Home » Nieuws » Michaël van de Poppe en Coinmerce gaan samen crypto kennis delen

Michaël van de Poppe en Coinmerce gaan samen crypto kennis delen


Cryptocurrency handelsplatform Coinmerce en Michaël van de Poppe – in de crypto scene bekend als Crypto Michael – gaan een interessante samenwerking aan. In deze samenwerking met Michaël en zijn bedrijf Eight Global staan educatie en het delen van kennis centraal.

Crypto Michael, die al geruime tijd handelt in cryptocurrencies, verwierf zijn bekendheid voornamelijk middels zijn YouTube- en Twitterkanaal. Daarnaast timmert hij aan de weg met Eight Global, waarmee hij investeerders en crypto traders helpt een efficiëntere handelsstrategie te ontwikkelen.

Coinmerce, opgericht door de broers Nick en Luc Smits van Oyen, maakt cryptocurrencies toegankelijk sinds 2017. Coinmerce legt de focus op de eenvoud in koop- en verkoopmogelijkheden, faciliteert inmiddels de handel in 200 cryptocurrencies en biedt het meest uitgebreide aanbod aan crypto’s als het gaat om staking en earning.

coinmerce_eight

Head of Marketing bij Coinmerce Christiaan Jimmink laat het volgende weten over de nieuwe samenwerking:

We zijn ontzettend trots om een samenwerking aan te gaan met een toonaangevende naam binnen de industrie. Samen met Michaël en Eight Global kunnen wij educatie en kennisdeling naar een hoger niveau tillen binnen de cryptowereld.

Michaël van Eight Global vult hierin aan:

Wij zijn blij om een samenwerking aan te mogen gaan met Coinmerce. Eight Global is altijd op zoek naar sterke partners om onze eigen brand te versterken en konden hierin een mooie aansluiting vinden met Coinmerce. Coinmerce en Eight Global zijn vergelijkbaar, sterke teams met grote plannen voor de toekomst en met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat beide partijen toekomstgericht kunnen gaan bouwen.

Over Michaël van de Poppe

Michaël is als Crypto Michael een van de bekendste persoonlijkheden in de Nederlandse crypto scene. Op zijn YouTube-kanaal (meer dan 150.000 abonnees) en zijn Twitter-kanaal (meer dan 600.000 volgers) deelt hij koersverwachtingen van verschillende cryptocurrencies. In 2020 richtte hij Eight Global op, waar hij als CEO actief is en met 15 medewerkers klanten assisteert in het op orde brengen van persoonlijke financiën.

Over Coinmerce

Coinmerce maakt cryptocurrencies voor iedereen toegankelijk sinds 2017. Drie jaar later, in 2020, was Coinmerce een van de eerste crypto-handelsplatformen die licentie verkreeg van De Nederlandsche Bank. Vorig jaar opende Coinmerce een fysieke cryptowinkel in Nederland.

👉🏼 Koop voor €100 aan crypto en ontvang €10 gratis van Coinmerce!


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Binance CEO: voormalig FTX CEO hoort bij de grootste frauders ooit

  Binance CEO Changpeng Zhao haalt opnieuw uit naar voormalig FTX CEO Sam Bankman-Fried door hem in het rijtje van de grootste frauders uit de geschiedenis te plaatsen. De implosie van het handelsplatform van FTX zorgde voor vermogensverliezen van miljoenen mensen. Niet alleen bij de gebruikers van FTX, maar überhaupt voor mensen die in crypto investeren

 • Bitcoin koers zakt onder $17.000 terwijl recordbedrag exchanges verlaat

  Bitcoin (BTC) kwam een week geleden voor het eerst sinds de FTX crash eindelijk weer boven $17.000 uit. Ondanks enkele dipjes, hield de koers stand en piekte maandag rond $17.400. Vanochtend verliest bitcoin echter grip op de $17.000 en maakte een snelle duik naar $16.750. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit

 • Binance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: