Home » Nieuws » Recordaantal Bitcoin Verstuurd naar Exchanges » Crypto Insiders

Recordaantal Bitcoin Verstuurd naar Exchanges » Crypto Insiders


Er hangt veel angst op de markt, zo blijkt uit de fear and greed index die vandaag op 7 staat, een van de laagst gemeten standen ooit.

Dat traders bang voor zijn voor een verdere daling blijkt daarnaast uit het aantal investeerders die hun bitcoin (BTC) naar een exchange sturen. De exchange inflows stijgt naar een niveau dat we in 3,5 jaar niet meer hebben gezien.

De paniek werd het grootst toen bitcoin naar een bodem van $20.800 daalde, hoewel bitcoin vrij snel weer naar de $23.000 steeg was die paniek niet weg. Het aantal bitcoins dat exchanges binnen stroomde was 59.376 BTC in slechts 24 uur.

Data van CryptoQuant, een on-chain analyse platform, laat zien dat gebruikers van 21 grote exchanges hun coins naar de exchange wallet stuurde op 14 juni.

83.000 BTC verstuurd naar een exchange in een dag

Data van CryptoQuant geeft aan dat dit de hoogste hoeveelheid toestroom naar exchanges is sinds november 2018, waar er toen 83.481 BTC naar exchanges verstuurd werden.

Dat investeerders bang zijn is dus niet zo gek. Deze toestroom aan BTC zou dus mogelijk nog voor extra druk op de verkoopkant kunnen zorgen. Ongeveer een maand na de toestroom aan BTC uit november 2018 zagen we dat de koers de bodem had bereikt op $3.100.

Dagelijk worden er in de Premium omgeving van Crypto Insiders interessante polls geplaatst waarmee het sentiment op de markt gemeten wordt. In deze poll vroegen we onze leden of bitcoin nog verder zal dalen en uiteindelijk onder de $18.000 zal komen.

Uit deze poll is gebleken dat 50% van de leden er toch wel van overtuigd is dat we de bodem nog niet gezien hebben. Bijna 40% van de respondenten gaf aan dat $18.000 toch net iets te laag is. Ongeveer 10% heeft wijselijk aangegeven het toch niet zeker te weten.


Dit is wel interessant aangezien deze mening toch wel overeenkomt met de angst die op het moment op de markt heerst.

Echter is angst niet nodig, om deze angst leren te beheersten is het erg handig om een community te hebben met gelijkgestemde. Ook biedt een community met andere crypto handelaren een perfecte omgeving om je verder te verdiepen in wat crypto nu eigenlijk is, en hoe je er het beste mee kan handelen. Word lid van Crypto Insiders Premium en krijg toegang tot onze leerzame Discord. Daar kan je vragen stellen aan analisten, deskundigen en onze fanatieke community!


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

  De totale waarde van assets vastgezet in het Cardano (ADA) netwerk, ook wel total value locked (TVL) genaamd, is in rap tempo toegenomen. De stijging van decentralised finance (DeFi) heeft ook het Cardano netwerk niet overgeslagen. Sinds begin dit jaar steeg de TVL van Cardano met meer dan 200 procent. Cardano DeFi groeit hard Op

 • Let op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto

 • Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

  Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een

 • Waarom jij soms uit (onterechte) angst bitcoin verkoopt

  Michael Eisink is 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van bitcoin en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. We kennen waarschijnlijk allemaal het ik zei het toch fenomeen, in verschillende varianten. Mensen zijn geneigd tot het toepassen van

 • Tientallen bitcoin en crypto bedrijven willen naar Hong Kong

  Sinds kort heet Hong Kong crypto bedrijven van harte welkom. De stadstaat wil een een crypto vriendelijk wettelijk kader implementeren en heeft de ambitie om ware een crypto hub te worden. Sinds oktober hebben daarom al meer dan 80 bedrijven interesse getoond in een verhuizing naar Hong Kong, 23 hiervan hebben zelfs al plannen aangekondigd

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: