Home » Nieuws » PostNL aanwezig met crypto stamp NFT

PostNL aanwezig met crypto stamp NFT


De Blockchain Expo in de RAI Amsterdam is 20 september succesvol afgetrapt. Het evenement stond uiteraard volledig in het teken van de wereld van blockchain en cryptocurrencies en duurt twee volle dagen. Een aantal grote namen binnen de industrie was aanwezig en in dit artikel geven we een korte sfeerimpressie van de eerste dag.

Blockchain Expo 2022

De Blockchain Expo in Amsterdam is al een paar jaar de grootste beurs voor blockchain-gerelateerde ontwikkelingen in heel Europa. Er waren in totaal meer dan 5.000 bezoekersen er waren zeker 200 bedrijven in de RAI Amsterdam aanwezig om bijvoorbeeld hun laatste technische innovatie tentoon te stellen. Ook hebben er meer dan 150 verschillende sprekers gesproken over hun visie voor de crypto-industrie, nu en in de toekomst.

Onder de aanwezigen zagen we enkele grote namen. Niet alleen vaste klanten binnen de crypto-industrie, zoals bijvoorbeeld Chainalysis en de EOS Foundation waren aanwezig. Ook zagen we veel bedrijven die op dit moment wellicht niet direct met de crypto-industrie in verband worden gebracht, maar hierin wel hun strepen aan het verdienen zijn. Denk hierbij aan: Amazon Web Services (AWS), ING, Bosch, Vodafone, en uiteraard PostNL. 

Het publiek bestond vanzelfsprekend uit crypto-enthousiastelingen en ontwikkelaars. De toegang was gratis, dus iedereen heeft deel uit kunnen maken van deze unieke blockchain-expo.

PostNL op de Blockchain Expo

Prominent aanwezig op de expo was ook het grootste Nederlandse postbedrijf, PostNL. Zij stonden hier, niet geheel verrassend, om hun nieuwe NFT-cryptopostzegel tentoon te stellen. Deze ‘NL crypto stamp’ werd deze maand voor het eerst onthuld en op de Blockchain Expo konden bezoekers de cryptopostzegel in ‘levende lijve’ aanschouwen.

postnl_crypto_stamp_overhandiging
Afbeelding 1: De overhandiging van de allereerste Nederlandse crypto stamp

Het was enorm druk bij de stand van PostNL en de eerste 100 duo-sets met daarin zowel de NL crypto stamp als de cryptopostzegel van Oostenrijkse post, waren in no time uitverkocht.. Hieruit blijkt maar weer eens dat de interesse in de NFT-cryptopostzegel groot is. Vandaag start de mainsale van de NL crypto stamp. Wil je niet buiten de boot vallen, zorg dan dat je op tijd achter je computer zit. Om 10.00 uur precies gaat de webshop open.

👉🏼 Lees vanaf 10.00 uur verder op de website van PostNL voor de mainsale.

Augmented reality stier

PostNL had naast de NFT-cryptopostzegel ook nog iets anders meegenomen naar de Blockchain Expo: Een augmented reality stier. Dit is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een stier die je na het scannen van een QR-code met je smartphone kan projecteren op de echte wereld. Uiteraard werd hier gekozen voor een stier, omdat dit dier ook te zien is op elke cryptopostzegel.

Volgens PostNL kun je op deze manier de virtuele wereld van non-fungible tokens (NFT) verbinden met de echte wereld; een geestige gimmick.

postnl_crypto_stamp_AR
Afbeelding 2: De slapende stier in augmented reality


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin lanceert belangrijke update, dit verandert er

  Bitcoin Core versie 25.0 is nu eindelijk beschikbaar op het GitHub platform, een online platform voor softwareprojecten. De langverwachte update markeert een belangrijke mijlpaal voor het Bitcoin (BTC) netwerk en introduceert een aantal nieuwe functies voor de grootste cryptovaluta op de markt. Wat is Bitcoin Core? Bitcoin Core is de software die gebruikt wordt door nodes

 • Bitcoin schiet naar hoogste prijs in 3 weken door schuldenplafond deal

  Bitcoin (BTC) dipte vorige week nog onder $26.000, maar kon de afgelopen dagen sterk herstellen. Bitcoin brak gisteren door de $27.200, gisterenavond door de $27.600 en tikte afgelopen nacht een piek aan van $28.450, de hoogste prijs in drie weken. Vervolgens leek de koers vanochtend support op te zoeken rond $28.000, maar zakt daar op

 • Populaire crypto kan vanaf hier met 60% stijgen

  In dit artikel delen we een exclusieve analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren. Onze community biedt een veilige

 • Bitcoin koers knalt door weerstand en bereikt volgende halte

  Gisteren was te zien hoe de bitcoin koers een flinke stijging kon neerzetten nadat er goed nieuws vanuit de Verenigde Staten kwam. Gisteravond ging het feestje nog even door. Na een korte pauze wisten de bulls de BTC koers namelijk door de weerstand bij $27.400 te drukken! Bitcoin koers breekt uit De BTC prijs bereikte in de

 • FBI waarschuwt voor crypto-gerelateerde mensenhandel

  De Federal Bureau of Investigation (FBI) waarschuwt Amerikaanse burgers om op te passen voor crypto-gerelateerde mensenhandel. Er gaan volgens de Amerikaanse veiligheidsdienst nepadvertenties rond om te komen werken in de Zuidoost-Aziatische crypto industrie. Vervolgens moeten de slachtoffers tegen hun wil in anderen oplichten. Nepvacatures voor crypto oplichting Op het eerste gezicht lijken de advertenties zeer

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: