Home » Nieuws » Revolutionaire SocialBlox app nu verkrijgbaar voor Android en iPhone

Revolutionaire SocialBlox app nu verkrijgbaar voor Android en iPhone


SocialBlox is een relatief nieuw blockchain-bedrijf van Nederlandse bodem. Het heeft het ambitieuze doel om de wereld van social-media totaal op de schop te nemen. Uiteraard zal dit worden gedaan door middel van blockchain-technologie. De app van SocialBlox is ondertussen volledig gereed en dat betekent dat deze vanaf nu al beschikbaar is voor zowel Android als iPhone smartphones! 

SocialBlox is een platform dat beoogt om een andere weg in te slaan als het op social-media aankomt. Vandaag de dag is de kritiek op grote gevestigde spelers enorm, en dit komt vaak doordat dergelijke bedrijven lak hebben aan de privacy van hun gebruikers. In veel gevallen zijn deze gebruikers namelijk simpelweg het product die tegen grof geld worden verkocht aan adverteerders.

Privacy staat bij SocialBlox juist hoog in het vaandel. Gebruikers kunnen zelf kiezen of zij advertenties te zien krijgen en gebruikersdata zal onder geen beding aan de hoogste bieder worden doorverkocht.

Daarnaast gebruikers SocialBlox blockchain-technologie om een aantal unieke functies aan gebruikers te bieden. De belangrijkste van deze functies zijn zonder twijfel de zogeheten challenges. Gebruikers kunnen met deze challenges andere gebruikers uitdagen om iets te doen. Mochten zij uiteindelijk de challenge succesvol afronden dan krijgen zij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Je kunt dus in principe geld verdienen door gebruik te maken van het SocialBlox platform! Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts.

SocialBlox-app lancering!

SocialBlox begon eerder dit jaar met de beta-fase van het daadwerkelijke social-mediaplatform. Hier werden alle functionaliteiten door een beperkte groep gebruikers uitvoerig getest. Ondertussen kan er gesteld worden dat dit alles naar behoren werkt en grote obstakels zijn tijdens maanden testen niet opgedoken. Dat betekent dat SocialBlox klaar is om een nieuwe stap te maken. Die stap is de app toegankelijk maken voor iedereen!

SocialBlox is vanaf vanochtend beschikbaar op de Google Playstore en de Appstore van Apple. Dat betekent dat iedereen zich nu kan aanmelden bij SocialBlox en kan participeren aan de revolutie die SocialBlox hoopt te ontketenen.

Daarnaast is het team van SocialBlox zelfs bezig om een crypto-licentie in Dubai te bemachtigen. Hiermee opent uiteraard de markt in het Midden-Oosten, maar als extra kers op de taart stelt dit SocialBlox ook in staat om een eigen crypto-exchange van de grond te krijgen. 

SocialBlox is op het moment al regelmatig op de televisie te zien als shirtsponsor van FC Emmen in de Eredivisie. Hier komt echter nog een schepje bovenop. SocialBlox heeft namelijk ook de sprong naar de pokerwereld gemaakt. Tijdens de World Series of Poker en Master Classics of Poker zal er door spelers gespeeld worden in een speciaal door SocialBlox ontworpen outfit. 

Kortom, er staat dus een heleboel te gebeuren voor SocialBlox in de nabije toekomst!

SBLX kopen

Wil jij als early adopter nu meedoen met de social-media revolutie van SocialBlox, dan kun je alvast investeren in SBLX. Deze tokens zijn op verschillende plekken te koop. Zo kun je bij de Nederlandse exchange Knaken.nl terecht, maar ook op Uniswap is het mogelijk om SBLX tokens aan te schaffen tegen een nog altijd enorm aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de volledig vernieuwde website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Ethereum analyse: ETH koers lijkt kantelpunt bereikt te hebben

  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste

 • Coca Cola en Crypto.com lanceren WK voetbal NFT’s

  Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is in volle gang en brengt miljoenen voetbalfans samen in de strijd om de felbegeerde gouden WK-beker. Het WK is tevens de ideale mogelijkheid om een passende non-fungible token (NFT) collectie te lanceren. Coca Cola wilt de gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan en heeft een samenwerking gesloten met

 • Crypto recap 05-12: Bitvavo over cryptowinter, en meer crypto nieuws

  Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vinden we uitspraken van de

 • Bitcoin kan in 2023 naar de $5.000 zakken, volgens bank uit VS

  Standard Chartered, een bank gevestigd in de Verenigde Staten, deelt aan het einde van elk jaar een lijst van mogelijke verrassingen voor het volgende jaar, zo ook dit jaar. In de lijst wordt bijvoorbeeld gesproken over een mogelijke impeachment van president Biden, maar ook bitcoin (BTC) staat in de lijst. Helaas voor bitcoin investeerders is

 • Mysterieuze bitcoin miner deelt BTC handtekening uit 2009

  Op 31 oktober 2008 werd in een negen pagina’s lange whitepaper het idee achter Bitcoin (BTC) uitgelegd. Na enkele maanden hard werken werd op 3 januari 2009 het eerste blok gemined van het nieuwe elektronische peer-to-peer geldsysteem. Op dat moment kwam de eerste vijftig BTC op de markt, een historische gebeurtenis. Op 12 januari 2009

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: