Home » Nieuws » LUNA stakers stemmen tot nu toe massaal voor herstelplan » Crypto Insiders

LUNA stakers stemmen tot nu toe massaal voor herstelplan » Crypto Insiders


De officiële stemronde voor het herstelplan van Terra (LUNA) is begonnen. LUNA stakers kunnen nu stemmen of zij voor of tegen het voorstel van Terra-oprichter Do Kwon zijn. Op het moment van schrijven lijkt het voorstel af te stevenen op een overwinning, en wat dit betekent voor Terra lees je in dit artikel.

LUNA stakers stemmen over herstelplan

Er wordt sinds gisteren gestemd over voorstel nummer 1623. De stemmingsrondes op Terra bestaan uit verschillende onderdelen en bepaalde drempels moeten behaald worden voordat de stemming legitiem is. Zo moet tenminste 40% van de gestakede LUNA gestemd hebben. Hierbij is 1 LUNA, 1 stem waard.

Zodra dit “quorum” behaald is, is de uitslag dus legitiem. En zoals het er nu naar uitziet gaan de meeste stemmen naar het ja-kamp. 115.865.061 LUNA is ingezet op ja, wat ongeveer 78% van de stemmen vertegenwoordigt. 20% stemde tot nu toe tegen het voorstel. Voordat het voorstel aangenomen kan worden moet het “No with veto” kamp niet groter worden dan 33,4% van de stemmen. Dat kan dus nog even spannend worden!

De huidige stand van zaken voor voorstel 1623 – Bron: Terra

Wat is het LUNA herstelplan?

Het voorstel voor het herstelplan bestaat uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste onderdeel is dat er een nieuwe Terra blockchain wordt gecreëerd, ook wel een hard fork genoemd. Deze blockchain zal geen algoritmische stablecoin meer hebben.

Vervolgens zal de oude blockchain worden omgedoopt naar Terra Classic. De LUNA die daar op staat krijgt de naam Luna Classic (LUNC), dit om verwarring met de nieuwe chain te voorkomen. De nieuwe blockchain krijgt dan de naam Terra en de cryptocurrency LUNA.

Om het nieuwe netwerk van de grond te krijgen, en als een soort compensatie voor de huidige LUNA holders, zal een airdrop gehouden worden:

“Luna wordt gedropt onder Luna Classic stakers, Luna Classic-houders, resterende UST-houders en essentiële app-ontwikkelaars van Terra Classic. De wallet van Terraform Labs wordt verwijderd van de whitelist voor de airdrop, waardoor Terra een blockchain wordt die volledig eigendom is van de gemeenschap.”

Eerder was te lezen dat de community nog tegen het voorstel was. Dat betrof toen echter een open poll op het forum, en dus niet een officiële stemmingsronde. Bekijk hier een video over het herstelplan van Terra.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Ethereum analyse: ETH koers lijkt kantelpunt bereikt te hebben

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

 • Coca Cola en Crypto.com lanceren WK voetbal NFT’s

  Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is in volle gang en brengt miljoenen voetbalfans samen in de strijd om de felbegeerde gouden WK-beker. Het WK is tevens de ideale mogelijkheid om een passende non-fungible token (NFT) collectie te lanceren. Coca Cola wilt de gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan en heeft een samenwerking gesloten met

 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: