Home » Nieuws » Vrouw krijgt per ongeluk $7,2 miljoen van Crypto.com en koopt villa

Vrouw krijgt per ongeluk $7,2 miljoen van Crypto.com en koopt villa


Vandaag is in het crypto nieuws te lezen dat cryptocurrency exchange Crypto.com geen hoofdsponsor meer zal zijn van de Champions League. Wat blijkt nu, Crypto.com was, per ongeluk, wel hoofdsponsor van een vrouw uit Melbourne, door $7,2 miljoen op haar rekening te storten. 

De exchange heeft de $7,2 miljoen rechtstreeks overgemaakt naar de bankrekening van de vrouw, terwijl het platform alleen van plan was om haar een terugbetaling van $68 te geven.

Nadat een werknemer het verkeerde rekeningnummer invoerde en het bedrag naar de Australische vrouw stuurde die een terugbetaling had aangevraagd, blijkt uit een gerechtelijk document dat het zeven maanden duurde voordat de crypto exchange de fout ontdekte. Tegen die tijd kon de overboeking niet worden teruggedraaid, en een deel van het geld was naar verluidt al uitgegeven.

Wat zou jij doen met een paar miljoen?

De ontvangster, Thevamanogari Manivel, heeft Crypto.com niet op de hoogte gebracht, in plaats daarvan zou ze geld hebben overgemaakt naar bankrekeningen van haar en haar familie. Crypto.com legde bewijsmateriaal voor waaruit bleek dat Manivel het grootste deel van het geld al had overgemaakt naar een rekening die samen werd aangehouden met een andere verdachte, die mogelijk een “romantische relatie” had met Manivel, volgens bewijsmateriaal dat door de rechtbank werd gehoord. 

Manivel stuurde ook bijna 300.000 dollar naar haar dochter, en in februari kocht ze een huis in Craigieburn voor haar zus, Thilagavathy Gangadory. Crypto.com beweert dat het gaat om een modern huis van meer dan $1 miljoen dollar, compleet met een fitnessruimte en  theater.

Bron: Realestate.com

Rechter geeft crypto exchange gelijk

Volgens het vonnis van de rechter, dat vorige week werd gepubliceerd, heeft een rechter in Zuidoost-Australië besloten dat het onroerend goed verkocht moet worden en dat Crypto.com alle opbrengsten en rente uit de verkoop van het onroerend goed krijgt.

Gangadory werd veroordeeld tot betaling van de juridische kosten van het bedrijf in verband met de zaak, plus 10 procent rente, wat neerkomt op bijna $19.000, aldus de rechtbank.

Ze kan in beroep gaan, maar ze moet “een goede reden opgeven voor het niet indienen van documenten, een geldig verweer tegen de zaak, en redenen geven waarom de rechtbank het bevel niet had moeten geven” tegen haar, volgens de rechtbank van Victoria County. De volgende datum is 7 oktober, wanneer de rechter de volgende stappen van de zaak zal bepalen in een zogeheten “directions hearing“.


Dit nieuws is afkomstig van:

Crypto-insiders.nl

Nick

Het laatste nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door: Crypto-Insiders.nl


 • Bitcoin duikt onder $23.000 terwijl SEC de aanval opent op crypto

  Het lukte bitcoin (BTC) gisteren niet om boven $32.200 stand te houden en de koers verloor vervolgens ook grip op de $23.000. Bitcoin dipte afgelopen nacht even helemaal naar $22.400, een daling van zo’n 2,5% in slechts enkele minuten. Sindsdien is de BTC koers voorzichtig aan het herstellen en komt vanochtend uit op $22.725 op

 • Experts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

  Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen

 • Voormalig Coinbase medewerker bekent schuld voor insider trading

  Ishan Wahi, een voormalig productmanager van Coinbase Global, bekent tegenover een Amerikaanse rechter schuld voor insider trading, oftewel het handelen met voorkennis. Wahi werd vorig jaar zomer opgepakt. Het gaat in de Verenigde Staten om de eerste officiële rechtszaak voor de handel met voorkennis in crypto. Zeker bij een beursplatform als Coinbase kan dat om

 • Cardano DeFi platform Sundaeswap houdt eerste stemronde

  Sundaeswap, een relatief nieuw decentralized finance (DeFi) platform op het Cardano (ADA) netwerk, gaat aan de slag met een nieuw voorstel waar token bezitters mogen stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Deze ontwikkeling laat bezitters met minimaal 10.000 SUNDAE tokens voorstellen doen waarover vervolgens gestemd wordt. Het is een mooi voorbeeld van een decentralized

 • Eerste ETH opnames op Ethereum testnet succesvol

  De mogelijkheid om ethereum (ETH) op te nemen uit het ETH 2.0 staking contract komt stapsgewijs steeds dichterbij. Afgelopen week werd een nieuw testnet onder de codenaam Zhejiang gelanceerd en deze week werd de Shanghai-Capella (Shapella) upgrade doorgevoerd. De eerste ETH opnames zijn inmiddels succesvol afgerond, maken de ontwikkelaars bekend. And we hit Shapella on

® Cryp-Tic.nl

%d bloggers liken dit: