Home » Nieuws » let op dit zeer belangrijke niveau!

let op dit zeer belangrijke niveau!


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 3,3% gedaald en sinds middennacht met 4% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.160 op crypto exchange KuCoin en €20.700 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 32%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $404 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,1%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de bitcoin marktanalyse zagen we dat bitcoin gister geen goeie dag had. De koers kreeg namelijk flinke klappen terwijl miners verkochten. Toch heeft Raoul Pal, een bekende investeerder, aangegeven te denken dat de bodem voor bitcoin is bereikt. Echter ziet hij op macro-economische niveau wel wat donkere wolken hangen. Tot slot bleek dat institutionele partijen na de val van terra (LUNA) een flinke portie BTC hebben verkocht. In totaal hebben zij meer dan 236.000 BTC gedumpt.

Erg belangrijk niveau voor bitcoin

Onlangs heeft crypto-analist TechDev een nieuwe analyse gedeeld over de lange termijn van de bitcoin koers. Hier viel hem op dat elke cyclus van bitcoin overeenkomt met de vorige en dat laat hij duidelijk in de onderstaande grafiek zien. Het meest interessante is wellicht dat de koers elke keer de -0,618% van de fibonacci opzoekt. Daarnaast valt het de analist op dat ook het volume en de relative strength index (RSI) elke keer overeenkomen.

Op basis van deze analyse heeft bitcoin mogelijk al zijn bodem bereikt. Wellicht zakt de koers nogmaals terug naar de -0,618%, aangezien dit niveau ook tijdens de vorige cycli opnieuw getest werd. Volgens de analyse moet ook nog een uitbraak uit de rode weerstandslijn op de RSI volgen. Bitcoin zal daarna een periode van zijwaartse prijsactie tegemoet gaan.

Premium crypto analyse van de dag: NEAR

Onlangs is er in de Discord community door de analisten van Crypto Insiders een technische analyse van NEAR gedeeld. In deze grafiek werd de koopzone al getekend die later perfect werd geraakt. De koers is al met ongeveer 24% gestegen sinds deze instapzone en analisten verwachten dat de stijging nog door kan zetten.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier staat de volledige analyse van NEAR voor je klaar met alle bijbehorende niveaus! Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande NEAR analyse werd op 14 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: