Home » Nieuws » “Vandaag is een mooie dag”.

“Vandaag is een mooie dag”.


Het zal je vast en zeker niet ontgaan zijn; gisteren was in het crypto nieuws te lezen dat bezitters van Bored Ape Yacht Club (BAYC) non-fungible tokens (NFT’s) in aanmerking komen voor de nieuwe cryptocurrency van het project. En dat kan flink wat opleveren, zo blijkt. De Nederlandse YouTuber Kwebbelkop ontving namelijk maar liefst $167.000 aan gratis apecoins (APE)!

ApeCoin airdrop levert flink wat op

Gisteren was te lezen dat leden van de BAYC gratis APE tokens kunnen claimen. Sommigen noemen het ook wel “de dogecoin van NFT” en de hype omtrent de nieuwe crypto is dan ook groot.

Kwebbelkop, oftewel Jordi van den Bussche, was een van de gelukkige BAYC NFT bezitters die in aanmerking kwam voor de airdrop. Hij verdiept zich al een tijd in de NFT-wereld en kocht onder andere vijf BAYC NFT. Een daarvan is zijn profielfoto op Twitter middels de nieuwe NFT-functie van Twitter. In dit artikel lees je een exclusief interview met de YouTuber.

$167.000 aan gratis APE

De YouTuber, tevens oprichter van het NFT-platform LaunchMyNFT, maakte in een tweet bekend dat hij maar liefst $167.000 aan APE coins heeft ontvangen. “Vandaag is een mooie dag,” zo schrijft Van den Bussche:

“Ik heb vandaag $167.000 gratis gekregen omdat ik een Bored Ape heb. Vandaag is een mooie dag.”

In een latere tweet laat hij echter weten zijn APE tokens niet te zullen verkopen. “Ik wacht tot er een vorm van staking mogelijk is,” zo schrijft Kwebbelkop.

Apecoin airdrop zorgt voor enorme belasting Ethereum

De airdrop is enorm populair, net als de BAYC NFT’s zelf. Uit data van Nansen is een duidelijke piek te zien ten tijde van de lancering van de airdrop. Door de enorme toegenomen activiteiten als gevolg van de airdrop, stegen de gemiddelde transactiekosten op Ethereum (ETH) even flink.

Bron: Nansen
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • EU wil €2,4 miljard binnenhalen met crypto-belasting: documenten

  De Europese Unie is een van de meest vooraanstaande partijen als het gaat om regulatie. Het MiCA-wetsvoorstel dat eerder dit jaar is goedgekeurd moet eind volgend jaar officieel gelden. Helaas komen dit soort regulaties niet uit de lucht vallen, de overheid moet namelijk ook gefinancierd worden. Nieuwe belastingen voor crypto-investeerders moeten de oplossing gaan vormen.

 • Crypto recap 06-12: Dogecoin stijgt na Twitter-gerucht, XRP nieuws en meer

  Goedemorgen! Als je regelmatig Crypto Insiders in de gaten houdt dan weet je dat het crypto nieuws nooit stilstaat. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en dus kan je soms het overzicht missen. Daarom zetten wij iedere ochtend het belangrijkste nieuws voor je op een rij. In deze editie vind je interessant ripple

 • Veroorzaakt de Amerikaanse schuldenberg een nieuwe bullrun voor bitcoin?

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord over de gigantische Amerikaanse overheidsschuld. Inmiddels is de schuldenberg gegroeid tot het duizelingwekkende bedrag van 31,3 biljoen dollar. In theorie kan Amerika natuurlijk onbeperkt dollars printen, waardoor je zou denken dat dit geen probleem is. De realiteit is echter anders. In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe de schuldenberg

 • Bitcoin lijkt beter bestand tegen een recessie dan Meta

  Er wordt vaak gerefereerd naar Bitcoin (BTC) als een hedge tegen inflatie, maar 2022 heeft de tegenstanders van deze uitspraak een dienst weten te bewijzen. De koers van bitcoin is momenteel namelijk ongeveer 75% verwijderd van zijn all-time high in november 2021. Verreweg de meeste altcoins zijn zelfs nog verder in elkaar gezakt dit jaar

 • Timo’s take: Dit kan je tijdens de strenge cryptowinter blijven doen

  Als crypto-enthousiasteling zijn het moeilijke tijden; de koersen staan in het rood en bedrijven op instorten. Dit vormt natuurlijk weer nieuwe munitie voor allerlei media die schrijven dat crypto zoals bitcoin (BTC) “zeepbellen” zijn. Zelfs de Europese Centrale Bank (ECB) stelt dat BTC op weg is naar irrelevantie. Maar het feit is dat crypto er

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: