Home » Nieuws » vanmiddag gaat de IEO op crypto exchange FTX live.

vanmiddag gaat de IEO op crypto exchange FTX live.

Registreer je vandaag bij Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo! En ontvang €1.000,00 aan trading fee's!

Gisteren verscheen de eerste aankondiging op Crypto Insiders en vandaag is het al zover: om 14:00 Nederlandse tijd gaat de initial exchange offering (IEO) van C2X (CTX) live op crypto exchange FTX.

Wil je meer te weten komen over het project van C2X? Lees dan hier de uitgebreide Whitepaper. Wanneer je mee wilt doen met de IEO kun je op deze pagina terecht.

Alles over C2X

Wat is C2X precies? C2X is het blockchain gaming platform dat naar eigen zeggen het ‘ultieme blockchain gaming platform’ wil creëren waar iedereen aan mee kan doen en van kan genieten door simpelweg te spelen. Bezitters van C2X tokens krijgen bovendien mede zeggenschap over het ecosysteem, daar ze mogen stemmen op nieuwe beslissingen. Het platform van C2X is gebouwd rondom 3 pijlers:

 • Deelname. Zoals gezegd kan iedereen deelnemen aan de C2X blockchain, door gewoon hun games te spelen.
 • Productie. Alle spelers gaan bijdragen aan het C2X ecosysteem. Iedereen die gamet wordt namelijk tegelijkertijd een waarde creator
 • Winst voor iedereen. De toewijding van de fans en gamers moet beloond worden. C2X wil continu voortgang boeken en die doen ze onder andere door ‘circulation of value’ te faciliteren. De waarde blijft zodoende binnen het ecosysteem.

C2X games

C2X heeft al een reeks aan games uitgebracht en er zullen er nog veel volgen. Dit zal bijdragen aan de visie van C2X; het ultieme blockchain gaming platform worden.

C2X partners

C2X werkt ook samen met tal van partners. Een aantal van deze partners zijn Com2uS, Com2uS Holdings, Com2uS Platform en Terra. 

Eerdere IEO’s op FTX

De aanstaande IEO van C2X op FTX is zeker niet de eerste op de crypto exchange. FTX staat bekend om het lanceren van nieuwe projecten en eerdere IEO’s op FTX hebben overwegend mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand overzicht geeft alle eerdere IEO’s op FTX weer. Dit biedt geen garantie voor toekomstige IEO’s, zoals die van C2X, maar hoopgevend is het zeker.



2
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Op-een-na grootste Amerikaanse elektriciteitsbedrijf onderzoekt bitcoin mining

  Justin Orkney, Lead Rates and Regulatory Strategy Analyst bij Duke Energy, was op 26 juni te gast bij de bitcoin (BTC), energie en milieu podcast van Troy Cross. Hier bevestigde Orkney dat Duke Energy onderzoek doet naar bitcoin mining en dat de resultaten zullen aangeven hoe zij miners het beste kunnen aannemen voordat ze dit

 • Gaat Bitcoin nog verder dalen? John bekijkt BTC, AVAX en meer

  Er staat weer een nieuwe crypto analyes video van John voor jullie klaar. In deze video buigt John zich over de een mogelijke recessie, die wellicht zelfs al begonnen is. Daarnaast werpt John een blik op de koers van onder meer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tezos (XTZ) en avalanche (AVAX). Dit en nog meer zie

 • Cardano lanceert ‘Vasil hard fork’ op testnet

  Het Cardano (ADA) netwerk heeft gisteren een uiterst belangrijke mijlpaal op weg naar de uitrol van de langverwachte Vasil hard fork succesvol behaald. De hard fork werd namelijk met succes gelanceerd op het Cardano testnet. Hiermee komt een daadwerkelijke lancering op het mainnet van Cardano weer een stap dichterbij. Cardano Vasil hard fork Gisteren maakte

 • Binance-CEO sloeg bailouts crypto bedrijven af

  De afgelopen maand zijn er veel bedrijven in de cryptocurrency-industrie financieel in de problemen gekomen. Sommige bedrijven verdienden een bailout, en de Amerikaanse exchange FTX was er vroeg bij. Het gaf BlockFi al een bailout, en binnenkort komen daar vermoedelijk Bitcoin-miners bij. Maar Binance CEO Changpeng Zhao verklaart dat Binance eigenlijk eerder was dan FTX.

 • Meer dan 80% van Ethereum-stakers maakt verlies

  Een belangrijke drijfveer achter de afgelopen crypto-bullrun was staking van ether-tokens op Ethereum. ‘S werelds grootste layer 1-netwerk is namelijk aan het overstappen op Proof-of-Stake (PoS). Die drijfveer had op zichzelf al goed genoeg kunnen zijn om meer waarde vast te leggen op het netwerk, en daarmee ook in andere cryptocurrencies. Maar nu de markt

® Cryp-Tic.nl
%d bloggers liken dit: