Home » Nieuws » vooral ethereum, solana en polygon stijgen fors

vooral ethereum, solana en polygon stijgen fors


De cryptocurrency markt zag een behoorlijke opleving in de afgelopen 24 uur. Bitcoin (BTC) kon aardig stijgen en er zitten onder de altcoins een aantal flinke uitschieters tussen. Veel crypto koersen zijn echter vanochtend alweer aan het dalen en de totale marktkapitalisatie ligt nog steeds dik onder de $1 biljoen. Toch steeg deze met 3,5% in de afgelopen 24 uur naar $935 miljard. Er is echter nog altijd veel vrees in de markt dat we nog niet de bodem hebben gezien.

Ethereum stijgt met 8%

Ethereum (ETH) presteerde in de afgelopen 24 uur zeer sterk. De ether koers hield gisteren stand op de $1.050 en steeg naar een piek van $1.167 vanochtend. Sindsdien is ETH gezakt naar $1.140, maar de koers staat daarmee alsnog 8% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden. Ook andere tokens gerelateerd aan Ethereum presteren sterk, later daarover mee.

XRP, DOT, DOGE blijven iets achter

Ripple (XRP) blijft wat achter vandaag en kon afgelopen nacht niet de $0,33 breken. XRP zakt vanochtend naar $0,322 en staat daarmee 1,4% in de plus vandaag. Polkadot (DOT) trok al sterker aan, maar kon afgelopen nacht niet de $7,2 breken en zakt vanochtend flink. Met een prijs van $6,87 staat DOT alsnog 2% in de plus. Dogecoin (DOGE) toont een dergelijke beweging, werd vannacht op $0,07 afgewezen en komt nu op $0,068 uit waarmee koers 2,1% in de plus staat.

ADA, TRX, SHIB in de plus

Cardano (ADA) houdt vanochtend iets sterker stand en staat 2,5% in de plus. ADA kon vannacht echter nog niet $0,47 breken en valt terug naar $0,46. Tron (TRX) staat 2,6% in de plus, maar de $0,069 was nog een brug te ver. Shiba inu (SHIB) maakte afgelopen nacht nog een enorme beweging, maar zakt nu terug naar $0,0000104. Toch staat SHIB 2,9% in de plus vandaag.

AVAX, BNB, SOL stijgen flink

Avalanche (AVAX) trok in de afgelopen 24 uur nog iets sterker aan en staat 3,4% in de plus. AVAX piekte vanochtend rond $18,2, maar valt nu terug naar $17,4. Binance coin (BNB) houdt vanochtend sterker stand al kon de koers nog niet de $236 breken en valt nu onder de $230. BNB staat vandaag 5,5% in de plus. Solana (SOL) piekte afgelopen nacht net onder $37 en probeert momenteel support te vinden op $35. Daarmee staat SOL 6% in de plus vandaag. Onlangs deelde onze analisten deze SOL grafiek in de Discord omgeving van Crypto Insiders. Wil je meer uitleg bij deze grafiek, kom dan zelf een kijkje nemen! Meer informatie staat onderaan het artikel.

SOL analyse

MATIC koers stijgt met 11%

Onder de grootste crypto is vandaag polygon (MATIC) de grote winnaar. Dit Layer-2 netwerk voor Ethereum steeg met maar liefst 11% in de afgelopen 24 uur. MATIC schoot vanochtend naar een piek van $0,533 en komt momenteel op $0,51 uit.

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers

Vandaag staan elrond (EGLD), near (NEAR), thorchain (RUNE), kucoin (KCS) en aave (AAVE) 6% of meer in de plus. Voor apecoin (APE) is dat 7% en voor loopring (LRC) 8%. Uniswap (UNI), enjin coin (ENJ), basic attention token (BAT) en cosmos (ATOM) staan al 10% in de plus vandaag. Celsius Network (CEL) stijgt ondanks alle problemen met 13% in de afgelopen 24 uur. Stepn (GMT) staat zelfs 14% in de plus vandaag.

Aan de rode kant is het zeer karig vandaag. Synthetix (SNX) corrigeert met 5% na een flinke stijging en terraclassicusd (USTC), de gecrashte stablecoin, zakt vandaag met 11%. Desondanks staat de USTC koers alsnog bijna 600% in de plus ten opzichte van twee weken geleden, maar later daarover meer op Crypto Insiders.

Crypto Insiders Premium voor crypto analyses

Wil jij diepgaandere crypto analyses ontvangen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses van crypto. Via Discord premium omgeving van Crypto Insiders kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Afgelopen week hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.
Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • 1,7 miljoen dollar aan bitcoin gaat letterlijk naar de maan

  Als het aan het bedrijf LunarCrush ligt, zal er in de nabije toekomst een schatkist met 62 bitcoin (BTC) op de maan te vinden zijn. De private key van de schatkist, waarmee de bitcoins te ontgrendelen zijn, wordt gegraveerd op een gemotoriseerd maanvoertuig. Dat betekent dat de eerste persoon die een plan realiseert om de

 • Traders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

  In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis

 • Presale crypto AltSignals hoop te profiteren van nieuwe bullmarkt

  Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Stijgende crypto prijzen hebben begin

 • De Amerikaanse overheid gaat dit jaar nog 41 duizend BTC verkopen

  In november 2022 kon je in het Bitcoin nieuws lezen dat het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bekend had gemaakt dat het een jaar eerder meer dan 50.000 bitcoin (BTC) in beslag had genomen. Inmiddels is de Amerikaanse overheid begonnen met het liquideren van deze enorme bitcoin positie. In beslag genomen Silk Road BTC wordt

 • Bitcoin was de best presterende asset van het afgelopen kwartaal

  Bitcoin (BTC) wist zich in het afgelopen jaar sterk te onderscheiden van de eerdere prijsactie tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022. Het afgelopen jaar stond in het teken van de hevige prijsdaling in de koers van bitcoin, maar sinds de jaarwisseling lijkt bitcoin echter een andere richting te zijn ingeslagen, en dat uit zich nu

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: