Home » Nieuws » Op de boerderij of het platteland?

Op de boerderij of het platteland?


Het eindsignaal nadert! We zijn namelijk alweer bij de derde ronde van de Crypto Chase van PostNL beland. Door mee te spelen maak je kans om de allereerste NFT-cryptopostzegels van het Nederlandse postbedrijf te bemachtigen. Inmiddels hebben we al twee rondes achter de rug en dat betekent dat het vandaag tijd is voor de op-een-na-laatste hint van de Crypto Chase! Een plekje op de felbegeerde whitelist komt nu wel heel erg dichtbij.

PostNL NFT-cryptopostzegel

Wat houdt die Crypto Chase nu precies in? Het is een spel dat PostNL in samenwerking met Crypto Insiders heeft bedacht om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden gegarandeerd een NFT-cryptopostzegel, de NL crypto stamp, kunnen bemachtigen. De oplage is erg beperkt en bij vergelijkbare cryptopostzegels in het buitenland waren deze binnen de kortste keren uitverkocht.

Zij die beslist niet buiten de boot willen vallen,, doen er daarom goed aan om mee spelen met de Crypto Chase. Elke week wordt er door PostNL een hint gegeven over het dier dat op deNL crypto stampde NL crypto stamp te zien zal zijn. Mocht je na vier hints in staat zijn om het verband te leggen, en ook daadwerkelijk het goede antwoord doorgeven, dan is de kans dat je de eigenaar wordt van een unieke NFT-cryptopostzegel groot.

Dit is alweer de derde hint. Als je de vorige twee hints hebt gemist dan kun je je hier nog inlezen. 

Dan volgt nu: Hint nummer drie!

Te hooi en te gras

In het boek Te hooi en te gras blikt schrijver Rien Poortvliet met heimwee terug op het traditionele boerenbedrijf en plattelandsleven. Een boek over boeren, boerderijen, vee en nog veel meer. PostNL heeft hierover in 2020 een prachtig postzegelvel uitgebracht.

Afbeelding 1: De derde hint in de PostNL Crypto Chase

Leeft het beest op de boerderij of misschien toch elders op het platteland?

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef hier je antwoord door!

Nog maar één hint te gaan!

Dat was alweer de derde en op-een-na-laatste hint van de Crypto Chase.. Mocht je op dit moment nog niet in staat zijn om het verband tussen deze en de voorgaande hints te leggen? Wellicht dat de laatste hint de nog ontbrekende schakel zal zijn.

Volgende week zal de grote finale plaatsvinden en deze kun je op dat moment zoals gewoonlijk weer vinden op Crypto Insiders.

Voor meer informatie over de NL crypto stamp kun je hier terecht.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Kolen nog populairste bron voor bitcoin mining, maar gebruik neemt af

  Een onderzoek van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF) openbaarde dinsdag groot nieuws over de bitcoin (BTC) mining sector. Volgens het onderzoek is de ‘elektriciteitsmix’ voor bitcoin mining de laatste jaren aan het veranderen. Fossiele brandstoffen in bitcoin mining Volgens het onderzoek werd begin dit jaar 62% van de elektriciteit voor bitcoin mining geproduceerd

 • Zo bepaal je de waarde van de populaire PostNL NFT’s

  Een paar dagen geleden ging PostNL van start met de mainsale van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ bleek razend populair tijdens de voorverkoop en ook tijdens de meest recente verkoopronde gingen de cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen verzamelaars waren enorm geïnteresseerd, ook crypto-handelaren wilden niet buiten de boot vallen

 • Gezochte Terra Luna oprichter Do Kwon ontkent dat hij zich verstopt

  Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt niet alleen gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten, maar inmiddels ook door Interpol. Hij ontving gisteren een zogeheten “Red Notice” van de internationale politieorganisatie, en dat betekent dat hij nu op de opsporingslijst van Interpol staat. Luna oprichter zou zich niet verstoppen Inmiddels heeft de oprichter van de ingestorte cryptocurrency

 • Bitcoin stoot 0,1% van totale CO2-uitstoot uit, maar het neemt af

  Het minen van bitcoin (BTC) kost een hoop energie. Dit feit is dan ook een van de belangrijkste tegenargumenten van ‘Bitcoin haters’ die de crypto het liefst ten onder zien gaan, of over zien stappen naar Proof-of-Stake (PoS) zoals Ethereum (ETH) dat deed. Maar hoe groot is de impact van BTC nu echt? Het Cambridge Centre for

 • Bitcoin stijgt en gaat strijd aan met dollar terwijl aandelen dalen

  De bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen uren een verrassende wending gemaakt. Terwijl de Amerikaanse S&P 500 de laagste dagsluiting sinds 2020 achter de rug heeft, staat bitcoin op het moment van schrijven ruim 7 procent in de plus. Het lijkt erop dat het monster eindelijk wakker wordt en het de dollar lastig wil maken.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: