Home » Nieuws » Recordaantal Bitcoin Verstuurd naar Exchanges » Crypto Insiders

Recordaantal Bitcoin Verstuurd naar Exchanges » Crypto Insiders


Er hangt veel angst op de markt, zo blijkt uit de fear and greed index die vandaag op 7 staat, een van de laagst gemeten standen ooit.

Dat traders bang voor zijn voor een verdere daling blijkt daarnaast uit het aantal investeerders die hun bitcoin (BTC) naar een exchange sturen. De exchange inflows stijgt naar een niveau dat we in 3,5 jaar niet meer hebben gezien.

De paniek werd het grootst toen bitcoin naar een bodem van $20.800 daalde, hoewel bitcoin vrij snel weer naar de $23.000 steeg was die paniek niet weg. Het aantal bitcoins dat exchanges binnen stroomde was 59.376 BTC in slechts 24 uur.

Data van CryptoQuant, een on-chain analyse platform, laat zien dat gebruikers van 21 grote exchanges hun coins naar de exchange wallet stuurde op 14 juni.

83.000 BTC verstuurd naar een exchange in een dag

Data van CryptoQuant geeft aan dat dit de hoogste hoeveelheid toestroom naar exchanges is sinds november 2018, waar er toen 83.481 BTC naar exchanges verstuurd werden.

Dat investeerders bang zijn is dus niet zo gek. Deze toestroom aan BTC zou dus mogelijk nog voor extra druk op de verkoopkant kunnen zorgen. Ongeveer een maand na de toestroom aan BTC uit november 2018 zagen we dat de koers de bodem had bereikt op $3.100.

Dagelijk worden er in de Premium omgeving van Crypto Insiders interessante polls geplaatst waarmee het sentiment op de markt gemeten wordt. In deze poll vroegen we onze leden of bitcoin nog verder zal dalen en uiteindelijk onder de $18.000 zal komen.

Uit deze poll is gebleken dat 50% van de leden er toch wel van overtuigd is dat we de bodem nog niet gezien hebben. Bijna 40% van de respondenten gaf aan dat $18.000 toch net iets te laag is. Ongeveer 10% heeft wijselijk aangegeven het toch niet zeker te weten.


Dit is wel interessant aangezien deze mening toch wel overeenkomt met de angst die op het moment op de markt heerst.

Echter is angst niet nodig, om deze angst leren te beheersten is het erg handig om een community te hebben met gelijkgestemde. Ook biedt een community met andere crypto handelaren een perfecte omgeving om je verder te verdiepen in wat crypto nu eigenlijk is, en hoe je er het beste mee kan handelen. Word lid van Crypto Insiders Premium en krijg toegang tot onze leerzame Discord. Daar kan je vragen stellen aan analisten, deskundigen en onze fanatieke community!


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: