Home » Nieuws » let op dit zeer belangrijke niveau!

let op dit zeer belangrijke niveau!


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 3,3% gedaald en sinds middennacht met 4% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.160 op crypto exchange KuCoin en €20.700 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 32%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $404 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41,1%.

Bitcoin nieuws van gisteren

In de bitcoin marktanalyse zagen we dat bitcoin gister geen goeie dag had. De koers kreeg namelijk flinke klappen terwijl miners verkochten. Toch heeft Raoul Pal, een bekende investeerder, aangegeven te denken dat de bodem voor bitcoin is bereikt. Echter ziet hij op macro-economische niveau wel wat donkere wolken hangen. Tot slot bleek dat institutionele partijen na de val van terra (LUNA) een flinke portie BTC hebben verkocht. In totaal hebben zij meer dan 236.000 BTC gedumpt.

Erg belangrijk niveau voor bitcoin

Onlangs heeft crypto-analist TechDev een nieuwe analyse gedeeld over de lange termijn van de bitcoin koers. Hier viel hem op dat elke cyclus van bitcoin overeenkomt met de vorige en dat laat hij duidelijk in de onderstaande grafiek zien. Het meest interessante is wellicht dat de koers elke keer de -0,618% van de fibonacci opzoekt. Daarnaast valt het de analist op dat ook het volume en de relative strength index (RSI) elke keer overeenkomen.

Op basis van deze analyse heeft bitcoin mogelijk al zijn bodem bereikt. Wellicht zakt de koers nogmaals terug naar de -0,618%, aangezien dit niveau ook tijdens de vorige cycli opnieuw getest werd. Volgens de analyse moet ook nog een uitbraak uit de rode weerstandslijn op de RSI volgen. Bitcoin zal daarna een periode van zijwaartse prijsactie tegemoet gaan.

Premium crypto analyse van de dag: NEAR

Onlangs is er in de Discord community door de analisten van Crypto Insiders een technische analyse van NEAR gedeeld. In deze grafiek werd de koopzone al getekend die later perfect werd geraakt. De koers is al met ongeveer 24% gestegen sinds deze instapzone en analisten verwachten dat de stijging nog door kan zetten.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier staat de volledige analyse van NEAR voor je klaar met alle bijbehorende niveaus! Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande NEAR analyse werd op 14 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: