Home » Nieuws » maakt bitcoin koers ‘relief rally’ naar $30.000?

maakt bitcoin koers ‘relief rally’ naar $30.000?


Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 3,9% gedaald en sinds middennacht met 4,2% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.900 op crypto exchange Coinbase en €21.450 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 10,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $418 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister was op Crypto Insiders te lezen wat wellicht nodig is om de bitcoin koers naar $100.000 te brengen. De kans hierop lijkt namelijk volgens onderzoekers een stuk groter te zijn dan dat bitcoin naar $0 gaat. Deze onderzoekers delen deze mening en denken dat bitcoin pas aan het begin van zijn adopticurve zit. Zij verwachten dat uiteindelijk maar dan een miljard mensen crypto zullen bezitten.

$30.000 is de volgende stop voor bitcoin

Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 3,9% gedaald en sinds middennacht met 4,2% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.900 op crypto exchange Coinbase en €21.450 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 10,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $418 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

De analist vergelijkt de huidige prijsactie met die van mei tot en met juli 2021. Hier zakte de koers in enkele weken van een piek van $65.000 naar een bodem van $29.000. Toen volgde een periode van zijwaartse en prijsactie voordat bitcoin weer uitbrak en begon te stijgen. Vervolgens steeg de koers van bitcoin in slechts twee maanden met 80%.

Toch verwacht Merten dat bitcoin ditmaal niet direct even hard stijgt. Toch is hij ervan overtuigd dat de koers op korte termijn zal herstellen tot $30.000. Hij blijft echter voorzichting omdat de macro-economische factoren nog een grote rol spelen.

Premium crypto analyse van de dag: APE

In de Discord omgeving hebben de analisten van Crypto Insiders onlangs een nieuwe lading technische analyses gedeeld, waaronder van apecoin (APE). Het was toen nog niet helemaal duidelijk welke kant APE op zou gaan. De koers kon zowel een ABC als 12345 Elliott Wave patroon vormen. Ondertussen woirdt het duidelijk welke kant APE op lijkt te gaan. Deze update werd in de Discord community gedeeld.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande APE analyse werd op 21 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Crypto koersvoorspelling: Coinbase notering zorgt voor stijging

  In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Near Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het

 • Nieuwe EU crypto wet had Terra debacle kunnen voorkomen: EU adviseur

  Een ambtenaar van de Europese Unie heeft tijdens de Korea Blockchain Week conferentie in Seoul aangegeven dat de val van Terra (LUNA) voorkomen had kunnen worden. Met de nieuwe vereisten die meekomen met de Crypto Assets (MiCA) wet had Terra nooit kunnen falen. Nieuwe wet voor de Europese cryptocurrency industrie Dit nieuwe juridische kader, die

 • Binnenkort kun je NFT’s van Rembrandts Nachtwacht kopen

  Er bestaan plannen om een waar digitaal Rembrandt-museum op te richten waarin alle werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn te bezichtigen zullen zijn. Om dit digitale museum te financieren heeft de Rembrandt Heritage Foundation besloten om non-fungible tokens (NFT) van de Nachtwacht in de verkoop te gooien. Rembrandt NFT’s Het zal hier gaan

 • Waarom je als crypto-investeerder een voordeel hebt in het casino

  Als je graag investeert in cryptocurrencies, dan hoor je vermoedelijk wel eens dat het niets meer is dan gokken. Maar niets is minder waar – je kunt er zelfs heel veel van leren. Want investeren in cryptocurrencies en andere activa doe je niet zomaar, en de technieken die je kunt gebruiken kun je toepassen op

 • Bitcoin stuit op weerstand bij $25k, geeft dit nieuws een boost?

  De groene golf die de relatief meevallende inflatiecijfers veroorzaakte voor bitcoin (BTC) en de meeste andere koersen, lijkt vanmiddag op weerstand te stuiten. Toch was er vandaag opvallend goed nieuws te melden, wat de koers een extra zetje kan geven in het doorbreken van de huidige weerstandszone. Bitcoin prijs stijgt 2% naar $24.500 Maar eerst

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: