaal hebben zij meer dan 236.000 BTC gedumpt.

Erg belangrijk niveau voor bitcoin

Onlangs heeft crypto-analist TechDev een nieuwe analyse gedeeld over de lange termijn van de bitcoin koers. Hier viel hem op dat elke cyclus van bitcoin overeenkomt met de vorige en dat laat hij duidelijk in de onderstaande grafiek zien. Het meest interessante is wellicht dat de koers elke keer de -0,618% van de fibonacci opzoekt. Daarnaast valt het de analist op dat ook het volume en de relative strength index (RSI) elke keer overeenkomen.

Op basis van deze analyse heeft bitcoin mogelijk al zijn bodem bereikt. Wellicht zakt de koers nogmaals terug naar de -0,618%, aangezien dit niveau ook tijdens de vorige cycli opnieuw getest werd. Volgens de analyse moet ook nog een uitbraak uit de rode weerstandslijn op de RSI volgen. Bitcoin zal daarna een periode van zijwaartse prijsactie tegemoet gaan.

Premium crypto analyse van de dag: NEAR

Onlangs is er in de Discord community door de analisten van Crypto Insiders een technische analyse van NEAR gedeeld. In deze grafiek werd de koopzone al getekend die later perfect werd geraakt. De koers is al met ongeveer 24% gestegen sinds deze instapzone en analisten verwachten dat de stijging nog door kan zetten.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier staat de volledige analyse van NEAR voor je klaar met alle bijbehorende niveaus! Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande NEAR analyse werd op 14 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance CEO: voormalig FTX CEO hoort bij de grootste frauders ooit

  Binance CEO Changpeng Zhao haalt opnieuw uit naar voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried door hem in het rijtje van de grootste frauders uit de geschiedenis te plaatsen. De implosie van het handelsplatform van FTX zorgde voor vermogensverliezen van miljoenen mensen. Niet alleen bij de gebruikers van FTX, maar überhaupt voor mensen die in crypto investeren

 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: