Home » Nieuws » LUNA stakers stemmen tot nu toe massaal voor herstelplan » Crypto Insiders

LUNA stakers stemmen tot nu toe massaal voor herstelplan » Crypto Insiders


De officiële stemronde voor het herstelplan van Terra (LUNA) is begonnen. LUNA stakers kunnen nu stemmen of zij voor of tegen het voorstel van Terra-oprichter Do Kwon zijn. Op het moment van schrijven lijkt het voorstel af te stevenen op een overwinning, en wat dit betekent voor Terra lees je in dit artikel.

LUNA stakers stemmen over herstelplan

Er wordt sinds gisteren gestemd over voorstel nummer 1623. De stemmingsrondes op Terra bestaan uit verschillende onderdelen en bepaalde drempels moeten behaald worden voordat de stemming legitiem is. Zo moet tenminste 40% van de gestakede LUNA gestemd hebben. Hierbij is 1 LUNA, 1 stem waard.

Zodra dit “quorum” behaald is, is de uitslag dus legitiem. En zoals het er nu naar uitziet gaan de meeste stemmen naar het ja-kamp. 115.865.061 LUNA is ingezet op ja, wat ongeveer 78% van de stemmen vertegenwoordigt. 20% stemde tot nu toe tegen het voorstel. Voordat het voorstel aangenomen kan worden moet het “No with veto” kamp niet groter worden dan 33,4% van de stemmen. Dat kan dus nog even spannend worden!

De huidige stand van zaken voor voorstel 1623 – Bron: Terra

Wat is het LUNA herstelplan?

Het voorstel voor het herstelplan bestaat uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste onderdeel is dat er een nieuwe Terra blockchain wordt gecreëerd, ook wel een hard fork genoemd. Deze blockchain zal geen algoritmische stablecoin meer hebben.

Vervolgens zal de oude blockchain worden omgedoopt naar Terra Classic. De LUNA die daar op staat krijgt de naam Luna Classic (LUNC), dit om verwarring met de nieuwe chain te voorkomen. De nieuwe blockchain krijgt dan de naam Terra en de cryptocurrency LUNA.

Om het nieuwe netwerk van de grond te krijgen, en als een soort compensatie voor de huidige LUNA holders, zal een airdrop gehouden worden:

“Luna wordt gedropt onder Luna Classic stakers, Luna Classic-houders, resterende UST-houders en essentiële app-ontwikkelaars van Terra Classic. De wallet van Terraform Labs wordt verwijderd van de whitelist voor de airdrop, waardoor Terra een blockchain wordt die volledig eigendom is van de gemeenschap.”

Eerder was te lezen dat de community nog tegen het voorstel was. Dat betrof toen echter een open poll op het forum, en dus niet een officiële stemmingsronde. Bekijk hier een video over het herstelplan van Terra.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Deze crypto trader mag zichzelf na 5 maanden een whale noemen

  De crypto wereld staat voor velen bekend als een industrie om snel rijk te worden. Terwijl dit uiteraard niet de realiteit omvat, valt het niet te ontkennen dat investeerders met absurde winsten met enige regelmaat het crypto nieuws halen. Zo zorgde de meest recente hype binnen de industrie, de meme-coin Pepe (PEPE), er bijvoorbeeld voor

 • Bitcoin koers pump: Deze prijzen houd ik nu in de gaten

  Bitcoin (BTC) schoot dit weekend aardig in waarde omhoog. De positieve impuls vloeide voort uit het feit dat er een deal is bereikt in de Verenigde Staten omtrent het schuldenplafond. Daarbij leek een short squeeze nog een impuls omhoog te veroorzaken. Meestal zijn pumps in het weekend “scam pumps,” maar hoe zit dit nu? In mijn nieuwe

 • Ethereum trekt fors aan in groene markt, deze crypto stijgt zelfs 1.000%

  De crypto markt ziet eindelijk weer een opleving in mei en dat kort voordat de maand eindigt. In de Verenigde Staten werd tijdens het weekend eindelijk een deal gesloten omtrent het schuldenplafond en dat haalde wat angst uit de markt. Op enkele uitzonderingen na kleurt vrijwel de gehele markt groen vandaag en stijgt de totale

 • Ethereum whales accumuleren flink sinds start van het jaar, bullish?

  Eerder deze maand kon je in het Ethereum nieuws lezen dat het aantal ethereum (ETH) whales, ofwel de grootbezitters binnen het ecosysteem, was gedaald na de langverwachte Shapella update op het netwerk. Deze hard fork maakte het onder andere mogelijk voor investeerders om hun gestakete ETH op te nemen uit de staking contracten. Wanneer er

 • Bitcoin lanceert belangrijke update, dit verandert er

  Bitcoin Core versie 25.0 is nu eindelijk beschikbaar op het GitHub platform, een online platform voor softwareprojecten. De langverwachte update markeert een belangrijke mijlpaal voor het Bitcoin (BTC) netwerk en introduceert een aantal nieuwe functies voor de grootste cryptovaluta op de markt. Wat is Bitcoin Core? Bitcoin Core is de software die gebruikt wordt door nodes

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: