Home » Nieuws » Revolutionaire SocialBlox app nu verkrijgbaar voor Android en iPhone

Revolutionaire SocialBlox app nu verkrijgbaar voor Android en iPhone


SocialBlox is een relatief nieuw blockchain-bedrijf van Nederlandse bodem. Het heeft het ambitieuze doel om de wereld van social-media totaal op de schop te nemen. Uiteraard zal dit worden gedaan door middel van blockchain-technologie. De app van SocialBlox is ondertussen volledig gereed en dat betekent dat deze vanaf nu al beschikbaar is voor zowel Android als iPhone smartphones! 

SocialBlox is een platform dat beoogt om een andere weg in te slaan als het op social-media aankomt. Vandaag de dag is de kritiek op grote gevestigde spelers enorm, en dit komt vaak doordat dergelijke bedrijven lak hebben aan de privacy van hun gebruikers. In veel gevallen zijn deze gebruikers namelijk simpelweg het product die tegen grof geld worden verkocht aan adverteerders.

Privacy staat bij SocialBlox juist hoog in het vaandel. Gebruikers kunnen zelf kiezen of zij advertenties te zien krijgen en gebruikersdata zal onder geen beding aan de hoogste bieder worden doorverkocht.

Daarnaast gebruikers SocialBlox blockchain-technologie om een aantal unieke functies aan gebruikers te bieden. De belangrijkste van deze functies zijn zonder twijfel de zogeheten challenges. Gebruikers kunnen met deze challenges andere gebruikers uitdagen om iets te doen. Mochten zij uiteindelijk de challenge succesvol afronden dan krijgen zij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Je kunt dus in principe geld verdienen door gebruik te maken van het SocialBlox platform! Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts.

SocialBlox-app lancering!

SocialBlox begon eerder dit jaar met de beta-fase van het daadwerkelijke social-mediaplatform. Hier werden alle functionaliteiten door een beperkte groep gebruikers uitvoerig getest. Ondertussen kan er gesteld worden dat dit alles naar behoren werkt en grote obstakels zijn tijdens maanden testen niet opgedoken. Dat betekent dat SocialBlox klaar is om een nieuwe stap te maken. Die stap is de app toegankelijk maken voor iedereen!

SocialBlox is vanaf vanochtend beschikbaar op de Google Playstore en de Appstore van Apple. Dat betekent dat iedereen zich nu kan aanmelden bij SocialBlox en kan participeren aan de revolutie die SocialBlox hoopt te ontketenen.

Daarnaast is het team van SocialBlox zelfs bezig om een crypto-licentie in Dubai te bemachtigen. Hiermee opent uiteraard de markt in het Midden-Oosten, maar als extra kers op de taart stelt dit SocialBlox ook in staat om een eigen crypto-exchange van de grond te krijgen. 

SocialBlox is op het moment al regelmatig op de televisie te zien als shirtsponsor van FC Emmen in de Eredivisie. Hier komt echter nog een schepje bovenop. SocialBlox heeft namelijk ook de sprong naar de pokerwereld gemaakt. Tijdens de World Series of Poker en Master Classics of Poker zal er door spelers gespeeld worden in een speciaal door SocialBlox ontworpen outfit. 

Kortom, er staat dus een heleboel te gebeuren voor SocialBlox in de nabije toekomst!

SBLX kopen

Wil jij als early adopter nu meedoen met de social-media revolutie van SocialBlox, dan kun je alvast investeren in SBLX. Deze tokens zijn op verschillende plekken te koop. Zo kun je bij de Nederlandse exchange Knaken.nl terecht, maar ook op Uniswap is het mogelijk om SBLX tokens aan te schaffen tegen een nog altijd enorm aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de volledig vernieuwde website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

  De totale waarde van assets vastgezet in het Cardano (ADA) netwerk, ook wel total value locked (TVL) genaamd, is in rap tempo toegenomen. De stijging van decentralised finance (DeFi) heeft ook het Cardano netwerk niet overgeslagen. Sinds begin dit jaar steeg de TVL van Cardano met meer dan 200 procent. Cardano DeFi groeit hard Op

 • Let op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto

 • Hoe staat het met de Ripple rechtszaak? Hier pak jij alvast 30 XRP gratis

  Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Al twee jaar is de crypto gemeenschap getuige van de slepende rechtszaak tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak lijkt voorzichtig de eindfase te naderen, en om dit te vieren geeft een

 • Waarom jij soms uit (onterechte) angst bitcoin verkoopt

  Michael Eisink is 20 jaar psycholoog en coach. In 2017 ontdekte hij de wondere wereld van bitcoin en sindsdien is hij besmet met de cryptokoorts. In zijn columns bekijkt hij crypto door het oog van een psycholoog. We kennen waarschijnlijk allemaal het ik zei het toch fenomeen, in verschillende varianten. Mensen zijn geneigd tot het toepassen van

 • Tientallen bitcoin en crypto bedrijven willen naar Hong Kong

  Sinds kort heet Hong Kong crypto bedrijven van harte welkom. De stadstaat wil een een crypto vriendelijk wettelijk kader implementeren en heeft de ambitie om ware een crypto hub te worden. Sinds oktober hebben daarom al meer dan 80 bedrijven interesse getoond in een verhuizing naar Hong Kong, 23 hiervan hebben zelfs al plannen aangekondigd

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: