Home » Nieuws » Recordaantal Bitcoin Verstuurd naar Exchanges » Crypto Insiders

Recordaantal Bitcoin Verstuurd naar Exchanges » Crypto Insiders

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Er hangt veel angst op de markt, zo blijkt uit de fear and greed index die vandaag op 7 staat, een van de laagst gemeten standen ooit.

Dat traders bang voor zijn voor een verdere daling blijkt daarnaast uit het aantal investeerders die hun bitcoin (BTC) naar een exchange sturen. De exchange inflows stijgt naar een niveau dat we in 3,5 jaar niet meer hebben gezien.

De paniek werd het grootst toen bitcoin naar een bodem van $20.800 daalde, hoewel bitcoin vrij snel weer naar de $23.000 steeg was die paniek niet weg. Het aantal bitcoins dat exchanges binnen stroomde was 59.376 BTC in slechts 24 uur.

Data van CryptoQuant, een on-chain analyse platform, laat zien dat gebruikers van 21 grote exchanges hun coins naar de exchange wallet stuurde op 14 juni.

83.000 BTC verstuurd naar een exchange in een dag

Data van CryptoQuant geeft aan dat dit de hoogste hoeveelheid toestroom naar exchanges is sinds november 2018, waar er toen 83.481 BTC naar exchanges verstuurd werden.

Dat investeerders bang zijn is dus niet zo gek. Deze toestroom aan BTC zou dus mogelijk nog voor extra druk op de verkoopkant kunnen zorgen. Ongeveer een maand na de toestroom aan BTC uit november 2018 zagen we dat de koers de bodem had bereikt op $3.100.

Dagelijk worden er in de Premium omgeving van Crypto Insiders interessante polls geplaatst waarmee het sentiment op de markt gemeten wordt. In deze poll vroegen we onze leden of bitcoin nog verder zal dalen en uiteindelijk onder de $18.000 zal komen.

Uit deze poll is gebleken dat 50% van de leden er toch wel van overtuigd is dat we de bodem nog niet gezien hebben. Bijna 40% van de respondenten gaf aan dat $18.000 toch net iets te laag is. Ongeveer 10% heeft wijselijk aangegeven het toch niet zeker te weten.


Dit is wel interessant aangezien deze mening toch wel overeenkomt met de angst die op het moment op de markt heerst.

Echter is angst niet nodig, om deze angst leren te beheersten is het erg handig om een community te hebben met gelijkgestemde. Ook biedt een community met andere crypto handelaren een perfecte omgeving om je verder te verdiepen in wat crypto nu eigenlijk is, en hoe je er het beste mee kan handelen. Word lid van Crypto Insiders Premium en krijg toegang tot onze leerzame Discord. Daar kan je vragen stellen aan analisten, deskundigen en onze fanatieke community!

2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Video: hoofdanalist Crypto Insiders bekijkt bitcoin, cardano en meer

  Afgelopen week verzorgde onze hoofdanalist, Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve live ask me anything (AMA) sessie voor onze leden. De video is vanaf vandaag ook terug te zien voor alle bezoekers van Crypto Insiders! Klik op de onderstaande video om de AMA te bekijken. Technische crypto analyses, nu voor iedereen! In deze

 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: